cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: moja pijaca

clock-img

13.06.2013, 19:10

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

pijaca je zakonuser posted image
jos ko se cjenjkati zna ihhhhuser posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

clock-img

13.06.2013, 19:26

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

ja pijacu volim, onaj njen smek, ali ne kupujem na pijaci user posted image

kupujem u svom lokanom granapu koji ima zaista gazde prave ljude, kupim kilu jagoda i doslovno ni jednu ne bacim, ljudi probiraju i trulo bacaju, i tako to 20-30-50 pfeninga sto je skuplje nego na pijaci bacila bih kad bih kupila na pijaci gdje uvaljuju sve

jedino na grbavici kupujem mlijecne proizvode

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

clock-img

13.06.2013, 19:40

clock-img

Medić*

pencil-img

29

IZVORNA PORUKA: aida.

user posted image user posted image joj teme user posted image

kod nas je pijaca petkom i mrzim petak zbog te guzve i naroda koji se sjati u grad ko da se sta dzaba dijeli user posted image nisam bila godinama, kupujem po prodavnicama gdje nabavljaju frisko. a ne bi isla u guzvu, fuj... nema sansse. sto se tice sireva, zena mi donosi, gadi mi se po pijaci kupovat...

U Sa svako naselje skoro ima svoju pijacu. Ja ne kupujem u lokalnom granapu jer su cijene dosta vece od pijace, slab izbor, a pijaca mi 5 u naselju. Volim svjeze kupiti kod pouzdane osobe. Uglavnom svaki drugi dan svratim na pijacu po voce i povrce.

Nema vece institucije od roditelja!

clock-img

13.06.2013, 19:43

clock-img

rerica

pencil-img

1296

IZVORNA PORUKA: maja78 RR

ja pijacu volim, onaj njen smek, ali ne kupujem na pijaci user posted image

kupujem u svom lokanom granapu koji ima zaista gazde prave ljude, kupim kilu jagoda i doslovno ni jednu ne bacim, ljudi probiraju i trulo bacaju, i tako to 20-30-50 pfeninga sto je skuplje nego na pijaci bacila bih kad bih kupila na pijaci gdje uvaljuju sve

jedino na grbavici kupujem mlijecne proizvode

onaj mileram im je zakon user posted image

moja cura stigla majki svojoj <3

clock-img

13.06.2013, 22:45

clock-img

raja_ringe

pencil-img

-109

IZVORNA PORUKA: bebaa

a ja neki dan da kupim jagoda na dobrinji i rekoh molim vas kao sebi nakupite i dođem kući pola truhlo....user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image trgovci kući nose ono što je natruhlo i on izabrao k'o sebi :)))

"Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!" (I. Andrić)

clock-img

13.06.2013, 22:52

clock-img

raja_ringe

pencil-img

-109

Ja pijacu ne volim nikako. Dugo vremena nisam išla ni na zelenu ni na mliječnu tržnicu, ali ovaj vikend odemo u želji da kupimo više različitog voća i povrća. Razočarana sam ama baš u sve. Niti su jeftini niti ima nekog izbora. U pitanju je pijaca na Ilidži. 1 kg i nešto malo grama banana mi naplatio 3,5 KM. Pitam ja njega, a koliko je to kg, a on meni veli pa ovo ti je bonita kao eto neka marka banane. Još da kažem da ni ta banana nije ukusna. Inače kupujemo po shoping centrima, ali nisam ni tamo uvijek zadovoljna. Dešavalo mi se da mi prodaju mladi sir star, a ja još pitam je li frišak. Na pijaci ne bi ni pitala, ali u velikim tržnim centrima očekujem iskren dgovor, jer definitivno više neću kod njih kupovati mliječne proizvode.

"Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!" (I. Andrić)

clock-img

04.07.2013, 22:48

clock-img

bebaa

pencil-img

-11235

e stvarno su bezobrazni ovi na dobrinji...kad uđem unutar pijace kao da sam ušla u fabriku duhana....već par puta se vraćam ne obavljena posla...puše ko ćiro...kome prijaviti....fujjjjjjuser posted image user posted image

"U laži su kratke noge ! "

clock-img

04.07.2013, 22:58

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

ja sam na pijacu otišla pfff dvadesetak puta za 17 godina braka...to je posao MM... on ima jedan bračni par na A.polju i tamo nakupuje svega...
na pijaci kupuje samo voće i povrće ... nikad mliječne ili mesne proizvode

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

04.07.2013, 23:05

clock-img

bebaa

pencil-img

-11235

ja kad pošaljem mm po povrće posle mi tačno bude muka...kaže joj jedva am izabrao ovih velikih glavica luka....u jednoj pola kile...user posted image user posted image ....paradajz poluzelen...kaže nadoće,bolje nego ovaj mekani,garant je truho...user posted image user posted image

clock-img

04.07.2013, 23:07

clock-img

amra_sa

pencil-img

65

Ja se danima kanim da odem do Hece, kaže mi prijateljica tamo su niže cijene. Ja volim na pijacu ići, mm uvale svašta kad ode, meni jok, ja sama biram. A mliječne proizvode ne smijem ni ja kupovati na pijaci. Nekad mi tako zamiriše onaj domaći sir, kajmak, pavlaka, ali džaba ne usuđujem se kupiti.

"Čovječe, ne možeš zlo činiti a dobru se nadati ... "

clock-img

04.07.2013, 23:11

clock-img

bebaa

pencil-img

-11235

i mi budale kad smo e doelili ovdje letili na hecu kažu jeftinije...klinac,na štandovima iste cijene ko kod mog komšije u granapu...e jedino ako uzimaš gajbe pa ti možda dođe jeftinije...mi više nikad ne odosmo tamo....

clock-img

04.07.2013, 23:20

clock-img

amra_sa

pencil-img

65

Čujjj ja čula sve jeftinije haman u pola cijene ... Onda ništa od Hece.

"Čovječe, ne možeš zlo činiti a dobru se nadati ... "

clock-img

04.07.2013, 23:23

clock-img

bebaa

pencil-img

-11235

otiđi pa se uvjeri....čuj u pola cijene....ni kilu graha nisam mogla uzet vele jeftinije....3 km a kod ovog ovdje bio tada 4 km....kakvo pola cijene....user posted image

clock-img

05.07.2013, 08:30

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

IZVORNA PORUKA: tinkivinki

IZVORNA PORUKA: Galicia

Eh kod tebe neka lux pijaca.
Ja odrasla uz Slavonke, jadna mi majka.

e nema to više Gali,to je sad druga država.a sjećam se i ja tih teta iz Slavonije,sve u nošnji komplet sa onim podsuknjama

e, to su bile tete Priječanke, i prodavale su mahom, guske, ćurke, patke, pa je shodno tome bilo i gušće masti na markalama, nekad davno birvaktile,

Grbavica i MArkale su vatra živa, ja nekada ciglane, nekada Otoka, Vogošća, a muž redovno Heco i oni pod mostom a Stupu, u TC mogu kupiti samo banane, i eventualno luk, krompir, kupus, sve ostalo no no

clock-img

05.05.2015, 20:40

clock-img

bebaa

pencil-img

-11235

kakvo je stanje na pijacama....po pitanju cijena i kvalitete...
jeli još uvijek dibidus plastika.....user posted image
u granapu kupujem redovno krastavice i paradajz,kupih i jagode neki ddan...ne mogu reći da je dobro kad nije,može i bolje.....

clock-img

05.05.2015, 20:51

clock-img

Medić*

pencil-img

29

jeste to jagode pocele kupovati ?
Ja jos nista osim krusaka, bananam jabuka, narandzi user posted image

clock-img

05.05.2015, 20:57

clock-img

bebaa

pencil-img

-11235

jabuke ne jedem,kruške takođe ali momcima nekad uzmem...banane obožavam ali one se ne mjenjaju s godišnjim dobimauser posted image
tako da čekam lubenicu....user posted image user posted image

clock-img

05.05.2015, 21:02

clock-img

Medić*

pencil-img

29

jabuke ne jedem,kruške takođe ali momcima nekad uzmem...banane obožavam ali one se ne mjenjaju s godišnjim dobimauser posted image
tako da čekam lubenicu....user posted image user posted image

Ja jedino banane ne volim.
Znas ono kad bih umirala ne bih je mogla pojesti onako, osim u kolacu nekom.

A lubenica, breskve,, nektarine, tresnje..auuuuuuu voda mi ide. Ja sam strasan ljubitelj voca user posted image

clock-img

05.05.2015, 21:06

clock-img

bebaa

pencil-img

-11235

lubenica, breskve,, nektarine, tresnje

user posted image user posted image user posted image user posted image

doduše ne volim baš breskve...jedino ako mi ih neko oguli...ni kajsije...sve je to meni dlakavo....

clock-img

07.05.2015, 10:06

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

jagode jedemo evo već desetak dana,al one granapske ili pijačarke, one iz konzuma nema šnse u jednoj ima pola kg i sve su mi izgledom plastične,

kod nas u naselju imaju dva granapa, Bog im lijepo zdravlje dao, odeš sam probereš , a cijene povoljnije nego na pijaci,

Inače banane nikad skuplje kao ove godine,

clock-img

07.05.2015, 12:17

clock-img

ninuska

pencil-img

1939

doduše ne volim baš breskve...jedino ako mi ih neko oguli...ni kajsije...sve je to meni dlakavo....

Kupili mi neki dan komad lubenice u bingu..mmm..bas je bila ukusna. Iznenadila sam se.
a jagode odavno kupujemo.
jel' vi stvarno muslite da je na pijaci domace voce i povrce. I oni odnekud to nabavljaju. A, meni nekako povoljnije u TC kupiti pogotovo na akciji.

clock-img

10.05.2015, 11:53

clock-img

bebaa

pencil-img

-11235

kakvo domaće,nema meni domaćeg do onog što mi tata ili sveki uzgoje pa daju...ostalo ne vjerujem nikome.....user posted image

juče kupih jagode,bolje su nego prije...
ali što me sad oduševi mladi kupus....nije uopšte šupalj,i mekan..user posted image .ili sam ga ja toliko poželila......user posted image user posted image

clock-img

10.05.2015, 12:46

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

IZVORNA PORUKA: ninuska

Kupili mi neki dan komad lubenice u bingu..mmm..bas je bila ukusna. Iznenadila sam se.
a jagode odavno kupujemo.
jel' vi stvarno muslite da je na pijaci domace voce i povrce. I oni odnekud to nabavljaju. A, meni nekako povoljnije u TC kupiti pogotovo na akciji.

kod nas ima ljudi koji donesu svoje povrce,voce,mlijecne proizvode
tacno se vidi da je domace

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

clock-img

10.05.2015, 13:24

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Kad ce tresnje?

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

10.05.2015, 13:31

clock-img

bebaa

pencil-img

-11235

IZVORNA PORUKA: R&T@

Kad ce tresnje?

ja juče vidjela ali one male sitne...ne volim ih....ja čekam hrušt...trebao bi u junu......

Zadnji članci

article-img