PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
Drage moje evo da javim da nam se nasa draga mynxlee porodila danas u 17.51 rodila je djecaka Ivana tezak 3450 gr a dugacak 52.... Zelimo dragim roditeljima sve najbolje povodom rodjenja sincica...Da ga uvijek zdravlje i sreca prati.... Velika pusa mami i bebi.... _____________________________http://neckodina.weddingannouncer.com/ Slatka Rejhana rodila se 12.12.2008
Hej, nas dvije istovremeno pisale novu temu Ma neka nam je mynxlee napokon dočekala taj dan i neka im je Ivan živ i zdrav Čestitam i želim puno sreće _____________________________23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :) 14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)
Od srca zelim sve najbolje malom djecaku i naravno sretnim roditeljima... Neka Vam je ziv i zdrav ;) _____________________________DENIJAL, 10.07.2008 DIN, 04.10.2009
Konacno!!! Cestitam od srca i puno srece zelim!!! Dobro nam dosao Ivane...napokon!
dragoj nasoj mamici iskrene cestitke zelim od srca a malom ivanu dug i sretan zivot _____________________________svakom novorodjenom bebom svijet je bogatiji... moj mali Semih stize 14.02.09
Tako mi je drago što se taj mali konačno odvažio da dođe.Mynxlee čestitam ti od sveg srca.Neka ti je zdrav i puuuuuuuuuuuuuuuno sretan.
Sretnim roditeljima sve cestitke povodom rodjenja malog Ivana, da vam je ziv i zdrav puno godina, a mami zelim sto brzi oporavak _____________________________Ajlica Sunchica 04.12.2008.
CESTITAMO MAMI I TATI NA NJIHOVOM MALOM IVANU
Čestitam i sve najbolje Valjda će mali Ivan dati malo vremena mami da ponovo bude sa nama na forumu. Jel ostao mladež?
Iskrne cestitke sretnim roditeljima a malom Ivanu dug i lijep zivot
pridruzujem se cestitkama!!
Cestitke i od mene za sretne roditelje, a malenom Ivanu sve najljepse u zivotu
Malom Ivanu želimo dobrodošlicum, a mami i tati neka je sa srećom _____________________________Ko čeka i dočeka NOVI ZAKON O "AS" Savjetnica za AS udruženja DjeCa
Od srca zelim sve najbolje malom djecaku i naravno sretnim roditeljima... Neka Vam je ziv i zdrav ;) To Mynxlee!!!! Ivane dobro nam došao! _____________________________Boj se ovna, boj se govna, a kad ću živjeti?
Čestitam roditeljima i bebi,želim da imaju dug život i da budu sretni zauvijek.
Roditeljima i malom dječaku sve najbolje u životu,od srca mama Dijana i njen sin Sergej....sve čestitke _____________________________E ne trebate više glasati ni na jednom takmičenju,konačno,zar ne???!
Od srca sve najbolje _____________________________1. ICSI Bahceci-Sarajevo 22.07.2013pocetak bockanja 04.11.2013 Beta 1:( 2. ICSI Bahceci-Sarajevo 26.06.2015 - Beta 73-80 biohem 3. 17.11.2015 Beta 0,1 4. 30.09.2016 Beta pozitivna 10.11.2016 Spontan 5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna
Hvala dragom bogu! čestitam od srca DRAGA MYNXLEE! Želim tebi i bebi svu sreču ovog svjeta, da svi troje budete sretni! ps: čekam izvješče... _____________________________alex ima 4 godine 2.5.2009 stize nam druga beba :)
Cestitke sretnim roditeljima, a malom Ivanu dug i sretan zivot. _____________________________Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.
Čestitamo ponosnim roditeljima a malom Ivanu dug i sretan život _____________________________MAMINI SINOVI DŽANIN 08.03.2003. DINO 21.03.2006.
Konacno,cestitam sretnoj mamici,a bebi sve najbolje u zivotu
Iskrene cestitike.... _____________________________ Volim negativne komentare jer me tjeraju da budem bolja!
Sretnim roditeljima cestitam,mamici zelim brz oporavak,a bebici zelim sve najljepse u zivotu. _____________________________HANA 26.09.2007 SARA 10.12.2012
sve cestitke na rodjenju bebice i da ti bude sretan, ziv i zdrav _____________________________dusha mamina 11.10.2007. upravo zato sto je tako topao, osmjeh je ljepsi od bilo kojeg cvijeta na svijetu....
Cestitke sretnim roditeljima a maloj bebici svu srecu ovog svijeta zelim _____________________________Mamini djecaci 12.03.2001 25.07.2008
Mnogi niti ne znaju da na pasti za zube postoje oznake. One su na samom dnu pakiranja, u različit...
Zdravlje
Samsung Bespoke Jet Complete usisivač je savršeni partner za sve one koji žele da uživaju u trenu...
Sponzorirano
Uređenje doma
Pitanje koje se mota novopečenim roditeljima po glavi - Da li je užasno i grozno imati seks u bra...
Odnosi u porodici
Sastavili smo popis stvari koje bismo trebali prestati govoriti ženama koje su postale majke. One...
Mama poslije porođaja