cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: ODNOS - koliko često

clock-img

12.05.2009, 13:52

clock-img

Minchica

pencil-img

25

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
...lete hormoni ko baloni...

mamin zivotic se rodio 20.05.2009.

clock-img

12.05.2009, 13:53

clock-img

bubuli

pencil-img

412

upravo tako hehhehehe

clock-img

12.05.2009, 14:01

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

u trudnoci sam imala jaku želju za sexom, stalno smo se sexali a tako je izgleda ostalo i sad, tako da mogu reći sedmično da znamo spavati po 4-5-6 putauser posted image  
trebala bi otvoriti novu temu s nazivom "Jesam li ja normalna?"user posted image

clock-img

12.05.2009, 14:06

clock-img

Minchica

pencil-img

25

najnormalnija si....user posted image user posted image user posted image

ja sam svu trudnocu bila ko luda (a i prije trudnoce), jadni moj mm kad se sjetim, hajd ujutru hajd navece, hajd ovako hajd onako, uglavnom je bilo svaki dan najmanje jednom...

a sad pred kraj malo "odmaramo", al ja jedva cekam opet, poludi ja, a on mi se sve smije.... al vidjet ce on, samo dok user posted image izleti....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.05.2009, 14:08

clock-img

bubuli

pencil-img

412

meni moj kaze da ga silujem...

nekad mi bude i zao...on radi umori se  a ja odmaram horna uvijek hehehe

clock-img

12.05.2009, 14:12

clock-img

Minchica

pencil-img

25

hehehe....

ma samo ti navali.... nece mu nista biti...

clock-img

07.06.2009, 14:45

clock-img

meme27

pencil-img

350

3-4 puta sedmicno onda moze biti pauza 7 dana onda navalimo previse i tako nekakouser posted image user posted image

mala dijeca piju mlijeko a velika piju krv

clock-img

23.06.2009, 14:31

clock-img

_mamica_10

pencil-img

77

IZVORNA PORUKA: andji

Draga Felix ako imaš normalnu trudnoću bez problema,što ne smiješ imati odnose...ma možeš do zadnjeg trenutka pa onda u bolnicu na poroduser posted image user posted image user posted image user posted image naravno moraš pronaći položaje koji ti pašu radi stomaka,ali ima toga tonauser posted image user posted image user posted image ja sam u trudnoći bila još gora nego sada,a opet glupo mi je kad supružnici imaju odnose samo radiuser posted image ,a posle ništa,ja to radim radi sebe,uživam u vodjenju ljubavi ili sexu,i uživala sam i kad smo 'pravili' Sergeja,a on je bio samo logičan slijed naših tjelesnih želja....meni je sex kao šoping,ne znam šta mi je dražeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa da,'upražnjavam' ga radi sebe pa tek onda radi mm

hehehe a ja sam u trudnoci imala jaku zelju za tim,cak i na sami dan poroda smo imali i to kakav odnos!Pola sata nakon odnosa zaboli me stomak,u bolnicu i porodim se!Nista mi nije bilo!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a sad nismo bas u prilici da ga upraznjavamo cesto (i po 5-6 dana ga ne bude)! Nazalost,duhovi (svekar i svekrva)nam nedaju mira!!!user posted image user posted image user posted image

nedam nikome svoje princeze male!!!

clock-img

08.08.2009, 13:18

clock-img

Anoniman

Drage moje zadaća se mora ispisati savku noć obavezno po jednom (izuzetak kad dođeuser posted image ),a zna se desiti i po više puta,zavisi od raspoloženja

clock-img

11.10.2009, 09:45

clock-img

Anoniman

potpisujem,ako preskocimo jednu noc odmah mi fali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,ako vidim da on nije za keks onda ja navalimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.10.2009, 22:55

clock-img

Domac

pencil-img

9

koliko zena kazeuser posted image

clock-img

11.10.2009, 22:59

clock-img

Niobe

pencil-img

1841

IZVORNA PORUKA: Domac

koliko zena kazeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

clock-img

11.10.2009, 23:04

clock-img

dincica

pencil-img

119

Evo i ja da kazem nesto o sexu sa muzem . Ja bih rado ali on nece , mozda samo jednom ili dva puta u mjesecu , i kaze da mu je i to puno user posted image .prije trudnoce smo stalno a sad ga mozda vise ne privlacim user posted image

clock-img

11.10.2009, 23:06

clock-img

petit gS!

pencil-img

16

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

u trudnoci sam imala jaku želju za sexom, stalno smo se sexali a tako je izgleda ostalo i sad, tako da mogu reći sedmično da znamo spavati po 4-5-6 putauser posted image  
trebala bi otvoriti novu temu s nazivom "Jesam li ja normalna?"user posted image

pa tebi s pravom i ide taj nick veselaaaa.....super si user posted image user posted image

Benjamin 19.05.2009. :)

clock-img

11.10.2009, 23:08

clock-img

petit gS!

pencil-img

16

IZVORNA PORUKA: dincica

Evo i ja da kazem nesto o sexu sa muzem . Ja bih rado ali on nece , mozda samo jednom ili dva puta u mjesecu , i kaze da mu je i to puno user posted image .prije trudnoce smo stalno a sad ga mozda vise ne privlacim user posted image

draga moja kod mene ti je nekako slicno..ne znam koji mu je vrag ...mozda mu fakat vise nisam privlacna sta ja znam...ali ne daj se ti rastuziti...nisi jedinauser posted image

clock-img

11.10.2009, 23:10

clock-img

dincica

pencil-img

119

draga moja kod mene ti je nekako slicno..ne znam koji mu je vrag ...mozda mu fakat vise nisam privlacna sta ja znam...ali ne daj se ti rastuziti...nisi jedinauser posted image
[/quote]

hvala ti , a valjda ce biti bolje....

clock-img

11.10.2009, 23:13

clock-img

Apotekarka

pencil-img

3918

U trudnoci zabrana bila...ali zazo sad se pozelimo on u Hercegovini pon.ide petkom dolazi i eto sta da kazem u ova 3 dana 4 put a srcani tlak 100 a gdje ne bi biouser posted image ...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

clock-img

11.10.2009, 23:15

clock-img

_melina_

pencil-img

218

Kako kad....
nekada se zna desiti da se bubamo svaki dan a onda nekad da to bude 2-3 puta sedmicno... izuzev kad dođe user posted image user posted image user posted image ... onda preskacemo te dane..

Nase Malo Sunce 1.10.2009.

clock-img

11.10.2009, 23:16

clock-img

Anoniman

5 - 6 puta samo sto on svsi svaki put a ja tek ponekad... ima li za to lijeka pomagajteeeeeee

clock-img

11.10.2009, 23:26

clock-img

petit gS!

pencil-img

16

IZVORNA PORUKA: Anoniman

5 - 6 puta samo sto on svsi svaki put a ja tek ponekad... ima li za to lijeka pomagajteeeeeee

pa znaci da mu je stalo da samo sebe zadovolji, reci mu nek se malo potrudi i oko tebe...pozdrav

clock-img

11.10.2009, 23:35

clock-img

Anoniman

trudi se on nije problem u trudu ali meni nekada dode samo da sto prije zavrsi.... jednostavno toliko stvari mi je u glavi da se ne mogu skoncentrirati, ne znam kako se opustiti. imate li kakav koristan savjet hvalaa

clock-img

11.10.2009, 23:38

clock-img

petit gS!

pencil-img

16

prije nego bilo sta uradite naspes punu kadu vode lijepo se opustis pustis neku laganu muziku i onda se prepusti neka te ljubav na svojim krilima nosi....i naravno ne razmisljaj ni ocemu drugom nego o svom dragom i cilju ..hehe    meni pomogne znas user posted image

clock-img

12.10.2009, 11:46

clock-img

Ilhana RR

pencil-img

6113

hehe i meni je tako bilo dok sam bila trudna... a sad nekako mi mrsko...

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

clock-img

12.10.2009, 11:51

clock-img

marinela

pencil-img

812

Jednom tjedno...i to vikendomuser posted image user posted image prorijedilo u zadnje vrijeme,ja u trudnoci nisma bas za sex.....

clock-img

12.10.2009, 11:52

clock-img

salmy

pencil-img

5830

IZVORNA PORUKA: Ilhana

hehe i meni je tako bilo dok sam bila trudna... a sad nekako mi mrsko...

Sta je ovo moja veselice................... bas se zabrinuhuser posted image user posted image user posted image
Ma ja nikako u trudnociuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sta je rec mozda nisam normalna????????????????????

Zadnji članci

article-img