Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
...just because it burns doesn't mean you're gonna die you gotta get up and try try try!
07.04.2013, 12:53
Brisani uporabnik
4077
[Sadržaj poruke je obrisan]
07.04.2013, 13:48
R&T@
5982
Ovo je najbolje: 'Zdrav seksualni nagon ovisi o više faktora. Ne možemo ignorirati vezu između tijela, uma i duha. Za zdrav seksualni nagon sve tri komponente trebaju biti zdrave.'
Koji li mi je komponenta bolesna?
07.04.2013, 13:58
elmaL
461
IZVORNA PORUKA: tajra
Ovo je najbolje: 'Zdrav seksualni nagon ovisi o više faktora. Ne možemo ignorirati vezu između tijela, uma i duha. Za zdrav seksualni nagon sve tri komponente trebaju biti zdrave.'
I meni cini mi se cesto jedna komponenta zakaze
07.04.2013, 14:15
tekja
1957
IZVORNA PORUKA: tajra
Patis od ljenititisa, prEznaj ...njega ima u svim komponentama
07.04.2013, 16:05
Ninushka
280
ODNOS - koliko često
Važi li ovo pitanje i za trudnice?
07.04.2013, 16:15
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: Ninushka
ODNOS - koliko često
kod nas je cesce bilo u trudnoci nego sada kako imamo dvoje djece
07.04.2013, 16:34
MAMA MA
645
Meni je sve interesantnije od seksa ... Jednostavno je tako...
07.04.2013, 17:28
Ninushka
280
Šta da ti kažem? Voljela bih da mogu reći da je i kod mene tako, ali nije. Zadnjih mjeseci mi se po glavi vrzmaju šbb kbb
07.04.2013, 17:30
Brisani uporabnik
4077
07.04.2013, 17:32
vjestica
4335
IZVORNA PORUKA: Iman83
ODNOS - koliko često
Neeeeeeeee Znaš koji bi onda moj odgovor bio: Nikada!
još nas tiki fino utješi
07.04.2013, 17:34
Ninushka
280
Ja nisam baš toliko radikalna
ali nisam ni daleko od tvoje istine
07.04.2013, 17:35
Ninushka
280
IZVORNA PORUKA: vjestica
IZVORNA PORUKA: Iman83
ODNOS - koliko često
Neeeeeeeee Znaš koji bi onda moj odgovor bio: Nikada!
još nas tiki fino utješi
Baš!
baš je bezobraznica
07.04.2013, 17:42
Brisani uporabnik
4077
07.04.2013, 17:42
ada_
-1226
ja kako sam se udebljala i kako mi je posle gubitka prve bebe riknula stitna nemam volje za sexom al bas nikako,nekad se cudim kako smo ovu drugu bebu uopste napravili heheheh,a sad kako sam trudna nismo ga imali niti jednom,prvo nam je branio doktor a kasnije nama nije ni bilo do sexa zbog straha od kakve infekcije sta reci ko se jednom opece puse i na hladno....ah meni vala i pase ovako
07.04.2013, 17:48
lady_bubamara
257
ada i nama je dr prvo branila doduše nekad tamo do 5. mjeseca i jednom jesmo u toku moje trudnoće al iskreno nije mi bilo nešto fino em sam bila sva neka u grču em me poslije sve dole drugarica nešto peckala , svrbuckala , žigala i onda više poslije toga nismo.... a evo iskreno čitav šesti mjesec nemam ni želju za tim pa sve i da mogu ja mislim da mi se ne bi dalo a ruku na srce nije ni on nešto nasrtljiv u zadnje vrijeme
valjda je do hormona mojih pa nemam želje.... nemam pojma
a prije trudnoće smo imali normalne odnose ...
< Poruku je uredio ninulina -- 7.4.2013 17:49:05 >
07.04.2013, 17:54
Hannica
2920
Mi nismo imali nikakvih zabrana u trudnocama,jedino sto nas je sprjecavalo i zbog cega je sex bio rijedji nego prije trudnoce je moja pospanost.
07.04.2013, 17:57
tinkivinki
876
IZVORNA PORUKA: teacher75
ODNOS - koliko često
kod nas je cesce bilo u trudnoci nego sada kako imamo dvoje djece
potpisujem i dodajem naročito u prvoj,do pred sami porod
07.04.2013, 17:58
Brisani uporabnik
4077
07.04.2013, 18:00
ada_
-1226
IZVORNA PORUKA: ninulina
ada i nama je dr prvo branila doduše nekad tamo do 5. mjeseca i jednom jesmo u toku moje trudnoće al iskreno nije mi bilo nešto fino em sam bila sva neka u grču em me poslije sve dole drugarica nešto peckala , svrbuckala , žigala i onda više poslije toga nismo.... a evo iskreno čitav šesti mjesec nemam ni želju za tim pa sve i da mogu ja mislim da mi se ne bi dalo a ruku na srce nije ni on nešto nasrtljiv u zadnje vrijeme
valjda je do hormona mojih pa nemam želje.... nemam pojma
a prije trudnoće smo imali normalne odnose ...
ma ja se i ne usudim,jednom smo i sto kazes posle me sve nesta boli,pece,svrbi,ionako sam sva natecena sad me strah i usuditi se probati jedva stavim vaginalete kad treba
07.04.2013, 18:01
lady_bubamara
257
Ja planiram sad u srijedu dr. da pitam jel smijemo... Al džaba kad ja nemam volje , sva sam neka mlitava
07.04.2013, 18:02
Hannica
2920
Ada,sta tvoj muz misli o svemu tome,mislil o neseksanju. Pecka li njega ista.
07.04.2013, 18:56
ada_
-1226
IZVORNA PORUKA: Hannica
Ada,sta tvoj muz misli o svemu tome,mislil o neseksanju. Pecka li njega ista.
heheheheheh on je skroz kul cak je vise njega strah nego mene,a peckanje rijesi u kupatilu,ja rahat