cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Povratak na posao

clock-img

16.01.2010, 12:17

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

IZVORNA PORUKA: enisa_sara

Ja sam bila na odmoru ovu sedmicu, ne znam kako ću u pon. na posao user posted image user posted image

Enisa, i ja sam oko Nove uzela godisnji, i bas mi je bila trauma opet na posao, ako ti je ista lakse Uma je super podnijela. Haha, ja se nekada ponasam kao da ona ide na posao, a mene teta cuva! Dobro je da ipak nju cuva.user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

16.01.2010, 15:47

clock-img

ena23

pencil-img

2131

Ja danas bila malo na vani- setala, u sopping itd, jedno 3 sata, kad sam dosla kuci ne zna se ko se vise smijo i cico- ja ili on... pozelio me dusa moja, a ja ga drzim i grlim i onda mu ponudila siku- hoceeee!!! (a mali drzo strajk zadnja dva dana) i onda kad je on zaspo meni suze same navrile- kako cu ga ostaviti citav dan 1. februara??? 

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

clock-img

16.01.2010, 20:42

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

IZVORNA PORUKA: ena23

Ja danas bila malo na vani- setala, u sopping itd, jedno 3 sata, kad sam dosla kuci ne zna se ko se vise smijo i cico- ja ili on... pozelio me dusa moja, a ja ga drzim i grlim i onda mu ponudila siku- hoceeee!!! (a mali drzo strajk zadnja dva dana) i onda kad je on zaspo meni suze same navrile- kako cu ga ostaviti citav dan 1. februara??? 

Ena stvarno ne znam šta da ti kažemuser posted image user posted image user posted image , prerano si morala na posoa i prerano počinješ raditi puno radno vrijem, ali šta se može, djeci pored ljubavi treba toliko stvari a roditelji su dužni da im obezbijede najbolji mogući život, svi balansiramo na ivici

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

16.01.2010, 21:10

clock-img

ena23

pencil-img

2131

user posted image user posted image

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

clock-img

18.01.2010, 00:23

clock-img

ena23

pencil-img

2131

Smijem se i smijem i smijem- jer ako se prestanem smijati pocet cu plakati.

Sutra dolazi teta cuvalica da se uhoda.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

clock-img

18.01.2010, 00:26

clock-img

Anoniman

Draga Ena, hajde da se skupa smijemo.... user posted image user posted image user posted image user posted image Valja sutra na posao nakon 9 dana sa djecom.... user posted image Duša me boli, najradije bi dala otkaz i rodila još jedno dijete, ludila sa njima user posted image , hodala u trenerci i kukala na RR user posted image user posted image
Ma pukla sam 100%!!! user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.01.2010, 00:32

clock-img

ena23

pencil-img

2131

joj priije godinu dana da mi je neko reko da cu sama od sebe zeljeti da budem domacica i po vas dan sjedim kod kuce i buljim u djecu poslala bi ga u ludnicu.... a sad se pitam sto je svjet doso do tacke da i zene moraju raditi ako hoce  normalan zivot user posted image

sto se ismijasmo ha?
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

clock-img

18.01.2010, 08:00

clock-img

delly

pencil-img

888

user posted image ja zavrsajem sa porodiljnin 18.06 user posted image user posted image i tad muz odma dobiva svoje jedno 2 mj i vise pa se toliko i nesikiram jer ce on biti sa njom i dolazice mi svaki dan na posao user posted image mora inace ce biti svastauser posted image . iskreno muka mi dode i slabo kad pomislim da cu na posao tako brzo user posted image user posted image oduvjek sam voljela raditi i biti u poslu ali sad bi samo sa njome bila. user posted image ja krajem 6 mj na posao jedno 2 sedmice pa odosmo na ferije jedno 4 sedmica pa se vracamo ,muz na posao,ja na posao a mala u vrtic user posted image

25.07 -dosla je nasa princezica

clock-img

23.01.2010, 20:31

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

IZVORNA PORUKA: delilah

user posted image ja zavrsajem sa porodiljnin 18.06 user posted image user posted image i tad muz odma dobiva svoje jedno 2 mj i vise pa se toliko i nesikiram jer ce on biti sa njom i dolazice mi svaki dan na posao user posted image mora inace ce biti svastauser posted image . iskreno muka mi dode i slabo kad pomislim da cu na posao tako brzo user posted image user posted image oduvjek sam voljela raditi i biti u poslu ali sad bi samo sa njome bila. user posted image ja krajem 6 mj na posao jedno 2 sedmice pa odosmo na ferije jedno 4 sedmica pa se vracamo ,muz na posao,ja na posao a mala u vrtic user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.01.2010, 09:06

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

Delilah user posted image user posted image

Joj, 6 mjeseci je tako malo...a kod vas gore su jaslice sigurno bolje nego ovdje?!

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

25.01.2010, 13:51

clock-img

bebita

pencil-img

45

Evo se javljam sa posla, danas prvi dan, a radno vrijeme do 17.30 user posted image . Ima li jos neko da je ovog baksuznog ponedjeljka poceo raditi? Evo cu izaci da ga podojim, pa onda nazad na posao. Jooj kad ga sad izgnjavim i izljubimuser posted image

Dean 07.08.09.

clock-img

25.01.2010, 14:27

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

Radiš do 17.30 user posted image user posted image user posted image  

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

25.01.2010, 15:21

clock-img

bebita

pencil-img

45

IZVORNA PORUKA: Mya_81

aha user posted image , ali ima ovdje mama da rade i nocne, u smjenama su pa kontam hajd ako mogu one i ja cu s pjesmom.

Dean 07.08.09.

clock-img

25.01.2010, 15:57

clock-img

Nedi

pencil-img

1147

bebita user posted image user posted image teško je prvih dana a kasnije postane rutina

24.12.2007.
24.o9.2013.

clock-img

25.01.2010, 16:13

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

IZVORNA PORUKA: bebita

IZVORNA PORUKA: Mya_81

aha user posted image , ali ima ovdje mama da rade i nocne, u smjenama su pa kontam hajd ako mogu one i ja cu s pjesmom.

Znam, ali mame iz nocne mogu malo odspavati i onda cijelo popodne imati za sebe i za druzenje s djecom...

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

25.01.2010, 17:12

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Nedi

bebita user posted image user posted image teško je prvih dana a kasnije postane rutina

Ja evo skoro 2 mj. radim i još mi nije rutina user posted image user posted image
Biće brzo, biće nadam se....... Srce mi puca, mada moram biti iskrena, na poslu se fizički odmorim od njega ali....... fali mi opet, đaba!

clock-img

25.01.2010, 18:48

clock-img

ena23

pencil-img

2131

IZVORNA PORUKA: bebita

Evo se javljam sa posla, danas prvi dan, a radno vrijeme do 17.30 user posted image . Ima li jos neko da je ovog baksuznog ponedjeljka poceo raditi? Evo cu izaci da ga podojim, pa onda nazad na posao. Jooj kad ga sad izgnjavim i izljubimuser posted image

moj sin je smao mal omladji od tvog, a meni je radno vrjeme od 8 do 17 i pocinjem raditi sljedece sedmice. evo danas isla da odjavim porodiljsko i na poso da vidim sta ima... kad sma vidjela onu zgradu fino mi doslo da placem ... haj da ja i ti budemo jedna drugoj podrska??? meni je sada uzasno potrebna a vidim i tebi?

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

clock-img

25.01.2010, 18:51

clock-img

Anoniman

ena ,i svim drugim mama koje rade saljem punoo podrske user posted image user posted image
bas mi je zao,sto morate tako rano pocet raditiuser posted image kod mene rodica u inostranstvu porodila se bebi 4mjes.i nece radit do god.da je bogdo i kod nas takav zakon!!!
Nedajte se uz vas smouser posted image user posted image bit ce pilici mali dobro!!!

clock-img

25.01.2010, 18:54

clock-img

lirio

pencil-img

491

IZVORNA PORUKA: ena23

joj priije godinu dana da mi je neko reko da cu sama od sebe zeljeti da budem domacica i po vas dan sjedim kod kuce i buljim u djecu poslala bi ga u ludnicu.... a sad se pitam sto je svjet doso do tacke da i zene moraju raditi ako hoce  normalan zivot user posted image

sto se ismijasmo ha?
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i sama sam ti takvauser posted image user posted image user posted image ...joj, ni meni se ne ostavljaju bebiji moji, baš bi bila samo s njimauser posted image user posted image user posted image ...

Ne govori mi da je nebo granica kad postoje otisci stopala na Mjesecu...

clock-img

25.01.2010, 18:55

clock-img

mamaajna

pencil-img

812

ena a zasto moras tako rano na posao,i sto odjaljujes porodiljsko.ja pucam godinu po cjenu otkaza,prvo djete sam ostavila s 6 mjeseci jer je zakon tada takav bio,i znam sta sam sve propustila.OVO NEDAMuser posted image user posted image user posted image

nedim 23.05.1999
iman 20.09.2009

nedim-drugi put u pubertetu uhhh ovaj je tezi
iman-poceli smo da pricamo uhhh puno da pricamo
trudimo se za trece

clock-img

25.01.2010, 18:58

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

Ena, sretno i da privikavanje bude što bezbolnije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

I moja prijateljica počinje u ponedjeljak. Trebala je imati godinu dana, ali je zvali ranije i jadna hoće poluditi od muke, ali nema izbora user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

25.01.2010, 19:16

clock-img

ena23

pencil-img

2131

Ma drage moje znam ja da se samo mora umrjeti, ALI... da bi kupila stan po jako povoljnoj cjeni moram dignit kredit, da bi ga mogli otplatiti moramo raditi i ja i muz... ako sada napustim poso Bog se pito kad cu u ovoj zemlji ga ponovo naci ovako dobrog (nije naporan, kancelarijski poso u jako zdravom okruzenju a ugovor mi istice u martu, doso novi direktor, da bi ga ubjedila da mi produzi ugovor mora me upoznati bar jedan mjesec) a i pitanje je hoce li nam ikada vise ovako povoljno ispasti stan (preko stele ali se ne da odgoditi za godinu)... dakle, nema druge nego raditi...

hvala vam zene moje drage za svaku lijepu rjec, da Bog da vam se vratila jos sto puta bolje. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

clock-img

25.01.2010, 19:17

clock-img

mamaajna

pencil-img

812

MA MENI ZAO BEBACA,SRETNO NA POSLU

nedim 23.05.1999
iman 20.09.2009

nedim-drugi put u pubertetu uhhh ovaj je tezi
iman-poceli smo da pricamo uhhh puno da pricamo
trudimo se za trece

clock-img

25.01.2010, 19:21

clock-img

ena23

pencil-img

2131

a tek meni kako ga je zao.... ubijam se evo mjesecima ali je ringeraja jedna predivna porodica i znam da cu ovdje uvjek naci rjeci utjehe.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

clock-img

25.01.2010, 19:48

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

Ena raditi se mora, ja to uvijek ponavljamuser posted image , osim majčine ljubavi bebaću treba i krov nad glavom, i hrana i dojeća i puuuuuno toga. Biće to sve ok, držima vam figeuser posted image

Zadnji članci

article-img