cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Povratak na posao

clock-img

04.04.2010, 11:50

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

joj i ja sma to kontala, da će mi kuća biti u haosu kad počnem raditiuser posted image , al baš tako, kad dođem s posla samo ću se maziti sa svojim bebijem, al najgore mi je što mi je svaki treći vikend radni i onda će mm biti sam sa bebijem a ja na polsu, a da vam ne pričam kako poslije 12 radnih dana nisam ni za što, samo se bojim da ne postanem frustrirana nadžak baba i da zbog toga ne počne trpiti moje dijeteuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

04.04.2010, 12:41

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: škorpija

joj i ja sma to kontala, da će mi kuća biti u haosu kad počnem raditiuser posted image , al baš tako, kad dođem s posla samo ću se maziti sa svojim bebijem, al najgore mi je što mi je svaki treći vikend radni i onda će mm biti sam sa bebijem a ja na polsu, a da vam ne pričam kako poslije 12 radnih dana nisam ni za što, samo se bojim da ne postanem frustrirana nadžak baba i da zbog toga ne počne trpiti moje dijeteuser posted image

ma kad zagusti otvoriš bolovanje 15-tak dana
kao vamo neki kiojima je pun kofer svega

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

04.04.2010, 13:30

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

baš tako, otvoriš bolovanje u vozdra
Ja da mogu vrlo često bi bila na bolovanju

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

04.04.2010, 17:15

clock-img

Nunichi

pencil-img

4125

IZVORNA PORUKA: sahara

Curke, ja sutra aBd krecem u radne pobjede, nakon vise od godinu dana,uh necu vam kukati, ali zeludac mi se ovu sedmicu raspada od nervoze, ostaje da vidimo sta nam donosi sutrasnji dan, javim vam utiske, i drzite mi fige!

Sretno sutra mila! Drzim fige, bice to sve super vidjeces. user posted image
Ljubac tebi i chupavici malenoj...

clock-img

04.04.2010, 17:20

clock-img

de_de

pencil-img

639

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

baš tako, otvoriš bolovanje u vozdra
Ja da mogu vrlo često bi bila na bolovanju

user posted image user posted image user posted image user posted image
Ma mene sramota vise biti i na bolovanju. Bila sam od maja 2009.

Keno mamino zlato
22.11.2009.

clock-img

04.04.2010, 20:27

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

sahara držim figeuser posted image , javljaj novosti

uh kod mene u frimu kad odeš na bolovanje ko da im zdrav zub čupašuser posted image

clock-img

04.04.2010, 21:02

clock-img

Anoniman

Nuno, skorpija, user posted image

clock-img

04.04.2010, 21:11

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

IZVORNA PORUKA: Nunichi

Curke, ja sutra aBd krecem u radne pobjede, nakon vise od godinu dana,uh necu vam kukati, ali zeludac mi se ovu sedmicu raspada od nervoze, ostaje da vidimo sta nam donosi sutrasnji dan, javim vam utiske, i drzite mi fige!

Sretno sutra mila! Drzim fige, bice to sve super vidjeces. user posted image
Ljubac tebi i chupavici malenoj...

Sretnoooooo, draga user posted image Držimo ti fige da sve bude super user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

04.04.2010, 21:17

clock-img

Anoniman

Mya, hvala srecouser posted image

clock-img

04.04.2010, 21:31

clock-img

malena_t

pencil-img

599

Sretno mila. Nadam se da ti imas tetu cuvalicuuser posted image user posted image user posted image Ja idem prekosutrauser posted image

21.03.2009. rodio se majkin sin

clock-img

04.04.2010, 23:30

clock-img

Anoniman

Malena_t, hvala, i tebi sretno, i da - imam tetu koja je zasad super, kuc kuc da zlo ne cujeuser posted image

clock-img

04.04.2010, 23:33

clock-img

Anoniman

Sretno pustarouser posted image user posted image user posted image ...i pozurite s preseljenjem da mi budes komsinkauser posted image user posted image

clock-img

05.04.2010, 20:43

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

Sahara, kako prodje dan? 

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

05.04.2010, 20:52

clock-img

Anoniman

Eh, evo i mene, mislim radim do 16 nije da sam tek dosla,hahahhaha,uglavnom dobro je proslo,posla preko glave ali svi su danas bili fini i obazrivi prema meni, a i kod kuce je bilo dobro, A sa tatom i nije bilo vecih kriza, a mama se rasplakala kad je dosla kuci i ugledala puslicuuser posted image user posted image user posted image , uh joj ovi hormoni, pa kad ce me popustiti..., ljubim vas sve i hvala na podrsciuser posted image

clock-img

05.04.2010, 20:53

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

Eh, evo i mene, mislim radim do 1' nije da sam tek dosla,hahahhaha,uglavnom dobro je proslo,posla preko glave ali svi su danas bili fini i obazrivi prema meni, a i kod kuce je bilo dobro, A sa tatom i nije bilo vecih kriza, a mama se rasplakala kad je dosla kuci i ugledala puslicuuser posted image user posted image user posted image , uh joj ovi hormoni, pa kad ce me popustiti..., ljubim vas sve i hvala na podrsciuser posted image

nek je fino prošlo drago mi je user posted image user posted image user posted image
a hormoniuser posted image
e draga oni ne popuštaju ni kad drugo dijete rodiš...user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

05.04.2010, 20:56

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

eo moj muž se uvali od smjeha kad sma pročitala da si se rasplakal kad si došla kući, ah moja ti ne razumiju to oniuser posted image . a kako ću se tek ja rasplakati kad dođem kući nakon prvog radnog dana, pihuser posted image

clock-img

05.04.2010, 20:58

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

Sahara, drago mi je da je prošlo OK....mislim da će ti s vremenom biti sve lakše i lakše...nekako ćeš se uskladiti s novonastalom situacijom...ljubi malu puslicu...sutra nam je dan D user posted image user posted image user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

05.04.2010, 20:58

clock-img

Anoniman

hanady, pusti ba kakvo drugo,hahhahhahaha
skorpija, ma nek se on samo smije, vidjet ce on kako je biti dadilja kad ti krenes na posao i nocne izlaskeuser posted image

clock-img

05.04.2010, 21:13

clock-img

Anoniman

Da ti i ovdje cestitamuser posted image user posted image user posted image ...a sutra tinuninu...tinuninuuser posted image

clock-img

05.04.2010, 21:49

clock-img

malena_t

pencil-img

599

Eh, evo i mene, mislim radim do 1' nije da sam tek dosla,hahahhaha,uglavnom dobro je proslo,posla preko glave ali svi su danas bili fini i obazrivi prema meni, a i kod kuce je bilo dobro, A sa tatom i nije bilo vecih kriza, a mama se rasplakala kad je dosla kuci i ugledala puslicuuser posted image user posted image user posted image , uh joj ovi hormoni, pa kad ce me popustiti..., ljubim vas sve i hvala na podrsciuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Cuvajte mi fige. Ja idem sutrauser posted image user posted image user posted image

clock-img

05.04.2010, 22:00

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

Sretno dragauser posted image , pretpostavljam da si našla nekog da čuva Benju čim krećeš na posaouser posted image

clock-img

05.04.2010, 22:28

clock-img

Anoniman

malena_t, sretnooooooooooooooo!

clock-img

05.04.2010, 23:14

clock-img

iv@ncica

pencil-img

2115

drage  moje...ja  bila  u  cetvrtak  na  poslu..pa malo  pauze  za  praznike..pa  sutra  idemo  opet.....i  jos  nam  je  sutra  rođendan..sta  da kazem..tuzna  sam..i  spremna..a  bebo  moj  osjeti..stalno me  drzi  za  ruku  i  place  za mnom...ali  sto je  tu  je  mora  se...prođe   godina..a  neki  dan  pricačli  i  problemima  s  dojenjem  i 40-setnici...ahhhh  majko  moja..sve  ostale  sretno   imamo  sutra  dosta b rođendana..cmokkaaa  i  laku  noc user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

clock-img

05.04.2010, 23:15

clock-img

malena_t

pencil-img

599

Hvala vamuser posted image Jesam našla tetu, pisala sam na Bebamauser posted image

clock-img

06.04.2010, 16:24

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

ivančica sretno i tebiuser posted image ,
malena nadam se da je sve ok s benjom i tetom, javi kakos e snađoše

Zadnji članci