cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Povratak na posao

clock-img

28.02.2010, 19:34

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

mene vec panika hvata a imam jos pola godine da uzivam!

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

28.02.2010, 19:39

clock-img

w.pooh

pencil-img

1021

Nunichi sa srećom user posted image Vidjećeš brzo ćeš se naviknuti a Zarica pametnica će pomoći mamici svojoj user posted image puseeeee

13.08.2008.
Lﻻ ﻉ√٥oυ F٥гﻉ√ﻉR

clock-img

28.02.2010, 22:48

clock-img

Anoniman

Nunichi sretno u utorak, ih ma superiška će to biti, vidjet ćeš user posted image  Preživi se.....

clock-img

28.02.2010, 22:59

clock-img

Anoniman

Nunichi, sretno mila, i ja cu ubrzo, a tebi sutra pakujem sendvice da ne bajate do utorkauser posted image user posted image

clock-img

28.02.2010, 23:18

clock-img

taurus

pencil-img

3578

Sretno svim mama koje se vraćaju na posao. Mi smo žene izdržljive i sve možemo podnijeti. Ne brinite se čovjek se brzo navikne na sve. A nije ni loše malo izaći iz kuće a onda vrijeme provedeno s djecom bude kvalitetnije nego kad smo cijeli dan kući i čini nam se da imamo vremena za sve a na kraju skontamo da namse cijeli dan izvukao bezveze. S druge strane trebamo biti sretne što imamo posao i možemo zarađivati da bi našoj djeci obezbijedili sve što im treba. Ja ujutro kad pođem na posao samo pomislim da to radim za svoje dijete i da će njemu biti bolje ako mama zaradi dovoljno i ispuni mu sve njegove želje. Samo pomislite šta da ne radite i da nemate para.

clock-img

28.02.2010, 23:34

clock-img

Anoniman

user posted image user posted image user posted image odose mi svi na pos'ouser posted image user posted image user posted image user posted image ...a ja...ja prava ocajna kucanicauser posted image user posted image user posted image

SRETNO NUNICHICEuser posted image user posted image user posted image i nemoj nas zaboravitiuser posted image user posted image user posted image

sahara, tebi  jos zgrada nije gotovauser posted image user posted image

clock-img

01.03.2010, 09:20

clock-img

Nunichi

pencil-img

4125

Hvala vam cure moje...bas ce mi faliti ovo nase svakodnevno druzenje. user posted image
Ljubim vas, pa navrnem ja opet, pa makar nesto drugo ispastalo. user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.03.2010, 09:28

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

Nunichi, sretno user posted image i znam ja da nas nećeš zaboraviti user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

01.03.2010, 10:11

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

nunichi sretno user posted image i javi kako si prošla pravi dan

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

01.03.2010, 10:18

clock-img

Atarka

pencil-img

663

Nunichi, drzimo fige da pregrmis taj prvi dan, poslije je valjda lakse.user posted image

30.09.2009

clock-img

01.03.2010, 10:36

clock-img

anidla

pencil-img

3683

Nuinchi user posted image user posted image user posted image user posted image

sretno sutra! user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

clock-img

01.03.2010, 11:44

clock-img

IvanaTz

pencil-img

827

Nuniiichiii, sretno sutra...user posted image user posted image user posted image

9.9.2009. :-)))

clock-img

01.03.2010, 16:12

clock-img

Nunichi

pencil-img

4125

Hvala vam! user posted image user posted image user posted image user posted image
Joooj bas ce mi faliti dvosatna-trosatna ispijanja kafice uz vas... user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.03.2010, 19:25

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: dadada

Ma jbg, ici cu u staru, ali necu se moci javljati, nemam komp, vjerovali ili neuser posted image

< Poruku je uredio sahara -- 1.3.2010 19:26:52 >

clock-img

01.03.2010, 19:37

clock-img

Anoniman

A evo i jedan sendvic za moju Nunichicuuser posted image

user posted image

clock-img

01.03.2010, 19:56

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: sahara

Ma jbg, ici cu u staru, ali necu se moci javljati, nemam komp, vjerovali ili neuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.03.2010, 19:58

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: sahara

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Znam, sta ces, mi smo ti partizaniuser posted image , nego kad dodjem u komsiluk eto me na dorucakuser posted image

clock-img

01.03.2010, 20:15

clock-img

Anoniman

ok...napravicu nesto jednostavnouser posted image

user posted image

clock-img

01.03.2010, 20:25

clock-img

new mama

pencil-img

2578

Nunichi draga sretno sutra i navrati ti nama u kasne sate da mahalamouser posted image user posted image user posted image user posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

clock-img

01.03.2010, 20:31

clock-img

leona81

pencil-img

6373

ja bi trebala uskoro poceti raditi na jednom projektu, a plus imam ispite jer sam apsolvent i trebam da to napokon zavrsim...ne znam uopste kako cu to sve da organiziram uz bebu koja je ovako mala i doji...

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

clock-img

01.03.2010, 20:50

clock-img

Anoniman

ok...napravicu nesto jednostavnouser posted image

user posted image

Mmmmmmmmmmmmmmmmm, jedva cekamuser posted image

clock-img

02.03.2010, 01:04

clock-img

malena_t

pencil-img

599

Nunichi sretno danas na poslovuuser posted image user posted image user posted image

21.03.2009. rodio se majkin sin

clock-img

02.03.2010, 20:33

clock-img

taurus

pencil-img

3578

Draga Leona81 sve ćeš ti to sigurno uspjeti. Ja sam ti bila u istoj situaciji, tri mjeseca nakon poroda sam upisala postdiplomski studij, išla na predavanja, spremala ispite,seminarske a nakon godinu sam počela raditi. Čovjek sve nekako uspije organizovati kad ima jeku želju. Ne brini se možeš ti to samo napravi dobar dnevni raspored i želim ti puno sreće user posted image

clock-img

02.03.2010, 21:46

clock-img

Anoniman

Nunichi, jesi prezivjela?

clock-img

02.03.2010, 21:51

clock-img

neki

pencil-img

3476

IZVORNA PORUKA: new mama

Nunichi draga sretno sutra i navrati ti nama u kasne sate da mahalamo

SRETNOOOOOOO i od mene dragauser posted image user posted image user posted image

Zadnji članci

article-img