ja cu u januaru abd na posao, kada Žani bude 4 mjeseca. Ne smatram to lošim, jednostavno tako je, mora se raditi, i priuštiti svojoj bebi sve što treba. I ne bih se složila da joj ne treba ništa , jer joj trebaju pampers pelene, pampers vlažne maramioce, kremice za guzu, za lice, sapunčić,šampončić.... i to joj sve treba od prvog dana.A to sve košta, a pogotovo ko ne doji , pa mora kupovati AD mlijeko. Eh , pa ja to lijepo sračunam i skontam da mi mjesečno za Žanu treba oko 200,00 KM. I da budem iskrena , malo se i radujem poslu, jer ovako totalno otupih. I ne smatram da sam ili ću biti lošija majka ili da će mom dietetu nešto faliti. Ona će biti sa svojom bakom od 8 do 3, a mame eto u 3,i još u toku radnog vremena kad god zatreba , jer imam super šeficu.A zam i dosta "super mama" koje se nisu vratile na posao , jer "pobogu kako ostaviti dijete", a po vazdan su na kafi u komšiluku i sl. E ja to ne smatram kvalitetno provedenim vremenom sa svojim djetetom. I golubice u potpunosti te razumijem, jer da danas preživiš moraš biti žena od ministra ili da te zaboli dupe imala -neimala. A pogotovo u prosvjeti je jako teško dobiti posao,a djetete treba odhraniti ne samo sad nego i idućih 18 godina. Zato za tebe jedno veliko