Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
ja tako lako ostanem trudna da je to ludilo ,poslije sina sam se rikverc metodom čuvala 6,5 godina i taman smo odlučili da hoćemo drugu bebu,haman od prvog puta sam ostala trudna,nismo ni mignuli,i evo opet mi kasni 11 dana..a bebi je tek godina,nadam se da nije ono što mislim da je, sve se nadam
samo se ti nadaj
03.06.2013, 16:13
Medić*
29
IZVORNA PORUKA: mala_sa
IZVORNA PORUKA: dzejla2012
ja tako lako ostanem trudna da je to ludilo ,poslije sina sam se rikverc metodom čuvala 6,5 godina i taman smo odlučili da hoćemo drugu bebu,haman od prvog puta sam ostala trudna,nismo ni mignuli,i evo opet mi kasni 11 dana..a bebi je tek godina,nadam se da nije ono što mislim da je, sve se nadam
Uradi test da vidis rezultat "nadanja"
Moja snaha veli za samu sebe .....ja koliko sam plodna dovoljno je da muz prodje pored mene
A slazem se i sa Mala -sa i sa Vjesticom.
Mama75 te posljedice ruskog ruleta svakako da nekome mogu biti simpa a nekome sasvim suprotno pa se onda odlucuju na pobacaje isl.
03.06.2013, 16:15
Leva
4538
Misa mu sve ste samo na hemiju navalile a sta je sa metodom apstinencije za vrijeme plodnih dana? Ako dobro poznajete svoje tijelo i ciklus ovo je fantasticna prirodna metoda kontracepcije bez ubijanja cejfa jednom ili drugom. Meni je kao i vjestici i Funky cak i sex za vrijeme plodnih dana bio kontraceptivan a zasto mi je postalo jasno kad skontasmo da smo neplodni. Metoda je bila jako ucinkovita dugi niz godina sorry neplodne cure morala sam malo na nas racun jer mi svaki put dodje da iz zeze napisem da je neplodnost najbolja kontracepcija
03.06.2013, 16:16
Crnkica
130
ma nevjerujem imala bi bilo kakav simptom,ovaj sa mensom neračunam to mi je i prije znalo kasnit zbog hipertireoze koju imam,jer imala sa 4 trudnoće do sad pa znam a i osjetim
03.06.2013, 16:18
vjestica
4335
Misa mu sve ste samo na hemiju navalile a sta je sa metodom apstinencije za vrijeme plodnih dana? Ako dobro poznajete svoje tijelo i ciklus ovo je fantasticna prirodna metoda kontracepcije bez ubijanja cejfa jednom ili drugom
e upravo suprotno mogu apstinirati u bilo kojoj fazi ciklusa, ali u toj nikako
03.06.2013, 16:19
vjestica
4335
i da, ja jesam koristila ovu metodu dok nisam znala da sma neplodna, iako sam bila svjesna da je najmanje sigurna, ali zato što je meni trudnoća bila prihvatljiva opcija čak i tada
03.06.2013, 16:30
Crnkica
130
IZVORNA PORUKA: medic slatki
Moja snaha veli za samu sebe .....ja koliko sam plodna dovoljno je da muz prodje pored mene
Mama75 te posljedice ruskog ruleta svakako da nekome mogu biti simpa a nekome sasvim suprotno pa se onda odlucuju na pobacaje isl.
o pobačaju nebi ni razmišljala,trudnoću bi smatrala Božijom voljom,i dobro je došla,kao i ove 4,od kojih mi je dvoje djece fala Bogu živo i zdravo a ostale dvije sam imala 1 spontani pobačaj i jedan abortus sa deformacijom ploda..
03.06.2013, 20:39
tekja
1957
IZVORNA PORUKA: Leva
... a sta je sa metodom apstinencije za vrijeme plodnih dana? Ako dobro poznajete svoje tijelo i ciklus ovo je fantasticna prirodna metoda kontracepcije bez ubijanja cejfa jednom ili drugom.
Ma daj Levo kako apstinencija moze ikada biti dobra metoda, a pogotovo za vrijeme ovulacije Ioanko mi je i too much Nama metoda prekinutog snosaja uspjesno sluzi vec preko 10 godina, hB beba je dosla cim smo planirali. Vjerujem da nakon drugog djeteta, ako ga budemo imali, rikverc cemo zasluzeno poslati u mirovinu
03.06.2013, 20:47
InLove
538
IZVORNA PORUKA: medic slatki
o pobačaju nebi ni razmišljala,trudnoću bi smatrala Božijom voljom,i dobro je došla,kao i ove 4,od kojih mi je dvoje djece fala Bogu živo i zdravo a ostale dvije sam imala 1 spontani pobačaj i jedan abortus sa deformacijom ploda..
Ma hajde Bogati, da sad bude jedna Nejra aBd
03.06.2013, 20:57
Medi_87
1472
Nama je jedina kontracepcija bila, nakon sto sam rodila M čuvanje za vrijeme plodnih dana, i palilo je a ranije se nismo ni cuvali
03.06.2013, 21:15
Apotekarka
3918
I mi koristimo ovu metodu do sad je bila pouzdana
03.06.2013, 22:33
Lejla Ka
5544
IZVORNA PORUKA: Leva
Misa mu sve ste samo na hemiju navalile a sta je sa metodom apstinencije za vrijeme plodnih dana? Ako dobro poznajete svoje tijelo i ciklus ovo je fantasticna prirodna metoda kontracepcije bez ubijanja cejfa jednom ili drugom. Meni je kao i vjestici i Funky cak i sex za vrijeme plodnih dana bio kontraceptivan a zasto mi je postalo jasno kad skontasmo da smo neplodni. Metoda je bila jako ucinkovita dugi niz godina sorry neplodne cure morala sam malo na nas racun jer mi svaki put dodje da iz zeze napisem da je neplodnost najbolja kontracepcija
Ja sam još dok sam potpuno apstinirala u mladosti detaljno proučila metodu, upoznala simptome i ponašanje svog tijela. Toliko da mogu skužiti kad ima anovulatorne cikluse ali ... Da još u ovim danima apstiniram koristila bih jedinu 100% sigurnu metodu kontracepcije - potpunu apstinenciju
03.06.2013, 22:39
hanabanana
4435
Jedan stari ginekolog je rekao da je samo jedna metoda 100% sigurna : nemoj se, ne boj se.
04.06.2013, 10:40
tekja
1957
IZVORNA PORUKA: hanabanana
Jedan stari ginekolog je rekao da je samo jedna metoda 100% sigurna : nemoj se, ne boj se.
Jest mu fazon pod stare dane suplju prosipat'
04.06.2013, 14:16
veeseelaa
20552
o za mene onda i nikakav sex nije
ja opet ne vidim fazon u tome što će mm ejakulirati u mene..... a ako misliš na opuštenost, opušteni smo maksimalno a i poznajemo se pa znam kad je vrijeme da .... a i on sam zna..... i tu se ne završi, pauza, pa nastavimo.....
A ostalu u drugom stanju onda kada je bilo sudjeno, tako da na te stvari ne mozemo uticati a ne mozemo ni reci ostala sam trudna onda kada sam zeljela
ma naravno al nekom se želja i sudbina poklope
04.06.2013, 14:27
aazra
2141
IZVORNA PORUKA: tekja
Nama metoda prekinutog snosaja uspjesno sluzi vec preko 10 godina
I kod nas je ovako
Apstinencija za vrijeme plodnih dana mi je totalno nepouzdana posebno sto nisam nikad imala u dan redovne cikluse
Ne znam ima li kakve veze, tusiranje odmah nakon seksa za slucaj da je nesto ipak ostalo
04.06.2013, 14:38
sabinos
1236
ova metoda mi je dala dva sina tako da vise no no.. sabinos vise ne vjeruje ni sebi a kamoli muzu.evo taman je prosla cetresnica pa mi ova tema bas pase dok dojim bice vjerovatno prezervativ,a kasnije cu se ozbiljno pozabaviti ovim pitanjem.samo ne znam na sta da se odlucim
muz mi kaze:valjda se ovdje i ja nesto pitam? e reko ti si se dosta pitao,ja preuzimam stvar
04.06.2013, 14:44
aazra
2141
Sabinos, vjerovatno ti lako ostajes trudna, meni je i nakon pauziranja s rikvercom trebala godina da se nesto primi
Bas nama zenama nije dato da uzivamo, ono cuvas se a zatrudnis, ne mozemo posteno uzivat ni kad pravimo djecu
< Poruku je uredio aazra -- 4.6.2013 14:47:06 >
04.06.2013, 14:46
aazra
2141
...
04.06.2013, 14:49
sabinos
1236
IZVORNA PORUKA: aazra
Sabinos, vjerovatno ti lako ostajes trudna, meni je i nakon pauziranja s rikvercom trebala godina da se nesto primi
Bas nama zenama nije dato da uzivamo, ono cuvas se a zatrudnis, ne mozemo posteno uzivat ni kad pravimo djecu
dr mi je rekao da je dovoljno da prespavamo pod istim jorganom
kod moje mame je isto,evo kod mene,a i kod sestre tako da...
04.06.2013, 15:14
ninuska
1939
I mi koristimo ovu metodu i nije nas do sada nikad iznevjerila .
07.06.2013, 21:13
pjenica mala
174
Ovom metodom mi raste 4. beba u stomaku...toliko o sigurnosti te metode...pored toga smo još i računali i plodne dane, u tim danima apstinirali od sexa...mjesečnica mi je bila stalno redovna...prema tome, ko ne želi više djece, neodgovorno je koristiti se samo ovom metodom, a nakon toga abortirati... Nakon ove trudnoće koristit slijedeću metodu: sterilizacija ja, sterilizacija mm + kondom (puna ratan oprema)
07.06.2013, 21:15
pjenica mala
174
Htjedoh napisati u prošloj poruci u zagradi - puna ratna oprema
07.06.2013, 21:36
Leena
2841
Evo da i ja prijavim uz ovu kontracepciju A ne ostajem lako trudna, prije toga smo pola godine pokusavali i odlucimo taj mjesec pauzirati i "cuvati" se
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms