Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Moje pjevaju neke dvije pjesmice da mene provociraju, a ja ludim...
Nesto: Halo, halo bolnica, zena mi je trudnica, ima dvoje djece, uskoro ce trece...
U drugoj se trazi brat
I da... pitale su me: Kako se to odluci da neces vise radjati?
i mi smo ovo pjevali kao djeca
07.06.2013, 21:36
MicoTico
340
IZVORNA PORUKA: R&T@
Nesto: Halo, halo bolnica, zena mi je trudnica, ima dvoje djece, uskoro ce trece...
U drugoj se trazi brat
I moja M s drugaricom pjeva tu pjesmicu, a imaju i koreografiju odgovarajuću
07.06.2013, 21:38
Hanady RR
18727
Halo, halo bolnica, zena mi je trudnica, ima dvoje djece, uskoro ce trece...
četvrto u roku a peto u šoku
07.06.2013, 21:42
MicoTico
340
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
Pjeva M. maloprije: Četvrto u braku, peto u stomaku
07.06.2013, 21:42
madam x
839
Moje niti su nježnice niti su plaho slične po karakteru.
Ova mala je kauboj i po.
I vezano za to razdvajanje, puno ih je lakše izdržati kad su razdvojene. Tj. sa većom nema nikakvih problema ( kako i bi, 10 joj je godina), ali mala rasturi bilo koju organizaciju i nastavi po svom. Kad je sama, ond se da.
Kaže neki dan, kome ćemo dati ovu majicu? Rekoh nikome, nema niko tako malu bebu. Eh , kaže, onda ćeš morati ti roditi
07.06.2013, 21:47
madam x
839
Neki dan je uzela makaze i odrezala rub školske fotografije od starije kćerke, koju je tek taj dan dobila, sve cik-cak, srećom, sva djeca ostala čitava.
Kad smo je pitali zašto je to uradila, keže ,ne može samo asfalt, asfalt !!!( školsko igralište)
07.06.2013, 21:52
Anoniman
IZVORNA PORUKA: zinanina
Neki dan je uzela makaze i odrezala rub školske fotografije od starije kćerke, koju je tek taj dan dobila, sve cik-cak, srećom, sva djeca ostala čitava.
Kad smo je pitali zašto je to uradila, keže ,ne može samo asfalt, asfalt !!!( školsko igralište)
07.06.2013, 21:52
Anoniman
IZVORNA PORUKA: zinanina
Moje niti su nježnice niti su plaho slične po karakteru.
Ova mala je kauboj i po.
I vezano za to razdvajanje, puno ih je lakše izdržati kad su razdvojene. Tj. sa većom nema nikakvih problema ( kako i bi, 10 joj je godina), ali mala rasturi bilo koju organizaciju i nastavi po svom. Kad je sama, ond se da.
Kaže neki dan, kome ćemo dati ovu majicu? Rekoh nikome, nema niko tako malu bebu. Eh , kaže, onda ćeš morati ti roditi
kazem vam ja. I meni
07.06.2013, 21:53
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MicoTico
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
Pjeva M. maloprije: Četvrto u braku, peto u stomaku
Moja F. jos nije dobacila do te pjesme, ali jojje mama uveliko pjevala kao mala
07.06.2013, 21:57
R&T@
5982
Izbjegavam rastavljanje iz sebicnih razloga... Ona koja ostane pegla mene, dok su zajedno peglaju se medjusobno...
A kad je jedna kod mojih, a druga kod muzevih, trebaju im dani da opet pocnu funkcionisati zajedno, a ne kao pas i macka
07.06.2013, 22:03
MicoTico
340
Oko mene su sve djevojčice,. Ja imam sestru, kao skoro sve moje drugarice. Moje sve kume, i vjenčane i krštene, imaju po 2 curice i meni je baš bilo iznenađenje kad sam rodila sina. I maštala sam da ću imati 2 curice, sestrice i vječne drugarice.I ime sam zamišljenoj kćerkici dala. U stvari, jednostavno se nisam mogla zamisliti kao mama dječaka, ako me razumijete. Ali kad se T. rodio , mamin nemirko i vtirepić, sve se nekako posložilo i moje srce osvojio zauvijek
07.06.2013, 22:17
Lulu_08
350
IZVORNA PORUKA: R&T@
U drugoj se trazi brat
Hahaha...mene pita kada cu roditi bracu i sto to ne moze sada uskoro?
Sto se tice razdvajanja, mala je jos uvijek mala 11 mj. prekosutra...ali ona nekada zna biti uzasno nervozna dok starija ne dodje iz vrtica. Kada sam sama sa njom ne mogu nista od nje a kada je starija tu ja sve mogu jer je njoj dovoljno da je ona uz nju haha, bas show. Starijoj toliko nije vazno jer ima "svoj svijet" igre, zabavu, drustvo, obaveze.
07.06.2013, 22:30
R&T@
5982
IZVORNA PORUKA: MicoTico
Ali kad se T. rodio , mamin nemirko i vtirepić, sve se nekako posložilo i moje srce osvojio zauvijek
12.06.2013, 23:09
Anoniman
Iman, nisi se tuspasila na nasu temu. Brzo 'vamo neke anegdote seka...!
13.06.2013, 16:59
megi
935
evo da se i ja tuspasim
mama dvije vrtirepke
starija 4 godine za desetak dana, voli ona seku, cuva je, al je ljubomorna stigla je nakon djecaka i djecaka koji su se radjali u familiji pa su njoj svi poklanjali i paznju i poklone i dan danas dobija duplo vise svega al joj krivo kad se i E nesto donese nista ne pomaze prica, valjda ce vrijeme to pomalo izmiriti
i starija je njeznica, maza, a mala se vec uci boriti juce su se kao igrale i A uze neku igracku a E je ni pet ni sets ujede da otme igracku
Rita jel ovo E pokazuje odlike aprilke
05.11.2015, 19:59
*SunShinE*
16
Evo i ja da se upisem ovdje. Presretna i preponosna Zelje sa prvom trudnocom su bile da bude prvo pa musko, ono po naski, a ja prizeljkivala djevojcicu i dobila je Sa drugom trudnocom je bilo tipa imas djevojcicu pa nek sada bude mudonjica, a ja prizeljkivala svojoj princezi sestricu i najbolju drugaricu i dobila je Rado bih jos djece, barem jos dvoje ali ne da bih ganjala musko vec sto volim djecu i velike porodice, a naravno bila bih presretna i musko da rodim, sto da ne, ko jos ne zeli ono sto nema . Znam da ce vjerovatno biti komentari tipa da ganjam musko, ali ja ganjam djecu samo da mi budu ziva i zdrava Sto se tice sestrica, divne su Jest velika razlika, 4godine, ali starija je od samog trenutka kad je saznala za trudnocu bila odusevljena i od prvog momenta je samo seka solazila u obzir Kad se malena rodila u sve sam je ukljucila, mijenjanje pelena, kupanje, presvlacenje, igranje... Malena kako raste sve je veci davez pa bude malo i "Mama nosi ovo svoje dijete", i vriske i galame, al opet smo dobre, bas se vidi da se vole Karakterno kao i fizickim izgledom su totalna suprotnost, ni u snu se ne bi pomislilo da su sestre a i trudnoce su mi bile potpuno razlicite
10.11.2015, 12:14
anitaa
486
Zahvalna sam Bogu sto sam rodila dvoje zdrave djece, to kao prvo...uzivam u svakoj sekundi provedenoj sa svoje dvije djevojcice, tako razlicite, a opet u biti tako slicne...znam presretna bih bila i da su djecaci ...nisam imala sestru, to sam kompenzirala predivnim prijateljstvima...sta da kazem, kad sam vidjela temu kez od uha do uha, kao da meprozvase u skoli, morala sam odgovoriti, haha
10.11.2015, 14:03
Rimljankaa
1878
Odavno nisam pisla na forumu RR, jos od 2010/2011 godine. Ova tema me privukla. Da se i mi "prijavimo", i da kažem da cemo i mi dobiti aBd jos jednu princezu kod na skuci. Razlika ce biti 5 godina, a "velika" seka je nestrpljiva i jedva ceka da padne snijeg i da se rodi sestrica :-)
23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... 11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... Ja sam najbogat
10.11.2015, 20:03
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: Rimljankaa
Odavno nisam pisla na forumu RR, jos od 2010/2011 godine. Ova tema me privukla. Da se i mi "prijavimo", i da kažem da cemo i mi dobiti aBd jos jednu princezu kod na skuci. Razlika ce biti 5 godina, a "velika" seka je nestrpljiva i jedva ceka da padne snijeg i da se rodi sestrica :-)
čestitam Rimljanko...a zaista dugo te nije bilo
11.11.2015, 17:23
rose
8709
a pitala sam se hoce li se rimljanka javiti
eh eto i ja sam mama dvije djevojcice sada