IZVORNA PORUKA: vila_7
talisman ih lako ti je sad to reci kad je djecak vec na putu! Salim se naravno.... Ma da se ne uvrijede mame deckica, al ja sam uvijek govorila kad bi mi neko dosao i rekao - mozes imati ili samo curice ili samo deckice - ja bih uvijek odabrala curice - Valjda je to nama zenama u prirodi,kao sto je vjerovatno muskima da ipak zele svog sina. Moj obozava curice, ali ja opet mislim da bi bas volio imati sina
Ja jos nevjerujem da ce biti djecak
Oduvjek sam zeljela imati 2 curice i djecaka, mada se sad nesto zaista premisljam. Ako bude djecak nista cudo da nakon nekog vremena pozelim da i on ima brata, pa sta Bog da :) Ljudi kazu da je muskom lako i ne treba mu brat, ali meni nekako zao da one imaju jedna drugu, a on bude sam
Jes da je najljepse imati i cerke i sinove, ali cini mi se kad bi ja birala, radije bi da mi dragi Bog podari sve same curice, nego 10 djecaka :) Nemaju se mame djecaka sta ljutiti, mi govorimo sa nase tacke gledista, jer mene vec hvata strah hocu li znati vaspitavati musko djete.
< Poruku je uredio talisman -- 4.6.2013 0:11:28 >