IZVORNA PORUKA: doublemum
Moram spomenuti jedan bronhitis koji je imao kao beba(negdje između 8. i 10. mjh) koji smoambulantno i kući završili, za koji i oni kažu kao da i nije bio u toj dobi(jer se nije ponavljao)
Tada sam pravila sve i svašta-sirup sa lovorom, koziji loj i na pluća i u želudac kozije mlijeko....ma strah me da uzimam ,a strah me i da ne uzimam(flixotide)
hanady- jeste li vi koristili pumpicu? Šta, kako koliko....Jeste li bili kod Nade-šta ona preporučuje?
ja sam odbila pumpicu..odmah u startu...
kad su mi rekli na pedijatriji da kupm babyinhaler onu tubu za 120km znala sma eto pumpice...
i nadu sam zvala tek kasnije
imamo ite pokazatelje kao i Ben 10...alergija na kućnu prašinu i grinje...sad je vjerovatno jasnije zašto ja trljam po kući ko luda...
sintetiku sam izbacila, omekšivač izbacila, čilime klofam vikendom i u sred zime...
nema deka samo štep deke koje se peru savko 15 dana...plišane igračke sve poklonila djeci na bjelave...vreća puna od 120 litara ona crna....
koziji loj stavljala joj...kozije mlijeko nisma bila je mala ali kasnije sam joj uvela po jednu flašicu od 120 ml pila ga....
sok od luka mi stalno pije...napravim pauzu po 1 mjesec pa opet sastavim u tetrapak od soka jabuka vindija pola sok pola čaj i ona gusla...
sad na moru 3 dan izabcila je šlajma nemilice iz sebe a bila sam sigurna da ga nema više....
nada radi testove...
i daje terapiju....
a ja sam stupila u kontakt i sa homeopatom...
imam broj...poslala mi hanabanana na zamolbu...
mi ćemo sada preći na taj vid lječenja...
meni je natibiotika osta za sav život do njenog 8 mjeseca bilo