IZVORNA PORUKA: ziki
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
IZVORNA PORUKA: ziki
Da pitam vas, mozda neka zna. Maleni od brata mm, ima 3 godine, pojavila mu se voda u kuku.Mali sad sepa i boli ga. Vodli ga djecijem hirurgu-mirovanje, nikakva terapija, danas ga opet vode jer je proslo 5 dana bez ikakvih rezultata. Oni to nesto povezuju sa injekcijom koju je primio par dana prije toga.
jel dijagnoza kositis ili???
njih dvojica su pricali, nije dijagnozu nikavu rekao. Nista nam do sinoc nisu ni rekli, bas sam se nasekirala, on je sav ko pucak da ga punes poleteo bi i sad to
ne znam zaista...
mislim zbam za kostitis...mirovanje, ekstenzije ono teg i tako tako...
uglavnom sam upoznala kostitis uz djecu koja su kasnije operirala krajnike...
grlo češće upaljeno, krajnicin za vađenje i ode na kukove nekako...
nije strašno ni opasno i rješivo...svi koji su se kasnije pozabavili karjnicima nisu imali ponvaljanja kostitisa...
nemama infro i vakcinaciji i vezi i nisma sigurna dali je to voda unutar kuka...
žao mi je, osobito ako njega to boli...moja prijetljica je plakal sa svojim sinom radi tog kostitisa njega užsno boljelo :(
durga je opet azvršila na magnetnoj rezonanci da isključe sve drugo vezano za kuk...hB sve je OK i kostitis je u jenjavanju a na operaciju će krajnika ubrzo...
ja se nadam biće to OK...