PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
Od srca čestitke! _____________________________Velika princeza E 2005 Maleni veseljak N 2008 I ovo su moja DjeCa pored djece, i moje Dojenje nakon dojenja
Cestitam roditeljima i velikom braci _____________________________Haris 28.10.1999 Fatih 25.01.2008 Iman 13.01.2013
Iskrene čestitke _____________________________U životu ti je najvažnije biti živ,sve ostalo je lahko .........
Cestitke roditeljima i braci _____________________________Ne znas ti majko, kako je dijete roditi
Cestitke i od nas _____________________________24.12.2007. 24.o9.2013.
cestitam, da je ziv, zdrav i sretan puno, puno godina _____________________________13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :))) 18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))
Cestitke od srca _____________________________A. 10.02.2010. L. 12.08.2011.
Iskrene čestitke Sonji, tati i velikom braci
Cestitam od srca, sve najnajljepse vam zelim _____________________________L. 04.12.2009. E. 19.03.2015. Moje princeze
Iskrene cestitke od srca,bebi zelim dug i sretan zivot a mami sto brzi oporavak. _____________________________Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema mog života smisao si moja bebo malena 02.03.2011. Emina Rijad nam stigao 11.10. 2012 .
iskrene čestitke Sonja grlim te i ljubim uživajte draga moja, sve najbolje vam želim _____________________________Ajša, Ajra, Esma, Zehra decembar....
Čestitam Bebici želim dug i sretan život, mami brz oporavak! _____________________________Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.
Sonjice,od iskrene cestitke,a dragom djecaku najljepsa dobrodoslica. _____________________________21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3 30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3
Iskrene cestitke _____________________________Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.) Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)
Čestitam
Čestitam od srca _____________________________"Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!" (I. Andrić)
Sonja, puno, puno srece ti zelim... _____________________________
cestitam od srca _____________________________Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
Sve najbolje cijeloj porodici zelimo _____________________________N&N
Čestitke
Čestitam od srca i želim vam svu sreću
Divne vijesti. Bebici zelim puno, puno, puno srece i zdravlja a mami da u zdravlju uziva sa svojom djecicom :) _____________________________Onaj pogled :))))
iskrene cestitke _____________________________mrvica nas obradovala 26.juna 2009. seka stigla 13.aprila 2012.
cestitke od srce i puuuno srece _____________________________Sve ce to o mili moj prekriti Snjegovi,ruzmarin i sas
Mnogi niti ne znaju da na pasti za zube postoje oznake. One su na samom dnu pakiranja, u različit...
Zdravlje
Samsung Bespoke Jet Complete usisivač je savršeni partner za sve one koji žele da uživaju u trenu...
Sponzorirano
Uređenje doma
Pitanje koje se mota novopečenim roditeljima po glavi - Da li je užasno i grozno imati seks u bra...
Odnosi u porodici
Sastavili smo popis stvari koje bismo trebali prestati govoriti ženama koje su postale majke. One...
Mama poslije porođaja