IZVORNA PORUKA: veeseelaa
vesela, ona je curica...i ne treba da je agresivna...
pa ova što je oborila moju curicu pa mi dijete povrijedilo vrat je upravo curica
vjeruj mi ima i njih takvih.... i zaista ne kontam u čemu je kvaka
ja mislim da roditelji nekako brate mogu uticati na ponašanje djece, ne znam
al da je nisu pustili doma da je takva ne bi došlo do ovoga tek tako.....
i onda ti kažu izvini a od sekiracije sam mogla izgubiti ovo dijete koje nosim....
ništa mi to ne znači i stvarno en znaš kako bi se postavio u toj situaciji, bil šutio il bi napravio haos
razumijem da se djeca pokoškaju al ovakve stvari su meni užasne i nema opravdanja
ja bi svim silama nastojala da moje dijete ne bude takvo! zamislite nekoga povrijedi, izbiti oko i sl??
pa ne znate šta sve takva djeca mogu da naprave, njima treba trodupli nadzor
Slazem se s tobom Vesela....
Nema veze curica,djecak...ja imam oba spola i isti su oboje...
Nikada ali nikada nisu ni pogurali drugo djete a kamoli udarili.
Bili su i gurani i udarani od strane druge djece,vise puta..pogotovo maleni.Nisu uzvracakli.Jednostavno od pocetka sam ih ucila da to nevalja,da nesmiju to raditi i gotovo.
Mi u razredu s malenim imamo djecaka s kojim imamo od pocetka proble.Vec 7 godina.Udara,gura,sto je najgore on povrijedi djete.Namjerno...
Roditelji nece nikako na roditeljski da dodju,ako dodju pa im sugerisemo nece da cuju.Njihovo djeyte je najbolje,najkulturnije...katastrofa...a mama mu je doktorica,
na diplomu...Odgoj 0 bodova,,,nazalost