Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
ja sam kod svoje S sinoc primjetila 3-4 bena...bukvalno su se pojavili preko dana jer ih nisam primjetila ranije...i meni je cudno kako se pojave tako naprecac...sitne crne tackice a oko nekih se malo crveni...ja imam s iste strane na boku kao i ona pa mozda je pokupila na mene....medjutim bas mi cudno da to nastane tako odjednom
Rose, možda su sunčane pjege, možda nisu trajni benovi Mada, ja sam primijetila da kod mene ben baš izađe odjednom, niotkuda,ne znam kako je kod beba, doduše jako sam svijetle puti, aristokratske Maži bebija jakim spf, da obavezno ima i UVA i UVB zaštitu.
19.07.2011, 10:18
rose
8709
IZVORNA PORUKA: klemzi
Rose, možda su sunčane pjege, možda nisu trajni benovi Mada, ja sam primijetila da kod mene ben baš izađe odjednom, niotkuda,ne znam kako je kod beba, doduše jako sam svijetle puti, aristokratske Maži bebija jakim spf, da obavezno ima i UVA i UVB zaštitu.
pojavili su se na dijelu tijela koje uopste nije izlozeno suncu...na boku je taj dio pokriven pelenom a isto tako i na guzi...znaci sitna crna tackica, blago okruzena crvenim rubom...pod prstom se osjeti...ma kao da je nesto ubolo...i takve 3-4...jel moguce...i sta bi moglo biti
pojavili su se na dijelu tijela koje uopste nije izlozeno suncu...na boku je taj dio pokriven pelenom a isto tako i na guzi...znaci sitna crna tackica, blago okruzena crvenim rubom...pod prstom se osjeti...ma kao da je nesto ubolo...i takve 3-4...jel moguce...i sta bi moglo biti
heh ovo sto sam pisala ljetos nisu bili benovi...ne znam sta je bilo ali je nestalo...pojavili su nam se tek sad nakon 1 rodjendana...jedan iznad guze, jedan na ramenu i cini mi se jedan na beoanjaci oka to sam primjetila juce...ovaj cu pratiti jer ni ja nisam sigurnja da li je to to