cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: agonija zvana JMB

clock-img

22.06.2013, 11:54

clock-img

I love youu

pencil-img

154

IZVORNA PORUKA: lala0606

i da, zaboravila sam napisat ove bebe koje su bile bez mat. njima pasos bude gotov najdalje za 10 dana, eto tu su dobili malo paznjeuser posted image

Heh imaju malo povlastica:)) Ipak dugo nisu imale jmbg. Jel ti taj papir boraviste,onaj iz cipsa sto se dobije. Ja sam dobila neki papir kad sam je prijavljivala za adresu prebivalista.

28.04.2013.god. Moja princeza :))))

clock-img

23.06.2013, 13:11

clock-img

lala0606

pencil-img

289

jeste taj iz cipsa i rodni list to je sve sto treba, tvoja licna isto treba

clock-img

24.06.2013, 21:10

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

http://media.ba/bs/vijesti-i-dogadaji-vijesti/jmbg-onemogucite-politicarima-laganje-putem-medija

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

17.07.2013, 13:18

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

Vijeće ministara BiH danas je jednoglasno utvrdilo i uputit će u žurnu parlamentarnu proceduru Prijedlog zakona o izmjeni i dopuni Zakona o jedinstvenom matičnom broju, kako bi se sustavno riješilo pitanje izdavanja matičnih brojeva.

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

17.07.2013, 14:13

clock-img

hanabanana

pencil-img

4435

IZVORNA PORUKA: Lady26

Vijeće ministara BiH danas je jednoglasno utvrdilo i uputit će u žurnu parlamentarnu proceduru Prijedlog zakona o izmjeni i dopuni Zakona o jedinstvenom matičnom broju, kako bi se sustavno riješilo pitanje izdavanja matičnih brojeva.

Jeste, ali kakav prijedlog.....nadam se da neće proći u parlamentu. user posted image

clock-img

17.07.2013, 14:18

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

IZVORNA PORUKA: hanabanana

IZVORNA PORUKA: Lady26

Jeste, ali kakav prijedlog.....nadam se da neće proći u parlamentu. user posted image

Kakav?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

17.07.2013, 14:22

clock-img

hanabanana

pencil-img

4435

Prijedlogom ovog zakona registracijska područja prilagođena su teritorijalnoj organizaciji BiH u skladu sa Ustavom BiH i Izbornom zakonu, što praktično znači da ima devet registracijskih područja unutar entitetskih linija i Brčko Distrikta BiH, i to tri u Republici Srpskoj, jedan u Brčko Distriktu i pet u Federaciji BiH.

Čemu onda naziv JMBG, jer ovo nije jedinstveni matični broj nego entitetski + Brčko Distrik brojevi.
Nije mi jasno zar je toliko bitno da se odmah po pogledu na matični broj vidi iz kojeg ko tora dolazi....
Bas su me onako iz cipela izbacili.

clock-img

17.07.2013, 14:27

clock-img

zumbulcica

pencil-img

488

IZVORNA PORUKA: hanabanana

Prijedlogom ovog zakona registracijska područja prilagođena su teritorijalnoj organizaciji BiH u skladu sa Ustavom BiH i Izbornom zakonu, što praktično znači da ima devet registracijskih područja unutar entitetskih linija i Brčko Distrikta BiH, i to tri u Republici Srpskoj, jedan u Brčko Distriktu i pet u Federaciji BiH.

Čemu onda naziv JMBG, jer ovo nije jedinstveni matični broj nego entitetski + Brčko Distrik brojevi.
Nije mi jasno zar je toliko bitno da se odmah po pogledu na matični broj vidi iz kojeg ko tora dolazi....
Bas su me onako iz cipela izbacili.

Sada ce ovi nasi ( govnari od politicara) iz federacije reci da je narod kriv,mi ih pritisli da donesu kakav takav zakon iuser posted image

sunce mamino,21.08.2011.

clock-img

17.07.2013, 14:28

clock-img

hanabanana

pencil-img

4435

A ne, oni tek treba da kažu jesu li ZA ili PROTIV.
Ovo je samo poslano u parlament.

clock-img

17.07.2013, 14:52

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

JMBG - jedinstveni maticni broj gradjana/osoba, valjda znaci jedinstven za pojedinca a ne drzavu i entitete user posted image
I zar se nije uvijek po nekim brojevima u JMBG dijelilo u regije i sta ja znam/drzave u bivsoj Jugi....bas sam komentarisala sa kolegicom o ovome, koja je dosta starija od mene i upucenija je...
I briga me hoce li ko znati po jmbg odakle je moje dijete i vjerujem da ni roditeljima koji su prosli kroz ovu agoniju to nije bitno...bar meni ne bi bilo user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

17.07.2013, 15:01

clock-img

hanabanana

pencil-img

4435

Nama inače više ništa nije bitno, pa nam traba biti i gore.

Naravno da je to jedinstveni broj za pojedinca, ali regulisanje pitanja jmb, pasosa, licne karte, novca, platnog prometa je nesto sto jednu drzavu cini drzavom.
Isto kao i policija, zastava, grb.....pasos...

< Poruku je uredio hanabanana -- 17.7.2013 15:09:39 >

Zadnji članci

article-img