Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
i ja sam za to, a i svi roditelji sigurno... ja sam za da se organizujemo svi da se nadjemo i to ipred vlade... vjerujte daa je to jedino rijesenje u ovoj drzavi i to sto prije to bolje. Dani prolaze, a oni nista ne rijesavaju niti ce. kad im je dr sijednica? jedino to sacekat i ako ne bude nista onda definitivno treba se organizovati. Znam da ima sutra neko vijece ministara, a da li na prijedlogu JMB, to ne znam
30.05.2013, 16:36
lala0606
289
organizuje se skup svih roditelja cija djeca nemaju JMBG otvorena je fb grupa... PRAVO NA MATICNI BROJ
30.05.2013, 16:57
SREĆNA
-75
Kako doći do te grupe ?
30.05.2013, 17:24
lala0606
289
pa ako si na fb, grupa se zove pravo na maticni broj
30.05.2013, 20:50
Tessy
20
molim te daj direktan link , a svi ostari sheramo dalje.
30.05.2013, 20:53
SREĆNA
-75
IZVORNA PORUKA: Tessy
molim te daj direktan link , a svi ostari sheramo dalje.
Ispadoh levat.Vazdan pokušavam naći grupu, a očito je osnivač grupe zaboravio kliknut na ''javna''.
Žene znam da je sizifov posao....ali ustanite sve sa tužbom za ugrožavanje prava dijeteta po UN deklaraciji o pravima dijeteta. Tužite državu Bosnu i Hercegovinu Sudu u Strassbourg. Dobit ćete ih (ili nas ).....nek više shvate da nismo ovce za šišanje.
Slazem se, to bi mogli mozda zajednickim snagama uraditi s grupom na fb ili eventualno preko foruma za bebe, napraviti peticiju i poslati tuzbu, samo sto neko od mama treba napraviti prvi korak, ja vjerujem da bi odziv bio velik.
Da, bas se vise pitam sta nam to jos trebaju uraditi da bi u ljudima napokon doslo do klika i preokreta!!!
03.06.2013, 00:25
lala0606
289
ima li kakvih novina za ovu nasu agoniju, kad je sjednica i sta se deesava zna li iko??
Evo citam i srce mi se steze .Sunasce, ni krivo ni duzno...zbog stoke,kretena,idiota nepismenih.... Evo linka grupe na FB-u, pridruzite se, pa da se dogovorimo i o nekom okupljanju. www.facebook.com/groups/134792740053466/
< Poruku je uredio zumbulcica -- 5.6.2013 10:18:59 >
Da ne trosim najgore rijeci za ovu drzavu iz koje bi zbrisala na drugi kraj svijeta da mogu...najgore sto ovi koji o tome odlucuju nemaju savjesti, a cekanjem se nista ne dobiva
Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi
Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong
05.06.2013, 14:22
lala0606
289
USVOJENOOOO JE... KONACNO SMO DOBILI JMB- JEST DA JE I TO PRIVREMENI ALI SMO DOBILI
06.06.2013, 12:51
Hanady RR
18727
Slagali su nas...rješnje nije nađeno...al biće... svi na proteste, sviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
06.06.2013, 13:23
cinceza
86
Drage moje...meni je posao blizu parlamenta...pa sam pauzu provela na protestu. Dobar je osjecaj vidjeti da se ovaj narod budi iz nekog dubokog sna. Nadam se samo da ce se broj protestanata povecati.
06.06.2013, 13:32
aazra
2141
IZVORNA PORUKA: cinceza
Drage moje...meni je posao blizu parlamenta...pa sam pauzu provela na protestu. Dobar je osjecaj vidjeti da se ovaj narod budi iz nekog dubokog sna. Nadam se samo da ce se broj protestanata povecati.
i ja se nadam da ce ova beba koja nas je sve ujedinila sto prije otici na operaciju
06.06.2013, 13:37
Hanady RR
18727
06.06.2013, 14:10
anja anjica
143
Drage moje iz Sa, maticni brijevi se izdaju u opcini centar i stari grad ostale opcine nisu dobile upustva
06.06.2013, 14:41
sabinos
1236
IZVORNA PORUKA: lala0606
USVOJENOOOO JE... KONACNO SMO DOBILI JMB- JEST DA JE I TO PRIVREMENI ALI SMO DOBILI
pa ovo nije novost ili ja nisam u toku? ja sam rodila krajem aprila i beba je bez problema dobila taj privremeni i zdravstvenu knjizicu.
06.06.2013, 15:22
Emmy
1009
Jedno veliko bravo za protestante i podrša ovdje . Ja nažalost ne mogu izaći s posla . Evo nam i naše rr ekipe, kako sam skontala leona i pretty mama ili možda griješim . Leona prepoznadoh te po tašni
Mamina radost 20.12.2006. Druga radost stigla 20.08.2010.
06.06.2013, 16:27
cinceza
86
Evo nagovorila sam mm da studentima obeca 5 bodova plus ako izadju na proteste :). Cujem da je i jedna firma besplatno obezbjedila podrsku za genesrisanje JMBG brojeva bez ikakvih oznaka, koje bi stitile i privatnost osoba. I to sve besplatno, ne znam zasto je problem to usvojiti?!
06.06.2013, 16:39
lady_bubamara
257
Ljudi moji samo da pitam, jel ima neko svježe informacije o stanju za JMB za malu bebaru? Ja medijima ništa više ne vjerujem jer danas sam pročitala milion informacija te jest dobila JMB i može ići na operaciju pa onda poslije toga čitam da ipak ništa nije riješeno..... Kakvo je zapravo stanje???
06.06.2013, 16:40
bebaa
-11235
Evo nagovorila sam mm da studentima obeca 5 bodova plus ako izadju na proteste :). Cujem da je i jedna firma besplatno obezbjedila podrsku za genesrisanje JMBG brojeva bez ikakvih oznaka, koje bi stitile i privatnost osoba. I to sve besplatno, ne znam zasto je problem to usvojiti?!