writing-img

RE: Kupovina tableta-savjeti

clock-img

07.12.2013, 21:46

clock-img

canim

pencil-img

4126

Pa dosta ti dzemo user posted image mozda da odes na onu temu TV I pitaj ...a sta ja mogu sve sa mojom smart tv, vjerujem da ce ti se neko javiti

clock-img

12.12.2013, 10:18

clock-img

Nirvana81

pencil-img

16

Ja sam neki dan dobila tablet Vivax. Do tad sam bila zagovornik skupih tableta sony ili apple. Međutim obzirom da sam ovaj dobila skoro besplatno preko BH telecoma a onaj kosta 1000km prezadovoljna sam. Tablet ima skoro sve funkcije, ekran je odlican. Ima par mana, malo je tezi nego ovi skuplji i memorijska kartica se ne moze stavljati ali moze se povezivati sa USB.om. Naravno ovi skuplji daju moguscnost stavljanjanja kartice u tablet. Ali kada uporedim cijene ne bih ga mijenjala user posted image

clock-img

12.12.2013, 10:46

clock-img

SdZ

pencil-img

2784

imam mini centralnu jedinicu skopčanu na TV, uredno stoji u TV komodi...i onda su vrata interneta širom otvorena

I kod nas je ovako.

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

clock-img

28.01.2014, 15:58

clock-img

begovica

pencil-img

8

user posted image user posted image user posted image user posted image

danas sam razbila gotovo nov tabelt, ekran se sasuo u 1000 komadica, onaj dio sto je ostao da stoji ko i radi jos, ali ovaj drugi dio sam jedva pokupila...

Ne znam kako sad ide to za popravku, ne smijem ni da pitam za cijunu user posted image

clock-img

28.01.2014, 16:03

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

IZVORNA PORUKA: begovica

user posted image user posted image user posted image user posted image

danas sam razbila gotovo nov tabelt, ekran se sasuo u 1000 komadica, onaj dio sto je ostao da stoji ko i radi jos, ali ovaj drugi dio sam jedva pokupila...

Ne znam kako sad ide to za popravku, ne smijem ni da pitam za cijunu user posted image

Jeftinije kupit novi user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

28.01.2014, 16:11

clock-img

canim

pencil-img

4126

A koji ti je tablet?

clock-img

28.01.2014, 16:21

clock-img

raja_ringe

pencil-img

-109

IZVORNA PORUKA: Nirvana81

Ja sam neki dan dobila tablet Vivax. Do tad sam bila zagovornik skupih tableta sony ili apple. Međutim obzirom da sam ovaj dobila skoro besplatno preko BH telecoma a onaj kosta 1000km prezadovoljna sam. Tablet ima skoro sve funkcije, ekran je odlican. Ima par mana, malo je tezi nego ovi skuplji i memorijska kartica se ne moze stavljati ali moze se povezivati sa USB.om. Naravno ovi skuplji daju moguscnost stavljanjanja kartice u tablet. Ali kada uporedim cijene ne bih ga mijenjala user posted image

Ja se ne bi sa ovim složila. Mi imamo jedan jeftini (neka marka 'Manta') i imamo Samsung galaxy kao malo skuplji). U početku sma i ja mislila ma viid oba jednako služe svrsi, ali brzo je baterija na Manti totalno oslabila, a na Samsungu je kao nova. Kod nas je Manta lahka kao pero i sva nekako plastična :). Uglavnom kod kuće služe oba jednako, ali kada putujemo Mantu ni ne nosimo jer se mora stalno puniti.

"Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!" (I. Andrić)

clock-img

18.04.2014, 15:21

clock-img

Nirvana81

pencil-img

16

To je moguce, ja svoj ne koristim dugo pa mi baterija super služi još uvijek. Ali moj nije uopste plastican, bas izgleda kvalitetno i malo je tezi...ali opet velika je razlika u cijeni da bih sad cjepidlacila oko toga

user posted image

clock-img

20.07.2015, 22:26

clock-img

delfin

pencil-img

958

dajte mi preporuku za neki tablet ne preskup. koliko sam skontala trebam ram 1 gb, 3G, kamera prednja i zadnja, i da je veći od 7 inča, jertakavmi skoro mobitel
ili šta da ne uzimam. Treba djeci za igrice i stače, a da može i meni poslužiti ako ustreba. Gledala sam dosad neki intex xelix i acme tb1012_

16.05.2010 Napokon je stigla naša najveća sreća- mamino sunce :)
19.08.2011 stigla je i mamina princeza :)

clock-img

21.07.2015, 12:07

clock-img

delfin

pencil-img

958

?

clock-img

22.07.2015, 14:24

clock-img

delfin

pencil-img

958

user posted image user posted image treba i savjet, umorila se gledajući...

clock-img

22.07.2015, 14:35

clock-img

Emica_sa

pencil-img

1463

pa sta si vidila,veci od 7 inca su i skupljiuser posted image

Hello, it's me...

clock-img

22.07.2015, 14:36

clock-img

hexe

pencil-img

72

Samsung galaxy tab 3 t310. 8 inca. Strasno povoljan ali tesko ga naci. Ja sam dugo cekala i konacno ga nasla. 250 km. Kamera 5 mp, 16gb.

Nista nije tako crno kao sto je nebo plavo.

clock-img

22.07.2015, 14:44

clock-img

ziki

pencil-img

1815

Treba nekad i akcente stavit, uđoh na temu da vidim kakve to tableete kupujete user posted image user posted image user posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

clock-img

22.07.2015, 17:40

clock-img

delfin

pencil-img

958

To sam uspjela dosad vidjeti

IZVORNA PORUKA: delfin

dajte mi preporuku za neki tablet ne preskup. koliko sam skontala trebam ram 1 gb, 3G, kamera prednja i zadnja, i da je veći od 7 inča, jertakavmi skoro mobitel
ili šta da ne uzimam. Treba djeci za igrice i stače, a da može i meni poslužiti ako ustreba. Gledala sam dosad neki intex xelix i acme tb1012_

clock-img

22.07.2015, 17:42

clock-img

delfin

pencil-img

958

taj bi bio dobar mislim. Gdje si kupila da idem tražiti od

IZVORNA PORUKA: hexe

Samsung galaxy tab 3 t310. 8 inca. Strasno povoljan ali tesko ga naci. Ja sam dugo cekala i konacno ga nasla. 250 km. Kamera 5 mp, 16gb.

clock-img

22.07.2015, 17:55

clock-img

hexe

pencil-img

72

Meni je trebao iz istih razloga, za igrice crtice i za mene. Imam rodjaka u toj struci i poslije dugog pretrazivanja i uporedjivanja ovaj je pobijedio. Ima na univerzalno i u digital city sarajevo. Stavili me na listu cekanja (haman popularan tab) i ovi iz digital city mi se prvi javili. Salju u cijelu BiH postarina 7 km. Ja sam zadovoljna i velicina mi je super, za djecu ne treba veci a ni skuplji.

clock-img

22.07.2015, 17:57

clock-img

hexe

pencil-img

72

IZVORNA PORUKA: ziki

Treba nekad i akcente stavit, uđoh na temu da vidim kakve to tableete kupujete user posted image user posted image user posted image

user posted image to sam i ja pomislila. Farmaceut sam pa reko da vidim da pomognem user posted image

clock-img

23.07.2015, 09:07

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Nemojte se zalijetati za te tab-ove lijevih marki.
Jedna u nekoliko radi kako treba, a inače je sve lutrija. Griju se, baterije se brzo troše, touch screen ne reaguje na dodir dobro, slabo koristi memoriju. Specifikacija mu može biti nabrijana, ali u stvarnosti,jednostavno loše radi.
Šta se desi - kupiš tab od 100KM pa ne budeš zadovoljna. Ruku dajem da ćeš u roku od godinu ili manje kupiti jedan čestit.
Tako da, treba preskočit te žblj marke, tipa Vivax ili Prestigio.
Koliko para toliko muzike.
Znači, od onih stvari koje se ovdje mogu nabaviti, Apple (ipad mini starije generacije je pristupačan cijenom), Samsung, Asus, Lenovo, Sony i HTC također imaju konje za utrku.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

23.07.2015, 09:26

clock-img

delfin

pencil-img

958

hvala na odgovorima, ipak iskustva iz prve ruke su najbolja. Imala sam lično loš slučaj sa Prestigiom i više ih i negledam, niti kome preporučujem, kupila super mobitel sa super performansama, pukn emi ekran, a nigdje ni djelova, mobitel bio star godiu (novij averzija) servism 0....
zato sam i pitala bolje i dodati 100 KM nego se uvaliti u glupost.

clock-img

23.07.2015, 09:29

clock-img

delfin

pencil-img

958

Meni je trebao iz istih razloga, za igrice crtice i za mene. Imam rodjaka u toj struci i poslije dugog pretrazivanja i uporedjivanja ovaj je pobijedio. Ima na univerzalno i u digital city sarajevo. Stavili me na listu cekanja (haman popularan tab) i ovi iz digital city mi se prvi javili. Salju u cijelu BiH postarina 7 km. Ja sam zadovoljna i velicina mi je super, za djecu ne treba veci a ni skuplji.

hvala za info z atablet, zvala sam oba ali onaj "tvoj" nemaju na stanju tenutno. ima neki drugi.. Nego htjela sam te pitati za garanciju koliku si dobila u digital city , jer kad sam pitala kažu 6 mjeseciuser posted image

clock-img

23.07.2015, 09:55

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

ne znam koliko si para planirala dati za tablet?!
ovaj je za potrebe crtanih i igrica sasvim dobar

http://shop.imtec.ba/tableti-do-7-/19874-samsung-galaxy-tab-4-t230-7-bijeli.html

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

clock-img

23.07.2015, 10:42

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Nije 7" ni loš, lakše se barata s njim, a može se komotno film pogledati i to sa titlovima (iz ličnog iskustva :)

clock-img

23.07.2015, 14:26

clock-img

hexe

pencil-img

72

IZVORNA PORUKA: delfin

hvala za info z atablet, zvala sam oba ali onaj "tvoj" nemaju na stanju tenutno. ima neki drugi.. Nego htjela sam te pitati za garanciju koliku si dobila u digital city , jer kad sam pitala kažu 6 mjeseciuser posted image

garancija 1 godina. Ne znam zasto sad 6 mj. Pitaj da ti naruce tj da te stave na listu cekanja. Popularan je bas zbog cijene. Isto toliko kosta i tab 4 7 inca ali je manja memorija, slabija kamera i jednostavno premalen je. A ako se ipak odlucis za tab 4 pazi da procesor bude snapdragon jer postoje dvije verzije a ovaj dosta bolji. I slazem se da ne treba kupovati no name.

clock-img

23.07.2015, 18:56

clock-img

Galicia

pencil-img

2433

iPad zakon.
Nema tu razmisljanja puno.

“It takes a long time to make it simple.”

Zadnji članci

article-img