cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Otkrivanje noću

clock-img

23.02.2015, 08:49

clock-img

tinkivinki

pencil-img

876

IZVORNA PORUKA: bebaa

naletih na pravu temu...
od kako smo proljetos izbacili vreću spavanje s malcem je noćna mora.....on kao da ga ko u centrifugu ubaci,kako se ne umori onoliko se okrećući,nije mi jasno...tako da se moje spavanje uglavnom svodi na pokrivanje,šuškanje...a što je najgore on se tako stručno sklupča preko deke koja mu se omota oko nogu tako da dok ja tu deku izvadim ispod,pa ga pokrijem ja sam se već razbudila.....prebacila sam ga kod sebe na krevet,jer ova avantura me slomi,rebra izubija preko krevetca....user posted image
i nije mi jasno kako se neprobudi kad mu je hladno,ako mu je hladno......ali mene u neka doba uhvati zima ako sam otkrivena,pa kontam i njega garant...ali jok,taj ne registruje ništa.....user posted image

bebo isto i kod mene malac,otkrije se,ja pokrijem,on opet otkrije.tako da i ja nekad prebacim ga kod nas,jer jednostavno ne mogu ustajati više.a cura već tako ne spava,ona je pokrivena.a čini mi se da se i ona tako otkrivala dok je bila manja pa valjda i njega prođeuser posted image

clock-img

23.02.2015, 08:53

clock-img

bebaa

pencil-img

-11235

ja se sjećam da je nena rahmetli vezala ćoškove deke pa podvlačila pod jogi dušeke.....ma nema šanse da se iskopaš ispod onoga....a zimi svakako oni teškii vuneni jorgani ,pa kad te prokliješti nemaš snage da se mrdneš.....user posted image
a valjda će proći što kažeš.....

"U laži su kratke noge ! "

clock-img

23.02.2015, 08:55

clock-img

mama2009

pencil-img

2192

mi smo jos u vreci, kupim obicnu vrecu, snajderica mi napravi " noge" i svi super
D sama trazi vrecu kad ide spavati

Princeza dosla 05.02.2010

clock-img

23.02.2015, 08:58

clock-img

irenaSA

pencil-img

553

S to stalno radi...ne mogu se sad nakaniti da odem imaju u Jysku super stvarčicu za jorgane, deke koja se nakači i pričvrsti za krevet...i to presmješno jeftino 2 ili 4 komada...planiram to i user posted image sve me strah da šta u krevecu ne navuče na glavu..ne daj mi Bože...pogledajte na njihovoj stranici ima u kućnim potrepštinama...super stvar...

Sarah, mamina i tatina princeza stigla je na ovaj svijet 16.02.2010. godine
Dani, mamin i tatin princ stigao je na ovaj svijet 19.09.2014 .godine
Iza tuge vedrije je nebo...iza tuge čistija je duša...

Zadnji članci

article-img