Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
sretno vedice, da ne dodje ova glupa . i da ugledas
01.02.2008, 10:35
tikica_69
461
vedice i ja se pridruzujem navijacicama za tvoju
01.02.2008, 10:43
budućamama
1306
vedice sretno
01.02.2008, 12:11
vaga
138
Hajde vedice popravi nam prosjek. Navijam za tebe
___________________________________________ Vaga 32 g., inseminacija 2 puta, HSG, Laparoskopija, histeroskopija, Postkoitalni t -nalazi uredni MM 40 g. operacija varikokele - sada normospermija 9 g. braka
Covjek snuje Bog određuje
01.02.2008, 12:12
Okarica
1141
Vedice, želim ti puno sreće
01.02.2008, 12:15
Vedica
363
cure hvala na navijanju nadam se da cemo je otjerati svima nama
01.02.2008, 12:22
vaga
138
Okarice cao kako si? Kako napreduje trudnoća, kako se osjećaš, vidi li se pupo?
Puno pozdrava.
___________________________________________ Vaga 32 g., inseminacija 2 puta, HSG, Laparoskopija, histeroskopija, Postkoitalni t -nalazi uredni MM 40 g. operacija varikokele - sada normospermija 9 g. braka
Covjek snuje Bog određuje
01.02.2008, 15:39
lavica
268
vedice ima li kakvih novosti danas? javi nam sta se desava! svi navijamo!!!!!
01.02.2008, 15:49
Vedica
363
vjestice jos uvijek nema (jupiiiii), mada imam neke bolove u stomaku kao kad treba poceti (al mozda ih i umisljam)
uglavnom sutra mozda napravim opet test pa vam javljam vijesti pusa
01.02.2008, 15:56
MirelaK
119
Vedice i od mene puno srece, u slicnoj sam ti situaciji. Muz i ja radimo na bebi 2 mjeseca, ne ocekujem 10.02. Ja navijam za nas
01.02.2008, 16:04
Ivona
931
Hej,hej,....samo da ti kazem da ti bolovi mogu znaciti i pocetak trudnoce.Tako je bar bilo u mom slucaju. Ocekivala sam menstruaciju i imala klasicne predmenstrualne bolove.8 dana poslije na testu su se ukazale . Ti bolovi su me pratili sve do treceg mjeseca trudnoce.
U svakom slucaju,pridruzujem se timu navijacica
01.02.2008, 16:16
Okarica
1141
Hej vagice, ćao! Ma super sam evo 9 sedmica i tri dana kako kaže ultrazvuk. Idem opet sljedeće sedmice. Pupo se još ne vidi, još je rano. Nemam mučnine, smo me muči zatvor. Kako ste mi vi cure? Iako ne stignem na RR, mislim na vas. Ima li novosti? Pozdrav
01.02.2008, 19:05
Vedica
363
ivona bas ti hvala , pruzila si mi jos vise nade
valjda bude sretan ovaj februar
01.02.2008, 19:16
Vedica
363
hvala mirelak i nece nam doci vjestica vidjet ces evo i ja navijam za nas
01.02.2008, 19:27
tikica_69
461
vedice kako se ti osjecas? jesi dobro? nadam se da jesi i da je na putu
01.02.2008, 22:32
Alex
54
Daj Bože da vam se želje ispune!
01.02.2008, 23:14
Amelaa RR
3309
Nece doci....nece doci...nemas pojma koliko bi mi bilo drago da te gospodja zaobidje...makar tebe...navijamo za tebbe
Evo da i ja ispricam moju malo poduzu pricu..nadam se da vas necu udaviti......U braku sam 2,5 godine...mm i ja smo se cuvali dok sam ja zavrsila fax pa posao.....itd....no medjutim na bebaci radimo vec nekih 5 mjeseci i nista....bila sam kod dr. uradio mi nalaze kaze sve ok..pap uredan...jedino je nasao neke polipe pa ih odstranio...no medjutim bebeace nema.....ja i mm imamo 28 god.....sta da radim i gdje dalje da idemo...unaprijed hvala svima na odgovoru
02.02.2008, 22:37
Amelaa RR
3309
Ma hajde nemoj se jos puno sikirat oko toga bit ce...vidjet ces tek je pocetak,polako to je vjerovatno privikavanje organizma na to stanje sto se ne cuvate...a vidjet ces jednog dana kada gopodja zakasni pa je nema nema nema a ono ti budes
istrajna, za sada se trebas samo opustiti i podijeliti sa nama lijepe trenutke..... ce doci uskoro
03.02.2008, 00:39
aazra
2141
Ja sam nova ovdje. Dakle, pokusavamo vec godinu dana, zadnjih mjesec dana s "klomifenom". Trenutno nema efekta, jer se nisam na vrijeme javila na folikulometriju, pa cu iduci ciklus morati sve ispocetka Prethodno smo uradili sve pretrage, kod muza je ok, ja imam nizak nivo estrogena i izostanak ovulacije. U zadnje vrijeme i jako duge cikluse - preko 30 dana. Sad imam neke bolove u stomaku, ali mislim da je od tog klomifena. Ne znam da li bi trebala uzimati i "dabroston" za regulaciju mjesecnice . Mozda bi mogla uraditi test, ali kosta me "previse" zivaca, sat vremena cekam drugu crticu i onda se izivciram...
03.02.2008, 00:47
sanelka
32
dobro dosla nocna ptico !!!!!!!!!!!sto se tice ciklusa do 40 dana se smatra norm.ali nemoj svojevoljno kupovati dabr.odi do gin. pa neka ti on kaze.u mene je nesto bolje stanje al u muza slab spermogram. nemam problema sa ovulacijom umirem od bolova taj dan nikako nemogu promasiti taj dan ,al kad nece da upali. sacekaj jos malo sve je to u granicama kontrole,mozda u februaru dodje .zelim ti kao i svima nama ZENAMA