cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton

clock-img

07.10.2013, 15:18

clock-img

ajludina

pencil-img

3

ma sramota nas 20 je samo doslo danas...a druge gospode sjed kuci i griju guzice sa svojom djecom....a nasa se djeca mrznu...i hoce i one pare kao i mi....ma ne treba nama nista ni dati dokle god smo ovakve....zenturace

clock-img

07.10.2013, 16:27

clock-img

jenny_jenny

pencil-img

2

apsolutno se slažem sa ajludina..

clock-img

07.10.2013, 20:14

clock-img

Juve

pencil-img

19

Ma fujjjj sram i stid da ih bude

clock-img

07.10.2013, 22:33

clock-img

visoko

pencil-img

42

žene svaka čast na organizovanim protestima podržavamuser posted image ,ali mi se ne sviđa što ovako kritikujete žene koje nisu došle,ja sam iz Visokog i vratila sam se na posao prošle sedmice,nemoguće da dobijem dan slobodan(a treba mi da bi došla u Zenicu i bila na protestima) .Nama iz Visokog treba cirka 30 KM da dođemo do Zenice tako isto i ženema iz drugih gradova, a kako nam ovi uplaćuju dobro imamo šta pojest, zato netreba sve žene kritikovat. Još jednom PODRŽAVAM VAS ali nemojte nas sve u isti koš stavljat neke od nas stvarno nisu mogle doć........

clock-img

08.10.2013, 08:20

clock-img

suberbeba

pencil-img

83

ajludina, odakle ti pravo da kritikujes nekoga kad si se tek sad kad smo poduzele konkretne korake javila iz misije rupe...visoko je fino objasnila da su neke u nemogucnosti doci iz vise razloga...pocele raditi ....finansijski sredstava...pa mozda i bolesti djeteta...zar je to problem sto zene iz zenice, grada u kojem je smjestena vlada kantona dolaze u ime svih nas...zar treba da se ostale zene iz ostalih gradova jos vise zaduzuju da bi dosle i bile vidjene...zar nije bolje za cijenu karte od 20-30 KM uzeti paket pelena i hape za svoju djecu ? zato drugi put dobro razmisli kad nekoga prozivas i nazivas zenturacama,jer barem na ovom forumu ti to nemas pravo...cure samo nastavite...puna podrska iz Tesnja

clock-img

08.10.2013, 08:22

clock-img

suberbeba

pencil-img

83

jenny_jenny i za tebe isto vazi...user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.10.2013, 10:29

clock-img

zemama

pencil-img

16

mislim da se to vise odnosilo za mame iz zenice, kojih je zaista u vrijeme protesta puna carsija, setkaju se i ispijaju kafice, a bilo bi fino za sve nas da smo ujedinjene i slozne, prije bi dosle do cilja..a ne samo po forumima i kaficama kukati kako je lose.razumijem majke iz drugih gradova, znam da situacija nije sjajna, ali problem je sto i one koje mogu, ne dolaze..
podrav mamama protestanticama user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.10.2013, 13:01

clock-img

ajludina

pencil-img

3

superbeba......ovo se odnosilo na zene iz zenice....one van zenice niko ne proziva pa tako ni ja.....a ti sto si se nasla u tome to je tvoja stvar....ovo se odnosili na Gospode zenicanke koje su grijale guzicu kod kuce,dok su ostale bile ispred RMK i borile se za njih.... a to sto sam se ja tek sad javila(prijavila)to je moja stvar....ocigledno je da nisam imala para za platiti nternet.....a ti (superbeba)kad dodes ispred RMK i provedes s djetetom 1 sat vani ....javi se

clock-img

08.10.2013, 14:27

clock-img

suberbeba

pencil-img

83

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.10.2013, 17:00

clock-img

vicki

pencil-img

15

Zavadi pa vladaj...nemoj te okrivljivati mame.Ne uplaćuju one naknade niti zavisi od njih hoće li ovi bezdušnici uplatiti user posted image .Usmjerimo energiju gdje treba...Ovo vrijeđanje tipa ženturače je potpuno nepotrebno.Ali svako ima kućni odgoj.Ja sam prvi put bila,ali sada mi je dijete bilo bolesno i zbog toga sam ženturača?Ova bezvezna rasprava će nam pravo koristiti.
Zna se koje odgovoran za uplate,to svakako nisu mame.Pa koja to mama ne želi svom djetetu najbolje?WTF?
Nažalost uplata nema i čisto sumnjam da će ovaj mjesec i bitiuser posted image user posted image
Protesti su bili neuspješni,ovi drugi su pokazali samo koliko smo slabe i nezaštićene.
Čuvajmo našu djecu,živce i zdravlje trebat će nam za sve izvjesniji povratak na posao.
Pozdrav žene...

clock-img

08.10.2013, 19:15

clock-img

micamaca13

pencil-img

17

Drage moje, bila sam u petak, ali ova dva protekla dana nisam, imam dvije bebe i ako nemam pomoc druge osobe, podrazumjeva se da ne mogu sama s njima doci i zato sam zenturacauser posted image Dobro, nema veze, ja se ne ljutim, samo neka mi neko potvrdi da li se i sutra okupljamo da organizujem pomoc pa da dojem?Hvala na odgovoru,pozdrav svim mamama i user posted image

clock-img

09.10.2013, 06:57

clock-img

suberbeba

pencil-img

83

Hvala Vicki...vidim da si shvatila sta sam mislila...user posted image user posted image user posted image a za glupe komentare imam samo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.10.2013, 10:50

clock-img

adisa h

pencil-img

29

amire vi znate hoce li biti ovaj mjesec uplata ili nece da se ne nadam

clock-img

09.10.2013, 11:05

clock-img

micamaca13

pencil-img

17

Eto...niko da kaze ima li protest u 12h ili nema i onda se zalite kako niko ne dolazi?user posted image

clock-img

09.10.2013, 11:54

clock-img

Storm

pencil-img

183

Topli obrok PDF Ispis E-mail
administrator
Srijeda, 09 Oktobar 2013
Prema zvaničnim informacijama iz Ministarstva finansija Zeničko-dobojskog kantona danas, 09.10.2013.godine, izvršiti će se isplata toplog obroka za mjesec septembar za sve budžetske korisnike Zeničko-dobojskog kantona

znaci za ovo ima para, a za bebe nema, stvarno je drzava propast.....user posted image

clock-img

09.10.2013, 12:18

clock-img

zana_04

pencil-img

13

Toliko riječ danas znači, a Premijer je izjavio da je isplata ići dokraja sedmice. Mene je stid ispred njega.

clock-img

09.10.2013, 13:25

clock-img

amir_z

pencil-img

21

ja imam informaciju, od pouzdanog izvora, da je danas uplaćena porodiljska naknada...dakle, kanton je uplatio nakande, a kad ce doci do krajnjeg korisnika to stvarno ne znam, uplaćeno je samo za jedan mjesec, nazalost...eto, pozdrav

clock-img

09.10.2013, 13:34

clock-img

zana_04

pencil-img

13

Hvala Amire na informaciji. Ipak je izjava Premijera išla u medije.... do kraja mjeseca treba rebalans budžeta predložiti Skupštini pa vidjet ćemo ako je istina.

clock-img

10.10.2013, 11:34

clock-img

adella88

pencil-img

33

u tešnju je bila isplata za jedan mjesec.

clock-img

10.10.2013, 11:37

clock-img

visoko

pencil-img

42

i u Visokom bila isplata konačno i jadnouser posted image user posted image

clock-img

10.10.2013, 14:10

clock-img

Stent

pencil-img

44

raja, hvala na info....

clock-img

10.10.2013, 14:12

clock-img

Lady83

pencil-img

6

Drage mame,
Visoko je uplaćeno, jedna porodiljska naknada....user posted image user posted image

clock-img

10.10.2013, 15:44

clock-img

plinceza

pencil-img

6

Bila naknada i u Kaknjuuser posted image user posted image user posted image

clock-img

11.10.2013, 09:55

clock-img

enimid

pencil-img

13

Ej jel zna neko kada će naknada za juni..user posted image user posted image user posted image user posted image
PS razvucite dobro ovu lovu jer veliko je pitanje kada će opet leći..pozzz svima

clock-img

11.10.2013, 12:28

clock-img

adisa h

pencil-img

29

ima li sta za zenicu

Zadnji članci

article-img