cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton

clock-img

29.07.2013, 19:05

clock-img

Candy

pencil-img

89

Ja sam za, da se skupimo i odemo. Od price ovdje nemamo nista, mozda ni tamo, ali barem cemo znati da smo pokusali i da nam nije svejedno... Ne valja kleti, ali trebalo i njima 300 maraka, a nemaju odakle. Ko da im sadaku trazimo...

clock-img

29.07.2013, 19:37

clock-img

zemama

pencil-img

16

I ja sam za..hajde da organizuser posted image ujemo proteste umjesto da se ovdje zalimo u prazno

clock-img

29.07.2013, 20:12

clock-img

eminamirnesa

pencil-img

11

Kako ćemo mi bijedne i sirote koje nismo iz zenice doći bez para u zenicu?!!! treba odvojiti do 50 Km,nekim ženama da dođu iz olova,breze,vareša,tešnja itd...

clock-img

30.07.2013, 07:39

clock-img

amir_z

pencil-img

21

znam da su juce bile plate svim budzetskim korisnicima na kantonu (policija, prosvjeta itd...)...moguce da su i porodiljske naknade uplatili na opštine, a ako nisu onda treba očekivat danas sutra...

clock-img

30.07.2013, 12:08

clock-img

Super Boy

pencil-img

7

Kaze teta iz Zenice zaposlenim porodiljama uplata ide danas najvjerovatnije :)

clock-img

30.07.2013, 12:16

clock-img

cvječko

pencil-img

17

o superboy daj boze user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.07.2013, 15:54

clock-img

palma

pencil-img

300

Ja danas išla predati doznake, i pitam kad će uplata kaže danas ništa a ne zna se ni kad.

clock-img

30.07.2013, 22:34

clock-img

Stent

pencil-img

44

manje su informisani od nas ovi u socijanom... :)

clock-img

30.07.2013, 22:59

clock-img

visoko

pencil-img

42

to si u pravu, ovi u socijalnom nemaju pojma svaki put kad kažu u Zenici bila uplata ja nazovem socijalno a oni kažu da nema ništa, ustvari oni se uopšte ne interesuju za nas oni imaju sigurnu platu pa što bi se sikirali za neke svoje korisnike...

clock-img

31.07.2013, 07:46

clock-img

amir_z

pencil-img

21

da, plata zaposlenih u czsr nije vezana za ove naknade, oni svoje plate posebno isplacuju i svima su ima redovne, planirane su budzetom opcine...a druga stvar vezana za porodiljkse naknade i isplatu istih u zenici nema toliko veze sa czsr, više sa općinom zenica i njihovom službom za budzet i finansije...kad kantonalni budzet doznaci sredstva za naknade opcinama, ovi bi trebali isti dan izvrsiti uplatu krajnjim korisnicima tj. porodiljama, oni od cszr dobiju vjerovatno spiskove ljudi kojima se treba uplatiti i to je sve, znaci naknade ne uplaćuje cszr vec opcina jer je općina osnivac cszr i u sistemu tezorskog poslovanja czsr ima status budzetskog korisnika, a ne neke zasebne jedinice sa svojim ziro racunom i prihodima...

clock-img

31.07.2013, 08:32

clock-img

suberbeba

pencil-img

83

amire,licis mi na jednog amira koji radi u tesanjskom centru za socijalni rad....ako je tako,molim te prenesi misljenja i komentare na forumu nadleznim u centru da vrse pritisak na kantonalne institucije ili nek se lagano batale posla oko naknada za porodilje...jer njihovo je ionako da samo prosljede spiskove i rjesenja u kanton...ha ya user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.07.2013, 09:29

clock-img

amir_z

pencil-img

21

hehe, ma nisam, ne radim u centru, zena mi je porodilja, pa se i ja zanimam za ovu problematiku :) a inace radim isto u javnoj ustanovi, ali veze nema sa porodiljama i iz zenice sam ;) ...nego evo jedna radosna vijest danas naknade zaposlenim porodiljama u zenici :D

clock-img

31.07.2013, 09:44

clock-img

Super Boy

pencil-img

7

Super Boy je provjerio, u Tesnju danas novac legao na racun, sutra prebacuju na racune porodilja :)

Samo da ne bude da je ova isplata bila u 8. mjesecu, ukrasce nam jos jedan mjesec :(

clock-img

31.07.2013, 11:17

clock-img

eminamirnesa

pencil-img

11

istina da mi prije saznamo kada su naknade nego tete u našim czsr.....one i dalje nemaju pojma niočemu user posted image je li leglo na račune i u jednom gradu? izgleda da dočekasmoooo user posted image

clock-img

31.07.2013, 12:24

clock-img

visoko

pencil-img

42

imam informaciju provjerenu da je stigao spisak u sk banku i da su pušeni nalozi u 11.30 pa danas u toku dana možemo očekivat na našim računimauser posted image user posted image user posted image

clock-img

31.07.2013, 12:34

clock-img

Candy

pencil-img

89

Ne moze nam ukrasti mjesec, jer koliko znam ovo je isplata za mart, moze samo kasniti...

clock-img

31.07.2013, 12:50

clock-img

mama mahira

pencil-img

76

zove me kolegica i kaze da su pare na racunima i da ode da podigne

clock-img

31.07.2013, 13:35

clock-img

adella88

pencil-img

33

U Tešnju su pare legle na račune. user posted image user posted image

clock-img

31.07.2013, 14:46

clock-img

alvin

pencil-img

7

Visoko leglo

clock-img

31.07.2013, 14:53

clock-img

cvječko

pencil-img

17

zenica legla lova user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.07.2013, 16:24

clock-img

eminamirnesa

pencil-img

11

user posted image ovo je isplata za mart...i oni isplate sve što duguju,iako kasne,ali barem je 100% sigurno da ćemo dobiti naknade za sve mjesece koje smo bile na bolovanju...ovako ovo već godinama 'funkcioniše'... raduje me jedino što ću uskoro početi raditi pa ću 4 mjeseca primati platu i naknadu user posted image

clock-img

01.08.2013, 07:20

clock-img

Super Boy

pencil-img

7

I mislim na to, da kasne malo po malo, pa da umjesto 4 mjeseca, naknade idu sa 5 mjeseci zakasnjenja :(

clock-img

02.08.2013, 09:05

clock-img

Lilliloo

pencil-img

28

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zene vidimo se krajem iduceg mjeseca kad opet zakukamo user posted image

clock-img

02.08.2013, 13:10

clock-img

tahir2013

pencil-img

15

Eh.. nadam se da ću i ja konačno dočekati svoju prvu naknadu idući mjesec ...od februara user posted image  svaki dan

clock-img

14.08.2013, 21:52

clock-img

amir_z

pencil-img

21

kanton uplatio opcinama, pa javite hoce li pare leci sutra, prekosutra na racune :)

Zadnji članci

article-img