Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Trebam sutra prijateljici kupiti ovaj aspirator, znate li u kojim apotekama na relaciji Alta - Robot Socijalno ima. Da ne liutam puno, a na toj relaciji ću se kretati.
joj to je skupo u apotekama sarajevo...oko 45 KM... a postoji verzija u zenici meni s ečini za 19 KM... treba nazvati apoteke ujutro ja nisma više u folu tom odavno da se vidim gdje je ta verzija povoljnija
23.12.2014, 23:28
scarlett
1517
Čuj, još uvijek tako drži cijenu Hvala na info u svakom slučaju. Al ja se ne mogu sjetiti ni jedne apoteke na toj relaciji, zna li ko, pa ću zvati ujutro, prije nego krenem.
23.12.2014, 23:33
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: scarlett
Čuj, još uvijek tako drži cijenu Hvala na info u svakom slučaju. Al ja se ne mogu sjetiti ni jedne apoteke na toj relaciji, zna li ko, pa ću zvati ujutro, prije nego krenem.
Ima i u Alti apoteka, i u Robotu na socijalnom, i sarajevo apoteke ona dežurna, i sad treba potrefiti imena... hajd kasnije il ujutro skontam pa javnem ovdje ako stignem...kokad sma u haosu nakom
23.12.2014, 23:36
canim
4126
Imas apoteku u Importanne centru, pa na grbavici tamo gdje je borovo/astra, imas onu dezurnu apoteku na socijalnom odmah pored Robota, ima apoteka u Konzumu bivsem Merkatoru - socijalno, imas apoteku u Hitnoj.
23.12.2014, 23:44
scarlett
1517
Super, hvala vam, od svih nabrojanih, sjetih se samo ove kod Robota, al nema veze, naći ću ima ja imena na navigatoru. Thank you ladies.
24.12.2014, 01:12
coki
57
E ovako, ....., kupila ga prije nekih mjesec dana, apoteka Novo Sarajevo, pored Robota novog na socijalnom, ...., cijena 37 KM, orginalni ARIANA Babyvac, ......, pa da znas. :)
24.12.2014, 07:19
SREĆNA
-75
Prije dvije godine sam ga ja kupila na Dobrinji u SA Apoteke bio 30 km.
24.12.2014, 09:12
Hannica
2920
Mi smo platili msnje od 20 KM, nije Ariana, ali je isto, nema razlike nikakve. Marka Nosi.
"U laži su kratke noge ! "
24.12.2014, 09:17
MicoTico
340
IZVORNA PORUKA: Hannica
Mi smo platili msnje od 20 KM, nije Ariana, ali je isto, nema razlike nikakve. Marka Nosi.
Mi smo imali i poklonili ovaj Ariana. Mislim da je bio 40 i još koja KM.
24.12.2014, 09:56
coki
57
E sad, mozda sam pogrijesila u koju marku, ...., 34 ili 37 KM, ...., malo se gubim, kupovala sam i ogrlicu od cilibara, ....., mislim da je ona 37, a babyvac 33-34 KM, ...., ali 100 % sam sigurna da se i cijena NOSI-ja u istoj apoteci u 10-20 feninga razlikuje od cijene ARIANE. Ali vrijedi svake pare....:)