02.10.2012, 21:37
18727
Prvo sam ja to izgooglala,i na stranici pise da se koristi za sve tipove usisivaca,ali ja opet volim cuti iskustva.
Kupila,probala,ali se decko toliko drecio da sam odustala.
Probacu sutra opet,sve me strah da mu sta ne naskodi.
Valjda se i u ovome covjek treba usteliti.
Pozzzz
ja ga koritim skoro 3 godine na usivač na vodu
savršeno ok radi i obavi zadatak...
ja sma jedna do onih mama koje jako vole babyvac i mnogo mu vjeruju...
eh sad...beba plače...
najprije nemoj ti da se bojiš...
drugo bebu ne boli...probaj na sebi...stavi fiziološku i vdijet ćeš...nema bola....
eh a 11.5.2010 ovako sma ja savjetovala mamicama
''prije upotrebe babyvac-a djetetu treba u nosić staviti kao-dvije fiziološke otopine, tipa sunce moje malo, nakon toga koristiti bayvac. E asd za nemirne bebače koji ne žele kapi jer ih one ''nanerviraju'' pa onda neće prijazno da prihvate ni baby vac...treba bebača prvo dobro umiti, posebno vodom zapljuskati nosić. Djete treba upoznati sa babyvacom, ja svojim curama dam da se malo igraju sa njim...kad su jako nervozne i neće same da ga drže pa onda ja uhvatim i postavim na mjesto...bez ikakvih problema, stavim bebu u krilo, lijevom rukom stisnem rukice bebe i desnom stavim babyvac zu nozdrvu. To može izgledati kao nešto što će djetetu stvoriti frustraciju...ali neće se desiti ništa negativno, roditelji često svoju nervozu od straha korištenja prenesu na bebača, a potreban je osmijeh i opuštenost...jer s moje tačke gledišta veća je frustracija kada nemogu da jedu, piju i spavaju u punog nosića sekreta.
Dva roditelja vrlo lako za nekoliko sekundi svome djetetu mogu olakšati disanje bayvacom, jedno drži u krilu na način kako sam gore rekla samo koristi obje ruke, drugi roditelj glavicu djeteta držai lijevom rukom a desnom koristi babyvac...to je samo nekoliko sekundi za lagodniji način disanja djeteta.
ako djete ne sjedi isto se radi na način da onaj roditelj koji drži djete stoji i drži bebu uz sebe u stojećem položaju...često djeci polijeganje stvar problem jer misle da će da ih uspavamo...a zanmo kako djeca nevole spavanje osim u slučajevima teške pospanossti.
E da i na sve ovo treba reći da nakon nekoliko korištenja, djeca najčešće sama traže korištenje babyvac-a jer im olakšava ono što im u nosići stavra problem.''