Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
mojoj E je sada mjesec dana i već par dana nosić joj je začepljen, negdje unutra između grla i nosa, znam to bude kod svih beba, jer ne mogu reći da je prehlađena-nos ne curi probavala sam sa kapima i vatom, ali ništa, kihne i to je sve jutros sam uspijela sa nuk pumpicom da nešto malo izvučem ne znam je li premala za babyvac
26.02.2011, 10:56
Mya_81 RR
5531
Ne vjerujem da mogu biti premali za bebyvac...i u bolnici ih aspiriraju kad ima potrebe za tim kad se još rode... Još ako imaš usisivač gdje možeš podesiti snagu još bolje...staviš na najmanje i neće biti problema...
26.02.2011, 17:06
taurus
3578
imam usisivač na vodu sa nekoliko onih filtera i baš je jak- 2000w i nema opciju smanjivanja jačine a imam i onaj obični usisivač sa kesom on je 1500w i može se smanjivati ja se samo bojim da joj ne bude prejako pa da ne izazovem krvarenje iz nosa, jer je mala a nešto i ne volim ovaj usisivač sa kesom, ali eto čitala sam da nema veze koja je vrsta usisivača
26.02.2011, 18:27
Mya_81 RR
5531
Svakako koristi za babyvac ovaj usisivač s vrećicom. Podesi na najmanje i bit će ok. Mi koliko dugo koristimo tu spravicu još nikad nismo imali problema s krvarenjem, a zaista smo je koristili puta i puta...
26.02.2011, 23:59
taurus
3578
večeras sam probala babyvac na starijem djetetu i super mu je očistio nos poslije mi se žalio da ga boli glava ne znam je li moguće da ga je od toga zabolila ili me folira koristila sam ovaj jači usisivač
27.02.2011, 00:01
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: taurus
večeras sam probala babyvac na starijem djetetu i super mu je očistio nos poslije mi se žalio da ga boli glava ne znam je li moguće da ga je od toga zabolila ili me folira koristila sam ovaj jači usisivač
ne znam stavrno...kod mene s enikko nije žalio a i mi koristimo gorenje usisivač za baby vac...jak je baš i nema da smanjim jačinu takva je kakv je... mi imamo i na vodu onja al on je za druge stavri...
i sama sam sipuhivala sebi i mm sebi, nas nije bolilo... sad malo je neugd+odan taj osjćeja kad izvlači slinice...ono hoda kroz nosić pa nije baš ugodno...al nije nas glava bolila...ni stariju...
27.02.2011, 00:05
N_N
1860
I mi smo (S, B i ja) probali BV sa usisivačem na vodu koji se ne može smanjiti i nismo imali glavobolju.
27.02.2011, 00:05
taurus
3578
ovaj moj je jačine 2000w i ne može se smanjiti ma mislim da je on htio malo da skrene pažnju na sebe, još smo i goste imali večeras pa mu je i to čim nikoga od vas nije zabolila glava, ne vjerujem da je i njega a sutra ću i ja na sebi da probam
27.02.2011, 00:09
N_N
1860
Ma i S je često bolio stomak kad je dobila brata
27.02.2011, 00:11
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: N_N
a Hanadi ruka... što je nju ruka znala bolit...uzme toalet papir cijeli i zamota fol ruku i leži
27.02.2011, 00:12
taurus
3578
moguće da i mog boli iz istog razloga
27.02.2011, 00:14
N_N
1860
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
a Hanadi ruka... što je nju ruka znala bolit...uzme toalet papir cijeli i zamota fol ruku i leži
taurus isprobaj ti i na sebi sutra
27.03.2011, 17:54
anidla
3683
noniju je danas krenula krv iz nosa u toku usisavanja nosica
plakaala sam skupa s njim
27.03.2011, 17:58
Anoniman
IZVORNA PORUKA: anidla
noniju je danas krenula krv iz nosa u toku usisavanja nosica
plakaala sam skupa s njim
vjerovatno ima osjetljive kapilare...nemoj se brinut...meni je vazda ko maloj isla krv iz nosa i bez babyvaca...A. zna sukrvice biti...kad je duze prehladjen..pa kad mu usisavam...
Ninija i mama
27.03.2011, 23:51
Lejla Ka
5544
IZVORNA PORUKA: taurus
Ja sam prvo probala na sebi i osjećaj nije bio neprijatan. Ja do duše nemam nekih problema sa tim sistemom (sinusi+nos). Međutim kad je muž probao (a on ima hronične probleme) rekao je da je osjećaj jako neprijatan, i da mu je jasno zašto (moja) djeca ne vole i negoduju kod čišćenja.
Ja sam se malo raspitivala okolo, nakon što su mi svezali šuhvu za babyvac da ipak malo previše vuče i zna oštetiti sluznicu sinusa, a ako se često koristi to postaje trajno oštećenje. Moram reči da sam se nadala da će me ljudi koji duže koriste babyvac razuvjeriti, međutim nisu. Ne postoje nigdje neki podatci koji bi rekli da je on potpuno siguran (kao ni da je nesiguran) i da je zapravo na roditeljima da odluče jer je u upotrebi relativno kratko da bi se mogli dobiti neki dugoročniji rezultati. Ja sam upotrebu svela na minimum, usisavam samo kad je neophodno, i napravim čišćenje skupa sa fiziološkom otopinom kako su mi opisali da se radi u Zagrebačkoj klinici na Srebrnjaku.
31.03.2011, 12:47
Malenaoduvijek
5237
Ja sam upotrebu svela na minimum, usisavam samo kad je neophodno, i napravim čišćenje skupa sa fiziološkom otopinom kako su mi opisali da se radi u Zagrebačkoj klinici na Srebrnjaku.
lejla Ka kako su ti rekli na klinici da cistis molim te ?
i gdje ima baby nas u sa, vidim da je na internetu 13 eura a koliko je kod nas jeli skuplji ?
31.03.2011, 12:52
Lejla Ka
5544
Postupak je takav da se dijete položi na leđa, ali tako da mu je glava lagano zabačena u nazad (ja sina stavim tijelom na jedan dugi jastuk, a pod glavu mu podmetnem nešto niže od tog jastuka, tako da je glava niže od tijela), onda se u jednu nosnicu polako (ja iz šprice) sipa fiziološka tekućina, a na drugu nosnicu se izvlači babyvac-om. Na ovaj način fiziološka ispere puteve. Nije da je dijete baš oduševljeno, ali izvuće se više, manja je šansa da se ošteti sluznica. I napominjem, ja i ovo radim samo povremeno. Najlakše mi je poslije kupanja, kad se sin već sav "raspario". Tad usisam na "suho".
31.03.2011, 12:52
Lady26
9177
Kod nas je preko 40-50KM.... Nekad to ima mama2009, mogu je pitati ako hoces ili ti joj posalji pp za manje love..
31.03.2011, 12:59
Malenaoduvijek
5237
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka
Postupak je takav da se dijete položi na leđa, ali tako da mu je glava lagano zabačena u nazad (ja sina stavim tijelom na jedan dugi jastuk, a pod glavu mu podmetnem nešto niže od tog jastuka, tako da je glava niže od tijela), onda se u jednu nosnicu polako (ja iz šprice) sipa fiziološka tekućina, a na drugu nosnicu se izvlači babyvac-om. Na ovaj način fiziološka ispere puteve. Nije da je dijete baš oduševljeno, ali izvuće se više, manja je šansa da se ošteti sluznica. I napominjem, ja i ovo radim samo povremeno. Najlakše mi je poslije kupanja, kad se sin već sav "raspario". Tad usisam na "suho".
e hvala ti puno, a ima jelda efekta i sa obicnom pumpicom ili sa baby fridom
31.03.2011, 13:00
Malenaoduvijek
5237
IZVORNA PORUKA: Lady26
Kod nas je preko 40-50KM.... Nekad to ima mama2009, mogu je pitati ako hoces ili ti joj posalji pp za manje love..
i ja sam cula, a bas mi glupo da je toliko skuplje, u sustini to su samo plasticna crijeva. hajde pitaj je molim te koliko je kod nej pa ako nista narucicu preko interneta
31.03.2011, 13:04
Lejla Ka
5544
Kod mog sina je veći problem, pa je meni i to malo što koristim neophodno. Ako je nosić samo šmrkljav, ako količine sekreta nisu obilne dovoljna je fiziološka, i povremeno pumpicom običnom da se to povuće. Zapravo bi trebalo što manje čačkati i koristiti ove invazivne metode.
31.03.2011, 13:49
Malenaoduvijek
5237
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka
Kod mog sina je veći problem, pa je meni i to malo što koristim neophodno. Ako je nosić samo šmrkljav, ako količine sekreta nisu obilne dovoljna je fiziološka, i povremeno pumpicom običnom da se to povuće. Zapravo bi trebalo što manje čačkati i koristiti ove invazivne metode.
ma znas sta i ovaj moj mali je prilicno problematican, imao je dva puta bronhitis u jednom mjesecu.i boce je primao radi opstrukcije tako da se ne smijem zezati. pije i singular jer imamo i alergicara vise u porodici tako da iako ja bjezim od toga moram i ja izvlaciti. hvala ti u svakom slucaju
13.09.2011, 16:57
anidla
3683
hitno mi trebaju 2 babyvac-a !!!!
pls supernova javi se ili neko ko radi s tobom.....ili dajte mi kontakt supernove
hvalaaaaaa
15.09.2011, 22:41
viola
79
ja bih rado prodala nas , dva puta upotrebljen, babyvac. mi smo se ustelili sa pumpicom, pa nam je ovo malo komplikovano, jupiiiiii. p.s u pola cijene, koliko god to bilo