Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
breskva, ova nije takva. Bijeli je okvir, jako debela. Uh, vidi joj cijene
24.12.2009, 16:09
lely
1265
Onda sam ja skroz fulila,ova kod suzy je bila plava,mah nema veze odem pa izaberem... Hvala cure
24.12.2009, 19:23
sarayka
832
Dora kompjuter nemmaaa ni ujednom TL...na kraju ćemo kupiti Kitty romobil na tri točka u Grand centru... 66 KM
24.12.2009, 23:09
Hanady RR
18727
Mi smo usojeli danas spremiti paketiće za naše drage curice, no pored toga imaju i iz naših firmi po pkaetić ali tamo nema deda Mraza. Ova starija ide na deda Mrazovu zabavu i stavili smo joj u paketić ono što je željela, laptop nije dora al je super i upola je jeftiniji od dorinog u TL ( mislim da je cijena od 79,99 KM baš pretjerana). e nama je ad4ekvatna kesa pravila problem pa smo je 3 sata tražili i na kraju kad sam umalo odustala pojavi se teta u merkatoru sa velikim kolicima punih kesa koje su bile ko savrešene za ovu prigodu. Mi smo u Subotu na paketićima, pa opet u nedelju, pa utorak i konačno srijeda. Uh ima da bude slatkiša do ljeta...valja sve posakrivat inače hjeb neću morat ni kupovat.
24.12.2009, 23:23
tweety
1407
Mislim da slikovnica koju Romali spominje je ova
Ja sam je mislila Ranii kupiti za rođendan ali kupim FP lončić.Ovu slikovnicu ću nekom drugom prilikom
Mi smo svoje paketiće predali u Pozorište i čekamo nedjelju Pored toga Emre ima predstavu u vrtiću u utorak i tu će im DM djeliti paketiće ali ja čekam one od tatine firme jer budu super
26.12.2009, 19:53
jasmina_mm
964
Jos malo i gotov je paketic i za mog bebca. Htjela sam mu kupiti ovu knjigu sveznalicu ali sam se razocarala kad sam vidjela da spominje samo tri slova i sest brojeva, tako da sam mu kupila slikovnicu u Konzumu Cars sa magnetnim auticima i drveni vozic sa raznim oblicima u Merkatoru. Jos sam uzela plazmu sa vocem, kinder kutijicu sa onim malim cokoladicama, malo suhog voca, krekere i kinder jaje. Jos neki sokic i to je to. Paketic me dosao oko 60,00 KM.
26.12.2009, 22:12
manuela RR
2377
Mi smo od moje a i MM rodbine dobili sveukupno 10 paketića... a i mi smo mu poklonili jedan tako da smo baš lijepo prebukirani . Emir se baš obradovao svakom poklonu pojedinačno i samo ih nosi iz jedne sobe u drugu
10.12.2010, 09:22
R&T@
5982
Mojbebac, moze li ova tema????
Ja stvarno nemam ideja...
A veliki mi je problem sto bih trebala kupiti istu igracku, jer ce u suprotnom "biti rata"...
A sta kupiti da je interesantno i jednoj i drugoj
10.12.2010, 09:36
Anoniman
do koliko para?
10.12.2010, 09:47
R&T@
5982
Najskuplja igracka koju sam kupila je neka lutka-pacijent koja je kostala 80 KM... i zavrsila je u istom timu sa onim kinesko-nistaneradecim...
Kakvu to ideju imas???? Sapni, sapni
10.12.2010, 10:10
Blue rose RR
4361
Tajra možeš im kupiti puzle za djecu, većeg formata, zatim imaš didaktičkih igrački u One2play, čime bi se mogle obadvije zabavljati. Moja se jedno vrijeme igrala sa alatom :), i pravo joj je zanimljivo bilo kuckati čekićem, zavrtati šarafima. Ili pak da kupiš zajednički pokon, one table sa kredama, mada je bolja solucija tabla gdje se crta sa voštanim bojicama i flomasterima.
10.12.2010, 10:18
Hanady RR
18727
tajra......
magnetna tabla ( robot komerc od 5-7 KM) svakoj po jesdu i mirna
sintisajzer sa mikrofonom...jednoj stavi mirkofon, drugoj baterije...sastaviš im i igraju se jedna svira druga pjeva i obrnuto ( mis mo dobili ovakaj al znam da ga ima u bagatelli oko 18 KM je)
table drevene sa elementima..... u TL imaš tabla sa slovima i tabla sa brojevima...jednoj jedno drugoj drugo...te su table po 6,5 KM...mi imamo i nevjerovatno kako ih vole obe :)
ili najednostavnije verzije DVD koje vole...pa dva sa različitim episzodama, al isti lik bojanke i bojice, iste mobiteli barbi na baterije isti pa nek telefoniraju po cijeli dan
eto sad za sad ovo.... imama ja još toga al javnem dok obiđem trgovine
ja sam skontala.... nemoram iste baš al moram iste... elem ja kako ovo napisah... al ideja je sljedeća... Starija će dobiti plišanu igračku DORA a mlađa će dobiti plišanu igračku KITTY
ili
starija winks stelu, a mlađa winks bloom
10.12.2010, 10:21
R&T@
5982
Puzle su vec predmet "ratovanja" Mala se nervira jer ne moze svaki djelic gdje je ona zamislila, a starija jer joj "suslagac" smeta
A ta ideja za table ti nije losa... Samo bih trebala kupiti dvije da budem mirna. Sarati obje znaju...
Hvala Blue rose...
10.12.2010, 10:23
bebacha
1170
Hanady.taj sintisajzer s mikrofon,jel puno bucan posto smo podstanari,imamo starije gazde koji su jako tolerantni al sad nezelim biti bezobrana.jel moguce to cudo smanjit pa de necuje dalje od naseg sprata
10.12.2010, 10:25
Anoniman
imas ono kino za crtanje sto se stavi na pod...moze crtati vise djece odjednom...kupile su to sahara i skvo...u tl...mislim da je oko 50 km
10.12.2010, 10:28
Anoniman
koliko sam ja skontala iz njihove price...to je ovo
Ovo "cudo" imamo... Samo jeftiniju verziju iz Fisa (20KM)... I super je jer se pise "vodenom olovkom", pa napisano "ispari"
Da mi je pronaci kakve table, a da nisu one kineske male... tih smo desetak polomile... Mogla bih dati 50KM, ali za dvije
ja sam vidjela bas, bas tablu...onu sto stoji na nogama...u merkatoru...nemam pojma koliko je
10.12.2010, 12:07
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: mamana
Starija bi htjela onu kasu za igru prodavaca, ali mi glupo da kupim dvije.
Gdje si ovo našla da kupiš?
i meni kaži gdje si kasu našla
a tabla piši briši ima u one2play.... oko 22 Km je bila...doduše davno ja kupila jednoj curici za rođendan
10.12.2010, 12:14
mojbebac
885
tajra tu sam !!!! ja sam totalno zbunjena ...anjici bi kupila neku dobru igracku ( prosle god. je dobila kucu sveznalicu ),a kakav je taj lap top, ima li ko link? rekose mi da u robotu ima dotsa igracaka, koji je najbolje snabdjeven igrackama? moracu kupiti neke igracke i za moje i za suprugove, najbolje da anju povedem da bira za ostale paketice cu kupiti slatkise i po neki igrackicu i to ce anja odnijeti, oko toga se necu puno muciti ..... ali za nju bas zelim neke dobre igracke, tome ce se jako radovati .... svaki prijedlog mi je dobrodosao, ljubim Vas!