Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Bitno je da se svi razumijemo, pa bio vlak ili voz!
Moj djecak u vrticu uci pjesmicu: Juri juri vlak kaze neki dan,mama ja sam rekao teti da se ne kaze vlak..nego voz..zato sto mi zivimo u Bosni i Herrrrcegovini
ps.al fkt je tesko djetetu obajsniti zasto se kaze vlak a ne voz...skroz ga to zbunjuje
A znam. Kod nas sva djeca govore vlak, i moja mala zna za vlak. A kad smo bili u Sa kod prijateljice, njen mali je pitao da se igraju vozica, a ona napravila zbunjenu facu
< Poruku je uredio sporty mamaa -- 27.4.2013 0:12:35 >
27.04.2013, 13:10
Vinetu
872
IZVORNA PORUKA: Full Moon Vinetu, jesi li ti to polagala naknadno i druge dvije norme na faksu, pa ti sve to pise, mislim znam da je postojala ta mogucnost, pa me onako zanima
Da!
27.04.2013, 15:09
Full Moon
534
IZVORNA PORUKA: Vinetu
IZVORNA PORUKA: Full Moon Vinetu, jesi li ti to polagala naknadno i druge dvije norme na faksu, pa ti sve to pise, mislim znam da je postojala ta mogucnost, pa me onako zanima
Da!
Super
27.04.2013, 23:43
hanabanana
4435
IZVORNA PORUKA: amra_sa
Na silu guraju i Hrvate i Srbe i Bošnjake u Bosnu. U Bosni žive pravoslavci, katolici i muslimani , a ne ti prethodno nabrojani. Opet, čista logika. Ja nikako ne mogu biti Bosanka koja koja se rodila i koja živi u Srbiji npr. Prema tome nema logike da Srbin može biti rođen i živjeti u Bosni. U Bosni i Hercegovini žive Bosanci i Hercegovci koji su pravoslavne, katoličke i islamske vjeroispovijesti. To što oni pišu nek okače mačku o rep. Meni je vazda logika na prvom mjestu.
Logika je jedno a zakon i Ustav nesto sasvim drugo.
27.04.2013, 23:57
amra_sa
65
Hanabana onda mi reci ima li moj post logike po tvom mišljenju i ako nema zašto ? Što se tiče zakona i Ustava zna se ko ga kroji i koliko proopusta ima ...
28.04.2013, 00:24
hanabanana
4435
IZVORNA PORUKA: amra_sa
Hanabana onda mi reci ima li moj post logike po tvom mišljenju i ako nema zašto ? Što se tiče zakona i Ustava zna se ko ga kroji i koliko proopusta ima ...
Ja sam legalista. Postujem Ustav drzava u kojoj zivim. I zato sam u kategoriji " ostali " .
28.04.2013, 00:51
amra_sa
65
Nisam te pitala (ko si i šta si). Nema veze, razumijem.
28.04.2013, 11:29
aazra
2141
IZVORNA PORUKA: hanabanana
Ja sam legalista. Postujem Ustav drzava u kojoj zivim. I zato sam u kategoriji " ostali " .
Nisi jedina Bit će da je "bosanski jezik" u vlasništvu Bošnjaka, ne Bosanca
Bar tako kazu ovi sto sire propagandu o tome da se ni za zivu glavu ne izjasnis kao Bosanac - musliman, katolik ili pravoslavac...