IZVORNA PORUKA: veeseelaa
pa eto i snaha će sutra vaditi te neke nalaze da vide betu a valjda nema bolova pa je nisu ostavili u bolnicu
Mada meni nije jasno da se na osnovu pregleda ili nekog drugog djavola ne može vidjeti da se radi o vanmateričnoj trudnoći nego moraš danima vaditi krv i šta ti ja znam da bi ustanovili o čemu se radi i šta dalje
Laik sam za ove stvari ali mi je to sve nidje veze
Ako mogu regularnu trudnoću zaključiti na osnovu jednog pregleda zar ne mogu tako vidjeti i vanmateričnu?????
i mene su tu prvu noc poslali kuci jer nije hitno al su rekli da ujutro odmah dodjem i ponesem stvari da me prime u bolnicu
ujutru onima drugima (posto se promijenila smjena) nije bilo jasno otkud ja sa stvarima
pa sam im objasnjavala
vesela, pazite sada ne smije ostati sama da joj ne pozlije (i meni je to jedna dok rekla da ako me posalju kuci da vodim racuna da ne ostanem sama jer su to momenti al su mene primili to iduce jutro)
ma ne moze se vidjeti draga vesela, ni meni nisu nista na ultrazvuku vidjeli to i jeste problem...imala ja betu 64,5 a nigdje ploda a 7. sedmica jer sam prokrvarila 2 sedmice poslije ciklusa, kasnije beta prividno opala na 52 i tamam ja se ponadala spontani kad porasla na 55 i tad su me operisali
Mene su 2-3 doktorice gledale, Naima, neka plava, Dizdarevicka i niko nije mogao vidjeti tu vanmatericnu
zato mi je godinjak laparoskopijom sve sredio
i nasao i vec puklo i imala unutrasnje krvarenje
Musliman je brat muslimanu, ne vara ga, ne laže ga, niti ga ostavlja na cjedilu. Svakom muslimanu zabranjeni su čast, imetak i krv drugog muslimana. Bogobojaznost je ovdje (pa je pokazao na svoja prsa), a dosta je čovjeku zla da prezire brata muslimana.