IZVORNA PORUKA: /MMK/
Žao mi je draga
Ja niti znam, niti mogu dokučiti zbog čega je došlo kod mene.
Ti u svakom slučaju, sada dok pauziraš napravi sve briseve ( klamidija, mikoplazme, ureaplazma, te cevikalni i vaginalni bris i papa test).
Koliko su ti rekli pauze, i jesi tu kiretažu i poslije laparo.radila na Koševu ?
sve na kosevu kod mesara
ma radila sam ja briseve na klamidiju i nije je bilo, mikoplazma nije uspjela (izgubili bocicu na dip-u strucnjaci
) a u laboratorije im moze svako uci(i ja sam gore bila dok su mi trazili te bocice) i jos me ostavili samu u laboratoriji, radi meni se cini neka fatima..mozes fino kao trece lice uzeti i izpremetati one nalaze, bocice (ako si manijak)...ostave te samog tamo..da Bog sacuva
papa test mi krava nije ponovila a ja huda nisam ni znala da je napomenem, otkud znam...tek kad mi se sve ovo izdesavalo malo sam bolje upoznata sa tim stvarima...
torch test radila, uredu bio..
a hronicnu upalu niko nije primjetio, cak ni ja...nisam imala bolove...cak ni pred menstruaciju nemam jake bolove.otkud znam da imam upale? a bijelog pranja otkad znam za sebe imam i nista mi nije sumljivo bilo
Musliman je brat muslimanu, ne vara ga, ne laže ga, niti ga ostavlja na cjedilu. Svakom muslimanu zabranjeni su čast, imetak i krv drugog muslimana. Bogobojaznost je ovdje (pa je pokazao na svoja prsa), a dosta je čovjeku zla da prezire brata muslimana.