Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
ČESTITAMO _____________________________MAMINI SINOVI DŽANIN 08.03.2003. DINO 21.03.2006.
Najljepse zelje za malog andzela _____________________________05.07.2015 rodila se moja sreca 08.05.2018 rodio se mali gospodin
Čestitke za mamu i malenu bebicu _____________________________alex ima 4 godine 2.5.2009 stize nam druga beba :)
Čestitke i od mene
sve najljepse zelim,bebanu sretno i bezbrizno djetinjstvo _____________________________...edvin...15/6/o8
Iskrene cestitke roditeljima a sve najljepse u zivotu. _____________________________HANA 26.09.2007 SARA 10.12.2012
Cestitke i od mene. _____________________________Moja djeca su moje najvece blago!!!
Nexie iskrene čestitke za tvoj najljepši poklon da ti je bebac ziv i zdrav dugo dugo godina zajedno sa svojim roditeljima [/quote]
sve naj naj bolje zelim
cestitke i od mene _____________________________Ja tek sada kuzim da ne kuzim, sta kuzim, sta ne kuzim, sta mi je tesko skuziti, sta ne mogu prokuziti, ali jedno kuzim...:D
Cestitke i od mene!!!
Od srca čestitamooooooo _____________________________Ko čeka i dočeka NOVI ZAKON O "AS" Savjetnica za AS udruženja DjeCa
Cestitamo!!! Super vijest ! Dobrodoslica djecaku
cestitam bebi sve najlijepse
Čestitke od srca
Čestitam od srca _____________________________Una 18.10.2009. Azra 05.08.2013. _____________________________ Ako želiš dugu, prvo se moraš pomiriti s kišom....
i ja se pridružujem čestitkama, sve najbolje, da budete živi i zdravi. _____________________________Vedo 2007.g. i Esma 2012.g.
Od srca sve najbolje _____________________________ALINA 29.06.2004. ARMIN 13.11.2008
Roditeljima iskrene cestitke,a malenoj bebici sve najbolje sto se pozeljeti moze!Uz ivaj u svojoj bebici! _____________________________MONIKA 11.12.2007 Jeder Mensch begegnet einmal dem Menschen seines lebens,aber nur wenige erkennen ihn rechzeitg! http://www.youtube.com/watch?v=P6WlXmHrnyU
drage moje , hvala vam na čestitkama...sve imate veliku pusu od mene, a od bebice najljepši osmijeh za svaku od vas..... _____________________________06.12.2008.
CESTITAMO Dajte nam sto vise bebaaaa
Sve najbolje zelim ponosnoj mami i maloj bebari
Cestitam i sve najbolje...... Uzivaj u majcinstvu!!! A bebachu zelim dug i sretan zivot.puno srece i zdravlja!!!!
IZVORNA PORUKA: HanaBana CESTITAMO Dajte nam sto vise bebaaaa
iskrene cestitke i sve najbolje malom princu i njegovim roditeljima _____________________________moja zivotna bogatstva Ensar 31.03.1999 Ajla 22.03.2002 moje trece bogatstvo stiglo na svijet 10.01.09 Sanjin
Mnogi niti ne znaju da na pasti za zube postoje oznake. One su na samom dnu pakiranja, u različit...
Zdravlje
Samsung Bespoke Jet Complete usisivač je savršeni partner za sve one koji žele da uživaju u trenu...
Sponzorirano
Uređenje doma
Pitanje koje se mota novopečenim roditeljima po glavi - Da li je užasno i grozno imati seks u bra...
Odnosi u porodici
Sastavili smo popis stvari koje bismo trebali prestati govoriti ženama koje su postale majke. One...
Mama poslije porođaja