Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
ČESTITAMO _____________________________MAMINI SINOVI DŽANIN 08.03.2003. DINO 21.03.2006.
Najljepse zelje za malog andzela _____________________________05.07.2015 rodila se moja sreca 08.05.2018 rodio se mali gospodin
Čestitke za mamu i malenu bebicu _____________________________alex ima 4 godine 2.5.2009 stize nam druga beba :)
Čestitke i od mene
sve najljepse zelim,bebanu sretno i bezbrizno djetinjstvo _____________________________...edvin...15/6/o8
Iskrene cestitke roditeljima a sve najljepse u zivotu. _____________________________HANA 26.09.2007 SARA 10.12.2012
Cestitke i od mene. _____________________________Moja djeca su moje najvece blago!!!
Nexie iskrene čestitke za tvoj najljepši poklon da ti je bebac ziv i zdrav dugo dugo godina zajedno sa svojim roditeljima [/quote]
sve naj naj bolje zelim
cestitke i od mene _____________________________Ja tek sada kuzim da ne kuzim, sta kuzim, sta ne kuzim, sta mi je tesko skuziti, sta ne mogu prokuziti, ali jedno kuzim...:D
Cestitke i od mene!!!
Od srca čestitamooooooo _____________________________Ko čeka i dočeka NOVI ZAKON O "AS" Savjetnica za AS udruženja DjeCa
Cestitamo!!! Super vijest ! Dobrodoslica djecaku
cestitam bebi sve najlijepse
Čestitke od srca
Čestitam od srca _____________________________Una 18.10.2009. Azra 05.08.2013. _____________________________ Ako želiš dugu, prvo se moraš pomiriti s kišom....
i ja se pridružujem čestitkama, sve najbolje, da budete živi i zdravi. _____________________________Vedo 2007.g. i Esma 2012.g.
Od srca sve najbolje _____________________________ALINA 29.06.2004. ARMIN 13.11.2008
Roditeljima iskrene cestitke,a malenoj bebici sve najbolje sto se pozeljeti moze!Uz ivaj u svojoj bebici! _____________________________MONIKA 11.12.2007 Jeder Mensch begegnet einmal dem Menschen seines lebens,aber nur wenige erkennen ihn rechzeitg! http://www.youtube.com/watch?v=P6WlXmHrnyU
drage moje , hvala vam na čestitkama...sve imate veliku pusu od mene, a od bebice najljepši osmijeh za svaku od vas..... _____________________________06.12.2008.
CESTITAMO Dajte nam sto vise bebaaaa
Sve najbolje zelim ponosnoj mami i maloj bebari
Cestitam i sve najbolje...... Uzivaj u majcinstvu!!! A bebachu zelim dug i sretan zivot.puno srece i zdravlja!!!!
IZVORNA PORUKA: HanaBana CESTITAMO Dajte nam sto vise bebaaaa
iskrene cestitke i sve najbolje malom princu i njegovim roditeljima _____________________________moja zivotna bogatstva Ensar 31.03.1999 Ajla 22.03.2002 moje trece bogatstvo stiglo na svijet 10.01.09 Sanjin
Za razvoj mališana bitno je da imaju mogućnost izbora i izraze stavove, pa bi roditelji trebalo d...
Odgoj, razvoj i njega
Voda za piće ima brojne prednosti. Voda je ključna za mnoge tjelesne funkcije, kao što je podmazi...
Zdravlje
Jedan braon meda, igračka 13-godišnjeg Luke iz Srbije, dječaka sa Daunovim sindromom ovih dana je...
Vodeći svjetski doktori objavili su globalni apel za hitnu regulaciju toksičnih materija koje su ...
Zdravlje i bezbjednost