IZVORNA PORUKA: ElmaB RR
Probaj i onaj Plantex caj. On je super. Ima ga i u Njemackoj sigurno jer je to strani proizvod, a provjeri i za sirup Colic baby!
Pusa!
I mi imamo užasnih problema s grčevima, ja sam Mahiru od jučer počela davati PLANTEX čaj, napravim mu 100 ml i dajempo gutljaj ili dva između dojenja...ne znam
da li radim pogrešno, molim te za savjet,ali sinoć sam mu dala prvi put nekoliko gutljaja čaja i dijete je čitavu noć imalo neke čudne momente u snu....jutros je popio oko po flašice i opet je imao grčeve koji nisu popustali debela 3 sata...sada spava a mama traži lijeka....
BDWAY: Probala sam sa gazom,uljem,masiranjem, kamilicom(bez kima),komoračom,kapima ESPUMISAN....i ništa ne pomaže grčevi se opet vraćaju non stop...ujutro i navečer...još sada moja bebica ne može ni da spava dobro non stop se budi svakih 5 do 10 minuuta razdražljiva je i nervozna ....Ja i dalje pijem čaj od komorača i miješam ga sa kamilicom...ali moj bebac i dalje ima grčeve...ako ovo ne pomogne ne znam što ću, ostalo mi je još da probam kapi SAB nešto...
Mamino sunce zasijalo 05.08.2009. u 6:45
Volimo se, mazimo se, pazimo se....
Kako je brzo godina prošla od najsretnijeg dana...a mama ga svakim danom sve više voli :):)