Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Proci ce samo od sebe... samo jednog dana vise nece plakati zbog toga. Kod nas je prestalo negdje s dva i po mjeseca.
19.03.2019, 15:10
Amelaa RR
3309
Zene, dajem sab sim kapi po potrebi, nekako mi puno da mu dajem po 15 kapi svaki podoj, ali bas mi bude zao bas se muci s grcicima, kontam da li ima veze sto mu nekad kapi dam poslje podoja? Kontam o Biogaia kapima
Zene, dajem sab sim kapi po potrebi, nekako mi puno da mu dajem po 15 kapi svaki podoj, ali bas mi bude zao bas se muci s grcicima, kontam da li ima veze sto mu nekad kapi dam poslje podoja? Kontam o Biogaia kapima
ja sam vjerovala samo Espumisan kapima.... svako jutro sam u kašičicu s malo izdjenog mlijeka davala...a kasnije s adaptiranim mlijekom.... uvijek prije papanja ...nije nikada imala grčeve
19.03.2019, 16:58
ijaa
226
IZVORNA PORUKA: Amelaa RR
Daji odprilike svako 3h...ja sam davala redovno sab simplex nekako kad mi na um padne ili kad se unervozi, nikakvih problema nismo imali... A cura je espumisan koristila ni ona nije imala problema... Sad je li do djece sta znam... Bije to puno neki tempo uzmi