Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
ja sam neki dan bila u konzumu i slucajno sam prosla pored nekih polica i vidjela sam skoro svi artikli na akciji pa se pitam kako je tako nesto jeftino da li su rokovi pri kraju ja ne vjerujem takvim cjenama i slabo sta kupim.
15.12.2008, 15:36
Blue rose RR
4361
Nakon što je VELPRO zatvorio svoju maloprodaju u Rajlovcu, ponovo smo se vratili INTEREX-u. Bili preksinoć i onako poluzadovoljna asoritmanom i cijenama, uvijek može bolje, ali i uvijek ima gore. S obzirom da mi idemo u mjesečnu nabavku, više volim veće trgovačke centre, jer imam više izbora, mada mi je DP u komšiluku (u koji ulazim samo iz VELIKE nužde, hem zbog neljubaznosti osoblja, hem zbog njihovog stalnog praćenja i šunjanja iza leđa kupaca, kao da smo svi lopovi).