Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Ana Lina, lijepi andjele-pocivaj u miru. Duso moja draga-tebi i tvom muzu neka Bog dragi podari svu snagu ovog svijeta i neka vas sauva od teskih iskusenja. Primite moje saucesce. Grlim te najjace druze moj dragi.
Ovo sunce ne grije kao prije...Ni ova kisa ne pada kao nekada...Nikad me nije boljelo kao tada...I mozda nece prestati vise nikada... 05.03.2012.:((( Moje drugo proljece, moja utjeha...mislila sam nikad vise....11.3.2014. :)))
12.04.2013, 18:08
ananas_ze
317
IZVORNA PORUKA: Pingvina
Ana Lina, lijepi andjele-pocivaj u miru. Duso moja draga-tebi i tvom muzu neka Bog dragi podari svu snagu ovog svijeta i neka vas sauva od teskih iskusenja. Primite moje saucesce. Grlim te najjace druze moj dragi.
12.04.2013, 18:34
Azyy
389
Andy mila moja iskreno saucesce, neka ti dragi Bog olaksa i da snagu za dalje..
12.04.2013, 18:44
Full Moon
534
Andy, iskreno saucesce tebi i tvom muzu Ana Lina, pocivaj u miru
12.04.2013, 18:47
mishkica
-231
Mrvico mala pocivaj u vjecnom miru, Andy tebi i tvom muzu snage da prebrodite teske dane, saljem ti milion virtuelnih zagrljaja, drzite se
12.04.2013, 18:50
Zelimo_bebu
1715
Ana-Lina u nebo poveli te andjeli, neka te dragi Bog cuva, jer ocito si Njemu bila draza....pocivaj u miru Bozijem! Andy zelim da ti i tvoj muz skupite snagu za dalje ma koliko god da je tesko, nikada vise nece biti isto, boljet ce cijeli zivot, ali ce vasa Ana-Lina uvijek biti s vama,...Ljubim te puno puno....
Ne znam što je jače, ta ogromna želja ili bol u duši što mi ta ista želja stvara...? 06.11.test pozitivan 07.11.beta 111,78 Nasa najveca zelja je uslisena...da nam sretno dodjes bebo nasa... 13.07.2017.stigao nas princ
12.04.2013, 19:24
napolitanka
1182
Isiskreno saucesce :((
12.04.2013, 19:30
pepika
863
Andy duso primite moje saucesce Ana Lina pocivaj u miru Bozijem
12.04.2013, 19:40
vila_7
5398
Andy iskreno saucesce tebi i TM