Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
< Poruku je uredio Dina RR -- 12.1.2009 13:56:42 >
Cestitam od srca, mamabb! Neka ti je princeza ziva i zdrava a svi vi s njom sretni i zadovoljni! _____________________________26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav! 25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!
Cestitam od srca,sve najbolje! _____________________________MONIKA 11.12.2007 Jeder Mensch begegnet einmal dem Menschen seines lebens,aber nur wenige erkennen ihn rechzeitg! http://www.youtube.com/watch?v=P6WlXmHrnyU
Cestitke i od mene, neka vam je ziva i zdrava 100 godina! _____________________________Upoznajte Lornu http://lorna-a-petschelt.blogspot.com/
mamabb nek ste živi izdravi i ti i tvoja porodica,i naravno mali bebać.Sve najbolje,od srca _____________________________E ne trebate više glasati ni na jednom takmičenju,konačno,zar ne???!
Iskrene cestitke sretnim roditeljima, a maloj princezi puno zdravlja i srece uzivotu!!!!! _____________________________Mamina zlata: Tea, 11.02.2005. Lana, 31.03.2008. Deni, 31.03.2008.
Čestitam od srca, slušajte jedna drugu i uživajte
Cestitam i nek vam je ziva i zdrava 100 godina
Cestitke sretnim roditeljima, a maloj princezi dug i sretan zivot. _____________________________Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.
CESTITAMO
Iskrene čestitke sretnim roditeljima a maloj princezi Leili dobrodošlica < Poruku je uredio Dina RR -- 12.1.2009 13:58:32 > _____________________________mala princeza 12.06.2008 mali princ 11.02.2011
Čestitam mamabb
mamabb cestitke i od mene na rodjenju princezice _____________________________dusha mamina 11.10.2007. upravo zato sto je tako topao, osmjeh je ljepsi od bilo kojeg cvijeta na svijetu....
cestitam i zelim vam puno zdravlja i srece
Uh...otkad mene nije bilo...samo da se zahvalim svima na čestitkama i lijepim željama :) HVALA od mene i moje Leile :) < Poruku je uredio Dina RR -- 12.1.2009 13:57:43 > _____________________________04.12.2008.
pa gdje si zeno? < Poruku je uredio Dina RR -- 12.1.2009 13:58:10 > _____________________________Jedina pahuljica koja je sletila 21.12.2008. godine, sletila je u moje narucje i zove se Ivan. S jesenjim liscem dosla je i Antea 28.10.2010. i sletila u mamine ruke.
mamabb ČESTITAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! < Poruku je uredio Dina RR -- 12.1.2009 13:57:15 > _____________________________nestašni smo strašno, uh, uh, bilo je po guzi
Mnogi niti ne znaju da na pasti za zube postoje oznake. One su na samom dnu pakiranja, u različit...
Zdravlje
Samsung Bespoke Jet Complete usisivač je savršeni partner za sve one koji žele da uživaju u trenu...
Sponzorirano
Uređenje doma
Pitanje koje se mota novopečenim roditeljima po glavi - Da li je užasno i grozno imati seks u bra...
Odnosi u porodici
Sastavili smo popis stvari koje bismo trebali prestati govoriti ženama koje su postale majke. One...
Mama poslije porođaja