Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Prije sam kuhala i kuhala kad dolaze.i skuzih u neka doba da je trud uzalud..sve ostane jer uglavnom svi jedu prije nego krenu u posjetu..kao i mi sami
Imam momenata kad napravim ustipke i laganini uzivamo
Iskreno nemam toliku posjecenost gostiju,izuzev dva,tri para koji su standardica Recimo moj kum voli hagra...kad bude za rucak kum se fino napapa
ps: hebo ti sjedaljku kad " domacica" cjelu vecer provede u kihinji pa se dozivamo....nemoj zivota ti... Kuma recimo ima stan od 150 kvadratica..pa pricamo putem mobitela... drugacije nemozemo funkicionisati jer zena cjelu vecer provede u kihinji...a meni treba megafon
< Poruku je uredio salmy -- 10.4.2013 21:27:06 >
10.04.2013, 21:47
Medić*
29
I kod nas kafa, sok, grickalice, voce.
Nekada palacinci, nekada ustipci, kukuruzni uljevak sa sirom, uglavnom znam sta vole, bareni krompir uz mlijecne i suhomesnate proizvode, slane ili slatke kiflice, pizza domaca i sl :)
Ako rodbina neka dolazi a davno je nije bilo onda ide gala docek od predjela do dezerta.
Uglavnom gledam da sve prije njih bude gotovo kako bi na miru sjedili.
< Poruku je uredio medic slatki -- 10.4.2013 21:49:26 >
11.04.2013, 01:40
Virtualna
13
Hvala vam drage moje poprilicno ste mi pomogle vasim postovima...ali eto, ako ima jos neka od vas neku dobru ideju, samo pisite
11.04.2013, 09:11
Nedi
1147
Poslije Hanadyinog posta ja vise nemam sta napisati
11.04.2013, 09:22
visnjica1
4
Ni ja ne kuham standardnim gostima kafa, sok, voce razne grickalice, kospe, kikiriki, kolac
A kada mi dolaze gosti iz daleka npr svaka dva mjeseca imamo posjet ili iz Bih , Njemacka itd, Tada kuha moj muz a ja pravim kolace
Pripremimo neku skupu ribu cijelu ili u fileu , teleca rolada punjena krusnim mrvicama i jajima, zacinima, pecena u sosu od voca i mrkve
Telece snicle pohovane, prilozi pomfrit ili krompirici iz rerne, riza sa povrcem, kuhani brokuli i kupuscic pa preliven maslacom i zacinima
SUPA teleca i sa puno povrca, ili od knedli punjene sirom,
Suhovina sa raznim sirevima Salata zelena sa krastavcem paradajz, paprike, bucno ulje
Pecena patka
11.04.2013, 15:02
veeseelaa
20552
u moje vrijeme se znalo isječeš krompir i udri
15.06.2013, 18:22
bebaa
-11235
e pošto ja sutra imam goste koji nam prvi put dolaze i nan naselje i na babine uđoh da vidim šta pametno predlažete....ipak se odlučih (jer su stare tete u pitanju 2 komada) da to bude burek ,riža zapečena sa teletinom,domaća pileća supa i salata a i domaa pogača razvijana....kolače ću kupiti kao i voće....naravno sok i kafa ne zaobilazni....
15.06.2013, 18:33
ananas_ze
317
IZVORNA PORUKA: bebaa
e pošto ja sutra imam goste koji nam prvi put dolaze i nan naselje i na babine uđoh da vidim šta pametno predlažete....ipak se odlučih (jer su stare tete u pitanju 2 komada) da to bude burek ,riža zapečena sa teletinom,domaća pileća supa i salata a i domaa pogača razvijana....kolače ću kupiti kao i voće....naravno sok i kafa ne zaobilazni....
nista tvoje hurmasice za stare tete?