cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno

clock-img

21.09.2015, 10:34

clock-img

dambolina

pencil-img

174

IZVORNA PORUKA: bebaa

e ovako....
ima li iko provjeren recept za skidanje ove gencijane za ispiranje usta i grla.....2 kompleta postaljine,hlače,majce,pamučne pelene,peškirići...sve je otišlo u helać.....user posted image user posted image user posted image

e ovako....
ima li iko provjeren recept za skidanje ove gencijane za ispiranje usta i grla.....2 kompleta postaljine,hlače,majce,pamučne pelene,peškirići...sve je otišlo u helać.....

probaj hidrogen peroxid. Ja to inace imam uvijek u kucnoj apoteci za ispiranje rana i provjereno skida fleke od hipermangana bez ostecivanja tkanine. Gencijana ti je na isti fazon. probaj prvo na peskiricu, pa onda i na ostalim stvarima. ja sam cilim uhelacila hipermanganom i sve uspjesno skinula hidrogenom. Ja ga inace u apoteci kupujem.

clock-img

21.09.2015, 10:38

clock-img

bebaa

pencil-img

-11235

e nećeš mi vjerovati ali veš se otkuhao...ni jedne fleke na peškiru nema....kao ni na majcama.....user posted image

"U laži su kratke noge ! "

clock-img

21.09.2015, 14:21

clock-img

Lavica28

pencil-img

154

Drage žene, treba mi savjet kko slinuti ljepilo sa svilene haljine :( Bila sam na svadbi i u onoj frci zalijepili mi kićenje direktno na haljinu i što je najgore ja zaboravila odmah skinuti sad je već fino skoreno :(
Gdje godsa čitala piše ulje da skida naljepnice, ali gdje ću ulje na svilu, bolje mi je da ostavim kićenje nego masnu fleku da napravim user posted image

clock-img

21.09.2015, 16:16

clock-img

salmy

pencil-img

5830

IZVORNA PORUKA: Lavica28

Drage žene, treba mi savjet kko slinuti ljepilo sa svilene haljine :( Bila sam na svadbi i u onoj frci zalijepili mi kićenje direktno na haljinu i što je najgore ja zaboravila odmah skinuti sad je već fino skoreno :(
Gdje godsa čitala piše ulje da skida naljepnice, ali gdje ću ulje na svilu, bolje mi je da ostavim kićenje nego masnu fleku da napravim user posted image

pa sto su lijepili user posted image ja bih odnijela na hemijsko i racun daj mladencimauser posted image

clock-img

21.09.2015, 18:27

clock-img

Lavica28

pencil-img

154

Ja se obradovala kad sam vidjela da je neko odgovorio kad ti meni na muku pristajes user posted image

clock-img

02.10.2015, 09:13

clock-img

bebaa

pencil-img

-11235

da li je moguće otvoriti staklo na vratima od rerne,da li je to nekad neko pokušao,razlog je čiščenje.....user posted image
na uputstvu ne piše ništa....garant nije moguće ali reko da pitam...ne zove mi se majstor radi te stvari.....

clock-img

02.10.2015, 11:43

clock-img

dambolina

pencil-img

174

ja ti imam beko sporet i nedavno mi je dolazio serviser jer mi je crkla jedna ploca pa sam pitala servisera da mi otvori da ocistim. Kaze da to ne moze, jer je staklo hermeticki zatvoreno, nego vi gospodjo malo bolje pazite da vam ne kapa - rece on meni i osta zivuser posted image user posted image

clock-img

02.10.2015, 12:44

clock-img

bebaa

pencil-img

-11235

IZVORNA PORUKA: dambolina

ja ti imam beko sporet i nedavno mi je dolazio serviser jer mi je crkla jedna ploca pa sam pitala servisera da mi otvori da ocistim. Kaze da to ne moze, jer je staklo hermeticki zatvoreno, nego vi gospodjo malo bolje pazite da vam ne kapa - rece on meni i osta zivuser posted image user posted image

e čuj hermetičko...malo on kaki...pa sa strane imaju otvori....user posted image možda se ne može otvoriti ali nije heretičko sigurno...ma ni oni nisu svi stručni....user posted image

clock-img

02.10.2015, 12:45

clock-img

bebaa

pencil-img

-11235

i kod mene je Beko.....i koliko košta ta ploča kad je već spomenu,u zlu ne trebalo.....user posted image user posted image

clock-img

02.10.2015, 12:47

clock-img

Emica_sa

pencil-img

1463

jao bebo grozna si,cuj da otvaras staklo i ti previse zagledasuser posted image user posted image

Hello, it's me...

clock-img

02.10.2015, 12:49

clock-img

damma

pencil-img

1281

da li je moguće otvoriti staklo na vratima od rerne,da li je to nekad neko pokušao,razlog je čiščenje.....user posted image
na uputstvu ne piše ništa....garant nije moguće ali reko da pitam...ne zove mi se majstor radi te stvari.....

i ja sam zavirivala, al cini mi se da ne moze..
ne pokusavaj, zafrkat ces sta..

2004.
2008.

clock-img

02.10.2015, 12:50

clock-img

bebaa

pencil-img

-11235

IZVORNA PORUKA: Emica_sa

jao bebo grozna si,cuj da otvaras staklo i ti previse zagledasuser posted image user posted image

što bona...ma samo bode oči...ima par flekica a izgledaju ko...ma užasno.....user posted image

clock-img

02.10.2015, 12:55

clock-img

ijaa

pencil-img

226

moja tetka otvorila pa batalila, sva pekara helac otisla...ne barci

clock-img

02.10.2015, 12:56

clock-img

bebaa

pencil-img

-11235

user posted image user posted image

clock-img

02.10.2015, 13:04

clock-img

dambolina

pencil-img

174

i kod mene je Beko.....i koliko košta ta ploča kad je već spomenu,u zlu ne trebalo.....user posted image user posted image

mene nije nista doslo jer je jos uvijek u petogodisnjoj garancijiuser posted image

clock-img

02.10.2015, 13:06

clock-img

bebaa

pencil-img

-11235

IZVORNA PORUKA: dambolina

mene nije nista doslo jer je jos uvijek u petogodisnjoj garancijiuser posted image

e znači još imam vremena.....user posted image

clock-img

02.10.2015, 13:12

clock-img

UmmuHamza2305

pencil-img

264

Moj otac mami neki dan otvarao.. Ali kod njih je Gorenje.. Radije daj mužu da pokuša.. ako šta zezne, da nije do tebe user posted image

clock-img

02.10.2015, 21:10

clock-img

loptica7

pencil-img

44

Kod mene je Gorenje i vanjsko staklo se moze mijenjati ako se razbije. Nije hermeticki zatvoreno, jer mislim da je to samo vatrostalno staklo, ono otpotno na visoku temp. Iznutra imaju sarafi koji se odviju i skine se rucka, a s njom i vanjsko staklo.
Caka je u tome, kad se vraca staklo i prilikom zavijanja sarafa na rucke, ako se previse stegne moze puknuti i rasuti se. Ne znam kako ke kod Beko pecnica.
Zato oprezno ili ne diraj.user posted image

"Nitko se ne može vratiti u prošlost i stvoriti novi početak. Ali svatko može početi danas i stvoriti drugačiji završetak."

clock-img

28.10.2015, 00:00

clock-img

visnjica1

pencil-img

4

Vece , Nasla sam recept za tortu i bas mi se svidjela. Eh, sad problem je sto idu te neke ROZEN KORE; ja to nisam nikada kupovala, na slici mi od torte izgleda nesto tankoo kao poput oblande user posted image .Moze li mi neko objasniti vise o tim korama i sad je frka gdje ja da to kupim

Moje Sunce 25.11.2012

clock-img

28.10.2015, 00:06

clock-img

Galicia

pencil-img

2433

Da te utjesim, i meni su se svidjeli recepti sa tim rozen korama, ali kod mene ih nema ni na mapi.
Ja vjerujem da u Becu mozes naci u nasim prodavnicama.

“It takes a long time to make it simple.”

clock-img

18.11.2015, 15:59

clock-img

Galicia

pencil-img

2433

Sta da mi pomognes?

“It takes a long time to make it simple.”

clock-img

18.11.2015, 16:34

clock-img

Edita1989

pencil-img

-48

IZVORNA PORUKA: Galicia

Sta da mi pomognes?

user posted image

Pa eto,ako ti treba tumačuser posted image

11.08.2009. - Ameen

23.02.2014. - Dima

"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje placenih poslova,uzevsi u obzir da je placa- cista ljubav."

clock-img

19.11.2015, 09:31

clock-img

ziki

pencil-img

1815

user posted image user posted image user posted image user posted image bitno je uvalit reklamu

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

clock-img

19.11.2015, 13:51

clock-img

miracle

pencil-img

281

Kod mene je electrolzx i sasvim normalno skinem...ima neka 2 hepeka koja otvorim sa strane i jedno staklo skidam,a drugo ostaje fiksirano i njega ocistim bez problema kao i ovo drugo i vratim...do sada sad to radila vise puta i sve ok..

clock-img

02.12.2015, 06:33

clock-img

Medi_87

pencil-img

1472

.

< Poruku je uredio Medi_87 -- 2.12.2015 6:34:53 >

Zadnji članci

article-img