writing-img

RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno

clock-img

16.02.2014, 23:19

clock-img

tajra26

pencil-img

670

Ja svoju perem ali na 50stepeni nisam probala na 70 ali mislim da moze i na 70 jer perem one bokale sa mjericama i nisu mi se izbrisale..

Ljubav se zove imenom tvojim 12.10.2011

clock-img

22.02.2014, 17:58

clock-img

hampsi

pencil-img

303

U cemu pecete palacinke? Imam delimano tavu koju tesko operem ( ostane ono zutilo sa strana) a u Merkatoru na snizenju neka teflon tava za 11 KM. Kazu da nije zdravo ni jedno ni drugo ( teflon/ keramika) sta onda kupiti?

Takva sam kakva sam

clock-img

22.02.2014, 18:01

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

Ja u teflon tavi koju sam kupila prije 8 godina na snizenju pecem i dan danas al je samo za palacinke

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

22.02.2014, 18:09

clock-img

hampsi

pencil-img

303

Znaci ti ne mislis da su toliko stetne? Ova u Merkatoru je neka Italijanska, tjesi me sto nije Kineska :-) Hvala, drago mi je da sibuvijek tu negdje za savjet :-)

Takva sam kakva sam

clock-img

22.02.2014, 18:26

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

Sve dok njom rukujes kako treba stetna nije...nemoj je ogrebati metalnom viljuskom il nozem...ako se pocne guliti bacaj..moja nije al je pazim...nema palcinka bez nje

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

22.02.2014, 18:46

clock-img

hampsi

pencil-img

303

Hvala. Imala sam jednu do prije par mjeseci ali sam je bacila upravo zato sto se izgrebala :-( Hvala jos jednom :-*

Takva sam kakva sam

clock-img

26.02.2014, 17:31

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

Hitno je user posted image
U ovom receptu
http://www.svajela.hr/click/index/233077/?site=torta-pinjur-pjat.blogspot.com
u ovom precesu ciscenja i omeksavanja naranci je li se ovo s vodom radi zato sto treba ostaviti koru? Fakat ne kontam ovaj dio???

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

26.02.2014, 17:40

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

U ovom receptu
u ovom precesu ciscenja i omeksavanja naranci je li se ovo s vodom radi zato sto treba ostaviti koru? Fakat ne kontam ovaj dio???

aha,tako se kao valjda očiste os pesticida

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

clock-img

26.02.2014, 17:48

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

IZVORNA PORUKA: bebacha

IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

U ovom receptu

aha,tako se kao valjda očiste os pesticida

Ma, da, kontala sam da je to onda razlog.

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

26.02.2014, 18:09

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

joj nisi fer,odo i ja mutit ovouser posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

clock-img

28.02.2014, 12:15

clock-img

ninuska

pencil-img

1939

Hej, zene, pomagajte..

Treba mi hitno info gdje kupiti OBRANO mlijeko u prahu u Sarajevu???

U DM- u nema, u mercatoru ima samo Bony ali je ono punomasno...mozda je neka od vas kupovala nekad...heelp

clock-img

28.02.2014, 20:30

clock-img

Lalali

pencil-img

49

Zene pomagajte! Uzela sam obojiti pantalone crnom bojom za tkanine i boja mi je ostala po rukama (nisam se sjetila staviti rukavice) ne mogu da operem. pokusala limunom-nista. user posted image

clock-img

28.02.2014, 20:32

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: Lalali

Zene pomagajte! Uzela sam obojiti pantalone crnom bojom za tkanine i boja mi je ostala po rukama (nisam se sjetila staviti rukavice) ne mogu da operem. pokusala limunom-nista. user posted image

uh loše...rukavice su neophoden...
al nije strašno...oprat će se...
trljaj limunom, potopi ruke u limuntos i sodu bikarbonu, pa peri tolom vodom i tako neizmjenično...sletit će

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

28.02.2014, 21:24

clock-img

Lalali

pencil-img

49

Hvala Hanady, ocajna sam. Samo sam pomislila sta ako odem na posao u pon. sa ovakvim rukama
user posted image

clock-img

28.02.2014, 21:26

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

Hvala Hanady, ocajna sam. Samo sam pomislila sta ako odem na posao u pon. sa ovakvim rukama
user posted image

ma oplii jednu geralku doma, kuhinje...što više voda u rukama i rješit ćeš do ponedeljak sigurnouser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

28.02.2014, 21:31

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

Zene moje, hitno, ali hitno mi treba jedan kvalitetan "praško" user posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

clock-img

28.02.2014, 21:33

clock-img

idana1812

pencil-img

324

Ja imam u kuci pastu za domacinstvo, Limes se zove. I par puta sam obojala ruke i jedino mi je ona sprala boju u rekordnom roku. Ne znam gdje je kupih..

Majke ruke svoje djece drže kratko, ali njihova srca zauvijek..

clock-img

28.02.2014, 21:55

clock-img

Lalali

pencil-img

49

Svakako mi ne gine generalka, nadam se da ce se sprati a nokte cu nalakiratiuser posted image

clock-img

03.03.2014, 09:12

clock-img

tinkivinki

pencil-img

876

čime mogu skinuti mrlju od crvenog karmina sa bijele majice?cura se karminila pa obrisala rukavomuser posted image

clock-img

03.03.2014, 09:23

clock-img

ninuska

pencil-img

1939

Da stavis vanish-a, utrljas dobro , pa pusti da malo odstoji i operi.
Meni kad vanish ne moze skinuti fleku onda pokiselim u izosan (razblazen, naravno) :). Mama mi nabavila i sve bijelo s flekama tako operem..super stvar...neke krpe koje ni nakon otkuhavanja ne budu bijeli ovo ih izbjeli

< Poruku je uredio ninuska -- 3.3.2014 9:24:28 >

clock-img

03.03.2014, 09:32

clock-img

tinkivinki

pencil-img

876

IZVORNA PORUKA: ninuska

Meni kad vanish ne moze skinuti fleku onda pokiselim u izosan (razblazen, naravno) :). Mama mi nabavila i sve bijelo s flekama tako operem..super stvar...neke krpe koje ni nakon otkuhavanja ne budu bijeli ovo ih izbjeli

ništa kupiću vanish onda.žao mi pošto je majicu prvi put obukla i to napravila.ako ništa ne skine,onda nek je nosi oko kuće

clock-img

03.03.2014, 09:57

clock-img

ninuska

pencil-img

1939

IZVORNA PORUKA: tinkivinki

ništa kupiću vanish onda.žao mi pošto je majicu prvi put obukla i to napravila.ako ništa ne skine,onda nek je nosi oko kuće

Ej, vidi ovaj clanak...probaj, ako ne pomgne kupuj vanish :)
http://ljepota.ba/novost/23313/Uklonite-mrlje-od-minke

clock-img

03.03.2014, 10:06

clock-img

tinkivinki

pencil-img

876

IZVORNA PORUKA: tinkivinki

Ej, vidi ovaj clanak...probaj, ako ne pomgne kupuj vanish :)
http://ljepota.ba/novost/23313/Uklonite-mrlje-od-minke

hvala,probaću s lakomuser posted image

clock-img

04.03.2014, 19:39

clock-img

canim

pencil-img

4126

Kako da dezinfikujem tutu user posted image majstor nesto popravljao u kupatilu i umjesto da trazi posudu on se posluzio tutom user posted image

clock-img

04.03.2014, 19:41

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: canim

Kako da dezinfikujem tutu user posted image majstor nesto popravljao u kupatilu i umjesto da trazi posudu on se posluzio tutom user posted image

ma čime hoćeš...
ako imaš domestos potopi je u kadu punu vode u vodu domestosa...
ako nema stavi sode bikarbone, limuntosa...detrdženta...nek dostoji operi je...

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Zadnji članci

article-img