IZVORNA PORUKA: Andy_Bec23
Kod nas ne preuzima bolnica vec grad Bec sahranu. tu se sahranjuje vise beba u istu rupu ali svaka dobije sanduk svoj. Svi sanduci budu otvoreni i svi roditelji se mogu oprostiti od svojih beba. Znaci sasvim normalno ko i obicna sahrana samo sto nije jedina u rupi vec sa ostalim malim andjelima. I tu je dobro sto oni sve rade ja moram samo da ju ispratim. A pored ove boli neznam kud bih sasobom. i onda ko grom iz vedra neba da ja sve moram a neznam sta,kako i gdje. imam rok 4 dana . Samo mi rane na dusi jos vise krvare sa ovim. Tako sam jadna
u Njemackoj je tako ako je beba teza od 1 kg da je moras sam sahraniti kao i nromalnog covjeka , manje bebe idu u rupu sa svim bebama .
Meni je bilo tesko sahraniti moju bebu jer smo mi muslimani a ovdje bas i nema muslimanskog groblja , tako da smo sahranili na katolickom groblju ali na jednom djelu gdje us samo djeca.
UFfff nedao BOG nikome tacno kako kazes .
Tako da ako mislis da je sahranis ti po svom odi kod pogrebne sluzbe i raspitaj se , sigurno i u Becu ima dio gdje su samo djeca :(((( ZAO MI JE ZAO MI JE punooo
DA za nas je sve pogrebna sluzba sredila rekli smo sta hocemo i kako hocemo , jedino smo morali izabrat sanduk i doci .