Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
ja vise ne racunam, tacno bi me panika uhvatila da stavljam na papir.. jos proizvedem i meso, i sir i kajmak, .. i opet stalno nesto kupujem..
11.06.2015, 09:01
mishkica
-231
IZVORNA PORUKA: bebaa
IZVORNA PORUKA: saamy
Koliko mjesecno potrosite na hranu??
cca. 300 km......uključujući nabavku i povrće,i meso....
Mi puno vise
11.06.2015, 10:49
minie
165
IZVORNA PORUKA: bebaa
IZVORNA PORUKA: saamy
Koliko mjesecno potrosite na hranu??
cca. 300 km......uključujući nabavku i povrće,i meso....
I mi malo vise, pored nabavke opet se nesto svaki dan kupuje...
28.06.2015, 08:45
amrara
97
Zeljela bih da vas pitam za savjet. Do sada smo generalno imali prilicno velik budzet i nismo vodili racuna koliko i gdje trosimo. Sad imamao jednu veliku investiciju pa moramo malo da povedemo racuna o potrosnji. Nas je cetvoro, eto troje , beba doji ugl. Koliko meni moze biti novca samo za hranu mjesecno, znaci ja da sebi odvojim novac svaki mjesec i da mi to bude budzet za mjesec dana sam za hranu.
28.06.2015, 09:08
amrara
97
Evo npr moze li meni biti 500 KM mjeseco za hranu i higijenske potrepstine (uzmimo u obzir da svaki dan moram imati neko meso ili ribu ). Da li da u to racunam pelene ( 2 paketa mjesecno ili ne). Opremamo kucu pa nam je to zaista bitno da dobro rasporedimo obaveze i novac. Nismo mi ni sad bez novca ali ga moramo racionalnije trositi.
28.06.2015, 09:23
bebacha
1170
To ti ne moze niko reci jer nemamo mi pojma sta ti kupuješ..... neko kupuje nutelu a neko Barpy.....neko koristi puter a neko margarin.....i tako beskonacno jedan mjesec stavljaj sve na papir pa ces vidjet