Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Meni je mm krvav. Apsolutno nema predstave koliko pusim na dan. On konta kad se kupi kutija cigara da to traje po heftu dana. A ja samo vicem yes yes.
02.11.2013, 00:55
mama_mo
104
IZVORNA PORUKA: bebaa
koliko trošite na režije otprilike.... mi oko 250 km.....
mi oko 200 km, ljeti/zimi tu se to kreće uglavnom oko te cifre, a struju smo prebacili na srednju tarifu, tako mi zgodnije, kad oboje radimo, pa ne mogu lovit jeftinu
02.11.2013, 01:09
Hannica
2920
IZVORNA PORUKA: bebacha
IZVORNA PORUKA: Iman83
Mi not smoke... Samo mi još taj trošak treba
ni mi,ni jedno ne pijemo dobro nekad mm 2 pita il jednu rakijcu a ja 3 put godisnje 2 somersbya
Ni mi, niti pusimo, niti pijemo. Pusili oboje, prestali kad sam prvi put zatrudnila, dptad su cigare jos bile jeftine drina light 1, 70, a marlboro bijeli 3, 10. Ja ih jos nikad prezalila nisam, fali mi taj ceif, zapalim nekad, u sto godina. A mm nikad za ovih 5 godina.
03.11.2013, 22:55
bebaa
-11235
lijepa moja sveki....... spremila mi zimnicu.....moja potrošačka korpa bogatija mnooogooo..........
03.11.2013, 23:16
visnjica1
4
Moj muz pusi dnevno 2 kutije Davidof a ja ne pusim zato ulazem u druge stvari koje mi nisu bile bitne dok sam pusila
06.12.2013, 11:56
Ben 10
907
Evo nesto vrlo zanimljivo za Sarajevo ,tj.Robot Novo Sarajevo
Pogledajte samo brasno 5kg 1,95 i to ivo i bele ,jedno od najboljih brasna za mene.
06.12.2013, 18:29
almondray
-1468
IZVORNA PORUKA: Hannica
IZVORNA PORUKA: bebacha
IZVORNA PORUKA: Iman83
Mi not smoke... Samo mi još taj trošak treba
ni mi,ni jedno ne pijemo dobro nekad mm 2 pita il jednu rakijcu a ja 3 put godisnje 2 somersbya
Ni mi, niti pusimo, niti pijemo. Pusili oboje, prestali kad sam prvi put zatrudnila, dptad su cigare jos bile jeftine drina light 1, 70, a marlboro bijeli 3, 10. Ja ih jos nikad prezalila nisam, fali mi taj ceif, zapalim nekad, u sto godina. A mm nikad za ovih 5 godina.
Ni mi.Mi smo prestali pušit kad sam drugi put ostal trudna.A ni ne pijemo hB. E sad da imamo para k'o blata zbog toga i nemamo baš.
06.12.2013, 22:02
Lalali
49
Jednom su prokomentarisali "Koliko pusis mogla si do sad ferarija vozati" "Eto ti ne pusis, pa gdje ti je ferari?"
07.12.2013, 06:14
almondray
-1468
IZVORNA PORUKA: Lalali
Jednom su prokomentarisali "Koliko pusis mogla si do sad ferarija vozati" "Eto ti ne pusis, pa gdje ti je ferari?"
Bas tako!
06.10.2014, 15:18
bebaa
-11235
uhhh...opet se aktualizira skupoća,svugdje oko nas...ovaj put sa svih strana čujem negativne komentare na račun Konzuma.....stvarno ja sam često kupovala u Merkatoru i donekle je bio povoljniji od Konzuma,skuplji od odtalih centara...ali sada....Konzum je toliko podigao cijene da je ovo van svake pameti...drastično su poskupili... šta oni misle,da će imati jednak broj kupaca,više ili manje......pa nisu normalni majke mi.... vratite nam Merkator.....
06.10.2014, 16:34
mala86
2755
uhhh...opet se aktualizira skupoća,svugdje oko nas...ovaj put sa svih strana čujem negativne komentare na račun Konzuma.....stvarno ja sam često kupovala u Merkatoru i donekle je bio povoljniji od Konzuma,skuplji od odtalih centara...ali sada....Konzum je toliko podigao cijene da je ovo van svake pameti...drastično su poskupili... šta oni misle,da će imati jednak broj kupaca,više ili manje......pa nisu normalni majke mi.... vratite nam Merkator.....
Ja sam u dp/merkator najcesce isla utorkom,minus 10 posto super mi bilo,a sad kazu nema ni toga stvarno nije fer
meni u konzumu budu super samo akcije,nista drugo
06.10.2014, 21:10
salmy
5830
slazem se
06.10.2014, 21:18
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
IZVORNA PORUKA: dinaa
IZVORNA PORUKA: dinaa
ja imama tu sreću da moj suprug nije pušač...pa ja mogu s mirom da imama taj trošak još uvijek
Isto,samo ja dimim i krajnje je vrijeme da se uozbiljim i bar malo smanjim
i ja sma se uozbiljila... pušim ozbiljnije
vidjet ces kad se i ja uozbiljim
ha ja pomislim da ih ostavim...ja se uozbiljim...i od onoga straha šta ću ako ne budem pušila više nekada za 100 godina...ja sve jednu na drugu da mi ne zafali tada kada prestanem
jao
usput naša ''potrošačka'' nema više ovaj trošak
06.10.2014, 21:47
maglaj_mum
116
Moj MM pusi otprilike jednu kutiju na dan... Pusi vec 12 godina i pokusao je da prestane ali eto ne ide. ... Inace na rezije trosimo oko 100 KM struja telefon, net i komunalije, ali na vrtic i neke aktivnosti za djevojcicu sigurno vise od 250 KM ... To vjerovatno nekom i ne djeluje puno ali sa ukupnim primanjima od 700 KM (trenutno) ponekad jeste...
06.04.2015, 08:37
bebaa
-11235
jeste li obraćali pažnju na iznose zadnja dva računa za el energiju...... pretprošli mi je bio neuobičajeno nizak a zadnji neuobičajeno visok.... ja platila ,nisam ni gledala razlog dok mi ne skrenuše pažnju... na zadnjem računu ima uračunata i nekakva mrežarina...sad naplaćuju i instalacije što su dizali prije vijek i više... jer nedo Bog može se neko odlučiti na neku drugu mrežu koja nudi struju,pa da ne ide preko njihove džaba...e svašta....
06.04.2015, 09:02
sara123
-60
I ja sam se pitala isto..
06.04.2015, 09:12
veeseelaa
20552
Inace na rezije trosimo oko 100 KM
svaka čast
kod nas telefon fikski oko 20-30 KM struja oko 60 KM plin oko 30 KM (ljeti) kablovska + internet = 40 KM smeće : 7-8 KM voda : 25-30 KM
znači bez mobilaca mjesečno ljeti cca 200 KM
zimi na ovih 200 dodam još 300 , zbog plina, znači zimi oko 500 KM
Ajša aktivnosti 85 KM prevoz do škole 50 KM Esma vrtić 250 KM Esma pelene 60 KM znači komunalije, aktivnosti, pelene oko 1000,00 KM
06.04.2015, 09:36
MicoTico
340
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
Inace na rezije trosimo oko 100 KM
svaka čast
I ja kažem...
kod nas ovako: struja - oko 50-60 KM. telefon+internet - 50-60 KM voda -kvarrtalno (sad je poskupila) - 40-45 tj. mjesečno oko 15 KM. odvoz smeća - 10 KM kablovska- 15 KM mm firma plaća mob, a moj mob oko 25 KM dođe.
Ovo mi je kod kuće. Za vikendicu imam još oko 30-40 KM troškova.
Imamo još i dodatne izdatke za živ.osiguranje, za vrtić, dječije treninge, kredit...
Elem, nakupi se baš
06.04.2015, 09:39
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: Lalali
06.04.2015, 09:46
MicoTico
340
Skršila sam skoro nov laptop, eto još nešto da dodam u potrošačku korpu
06.04.2015, 10:05
Brisani uporabnik
4077
[Sadržaj poruke je obrisan]
06.04.2015, 10:08
salmy
5830
neki dna odem na Pika klub...da vidim koliko imam bodova za kupovinu
od februara do marta za "guzicu" smo potrpsili prkeo 700 KM....karice imamo oboje i svaka kupovina od 1 Km se provlaci kroz karticu..tako da smo momacki potrosili
i kad ukinem ovu karticu necu vis ekupovati u Konzumu...skontah da oni svaku kupovinu evidentiraju ....mislim prate nas ko Nasa
a rezije da ne govorim..samo se pitam odakle vise lova
06.04.2015, 10:16
EEDITH
1217
Ne kupujem u Konzumu iz principa
a o režijama nemam snage da pišem cca 1000KM
06.04.2015, 10:16
minie
165
jeste li obraćali pažnju na iznose zadnja dva računa za el energiju...... pretprošli mi je bio neuobičajeno nizak a zadnji neuobičajeno visok.... ja platila ,nisam ni gledala razlog dok mi ne skrenuše pažnju... na zadnjem računu ima uračunata i nekakva mrežarina...sad naplaćuju i instalacije što su dizali prije vijek i više... jer nedo Bog može se neko odlučiti na neku drugu mrežu koja nudi struju,pa da ne ide preko njihove džaba...e svašta....
I nama je prosli racun za struju bas bio visok, iznad svih ocekivanja. Cini mi se da su to "onako" ocitali, i sad razdvojili na neku mrezarinu, samo da zbune raju 🐲
06.04.2015, 10:58
minie
165
Mi kupujemo u Bingu namirnice i definitivno su najjeftiniji i ima super izbor.