IZVORNA PORUKA: koka i po
pa dobro...
s obzirom da je kod nas standardna plata 450-500 km (i to ona bolja) a kod vas su vjerovatno vece, mislim da je opet lakse zivjeti u vecem gradu.
primite me u vasu "druzinu"
plate jesu veće međutim ne mnogo...evo recimo konzum u zenci 350 plata au srajevu 550 plata na istom radnom mjestu...
a relano samo do dolaska na posao je to veće potreba novaca a i sve sotalo...
u sa za 1 Km više ništa ne možeš kupiti pa i one elipsa žvake su sad 70 pfeninga najeftinije
a sad koko ja se mjenjat sa tobom ne mogu...tako je kako je , ja svoja primanja imam...pošteno stečena i sa srećom zaista i ja i suprug + privatno što oboje zaradimo, on posbeno privatno doprinosi baš fino
al iste te pare koje tamo imaš evo u Sa ti nebi mogle nidokle biti to budi uvjerena...
nemojte se mjerit sa nekim ko ima veća primanja od vas...
sa istim primanjima mjenjaj grad pa da vidiš kako ćeš...tamo lakše nego u sarajevu vjeruj...jedino što vaću mogućnost dajem za zaposlenje u većem gradu u donosu na manje sredine...samo vidite i same ni ovsje nije posla viška baš...mnogi ga godinama i ovdje traže