IZVORNA PORUKA: bambika
nama vise ni Coli B ne pomaze
pitanje za mame koje su vec prosle grceve: da li postepeno prestaju tj da li ce vremenom biti sve manje izrazeni ili ce nestati odjednom?
i jesu li nekom prestali prije ili se moram pomiriti stim da ce trajati dok ne napuni tri mjeseca?
da te utješim kod nas su trajali grcevi skoro do 4 mjes.
nebirini proce evo ziva sam ništa mi ne fali
ne ozbiljno mi smo se stim mucili, a iko pa nikad nocu spavao nije sam kmezao a ja vazda nosala cak sam znala otic do hitne djete zdravo odnesem neznam više koji mu je klinac ne ušucuje oni se sam nasmiju malo mu iz guze zrak ispuste i hajd kuci deveraj draga
znala sam zaspat pored njega on place a ja spavam nemam snage ga nosam više ispast ce mi iz ruku , u neka doba se ja trznem djete nekad zaspalo pored matere opicene umorne zahrcane
Znaci proce jbga . ugadjaj kak znaš, nosaj masiraj stavljaj na stomak da lezi kad jede doji il flaša polako da ne uvlaci u sebe puno zraka
polako sve bude i prodje to svako djete mora proc , neko više neko manje ....osjeti