cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Zimske jakne za trudnice

clock-img

19.01.2009, 15:27

clock-img

tresnjicaaa

pencil-img

169

Eh pronasla sam ga. Pavone u trznom centru Merkuru. Sivi kaputic nije za trudnice a li i jeste. Mislim nije namjenjen trudnicama ali je takvog kroja da pupo stane u njega i ima jos mjesta. Super je. Ostao jos jedan pa ko zeli nek ode pogledati. Usput bi  je 156 i ja krenula da ga kupim i na kasi kaze 89. Snizen user posted image user posted image user posted image  

Namik 23.01.2006.
http://selma-sarajevo-tripoli.blogspot.com/

clock-img

19.01.2009, 16:39

clock-img

taze_mlada

pencil-img

377

ja sam isto bila u potraznji ali skontah u po frke da imam jedan svoj stari kaput koji sva sreca mama dusa moja nije bacila i sad mi je super, kaputic A kroja, sad sam 5. mjeces i mislim da ce mi biti oki za zimu.....ako bog da bice fazon mantila na proljece jaer za taj period nemam nista svoje staro jer je sve suko...a od svojih bliznjih isot ne mogu nista posuditi jer su drugacije konstitucije...ali otom potom ....

clock-img

19.01.2009, 22:16

clock-img

mnn

pencil-img

1611

user posted image

evo moj kaputič xl...talijanskiuser posted image user posted image  tješim se ja....user posted image

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

Zadnji članci

article-img