Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
Dobrodošlica Ella a roditeljima čestitke _____________________________MAMINI SINOVI DŽANIN 08.03.2003. DINO 21.03.2006.
Sve najbolje zelim
Pitalica, cestitam ti i zelim dobrodoslicu tvojoj maloj Elli. _____________________________Jedina pahuljica koja je sletila 21.12.2008. godine, sletila je u moje narucje i zove se Ivan. S jesenjim liscem dosla je i Antea 28.10.2010. i sletila u mamine ruke.
Čestitke roditeljima a maloj bebari dobrodošlica!!!!
Sve najbolje i od mene _____________________________Onaj koji odustaje nikada ne pobjeđuje,a pobjednik nikada ne odustaje. http://www.fertilityfriend.com/home/1f8e1e
od srca sve najbolje maloj bebari _____________________________Ja tek sada kuzim da ne kuzim, sta kuzim, sta ne kuzim, sta mi je tesko skuziti, sta ne mogu prokuziti, ali jedno kuzim...:D
Sve najljepše!
Iskrene čestitke za rođenje male princeze sretnim roditeljima _____________________________Lamija duša duše moje 21.08.2006
Dobrodošla Ella, čestitke roditeljima! _____________________________Boj se ovna, boj se govna, a kad ću živjeti?
Cestitke i od nas Ella je prekrasno ime ;)
ma bravo za ellu, ona nije mogla više da čeka čestitam sretnoj porodici _____________________________strpljen - spasen
Cestitke sretnim roditeljima, a maloj princezi Elli dug i sretan zivot. < Poruku je uredio Crvena -- 30.11.2008 22:10:14 > _____________________________Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.
Iskrene cestitke sretnim roditeljima, a maloj princezi sve najljepse u zivotu!!!!! [/quote]
Sretno djetinjstvo malenoj curici iiskrene čestitke sretnim roditeljima!
E moja pitalice pa nisam ni znala da i ti posjecujes RR hahaha.Ljubni tu malu lutkicu od mene i Adiana. _____________________________Adian 01.02.2007
Sa malim zakasnjenjem cestitke od srca a maloj princezi sve naj naj sto se moze pozeljeti _____________________________MONIKA 11.12.2007 Jeder Mensch begegnet einmal dem Menschen seines lebens,aber nur wenige erkennen ihn rechzeitg! http://www.youtube.com/watch?v=P6WlXmHrnyU
Ko nikada nije imao Tetku, nije imao sreću da poseduje neizmerno bogatstvo sažeto u jednoj osobi....
Odgoj, razvoj i njega
Nije meni teško udovoljiti. Ne trebaju mi skupi restorani, spa centri, luksuzan smještaj, da bih ...
Mama poslije porođaja
Stručnjaci su napravili tablicu spavanja koja pokazuje koliko je prosječnim bebama potrebno sna, ...
Sve o bebama
Njega nećeš tući, ni u pojam ni u naletu besa i nemoći. Moraćeš prvo preko mene, a ne dao ti Bog ...