Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
Pridruzujem se cestitkama. _____________________________HANA 26.09.2007 SARA 10.12.2012
Iskrene cestitke srtnim roditeljima na rodjenju malog djecaka. _____________________________Benjamin 18/12/2001 Eliott 28/04/2007 Mon bebe d amour
Cestitamo sretnim roditeljima na prinovi _____________________________11.11.2008 KRISTIANE mamina reka zivota, mamin zubor...
HVALA!! Kako ste divne!!!!!!!!! Kako ste me iznenadile da ste saznale prije nego sam javila!!!!!!! Ljubim Vas!! _____________________________Termin poroda 1.12.2008.
puse i od nas svih... kako se osjecas? bebac? _____________________________Asja = duša duše moje :) 03.04.`08
Cestitaaaaam
Čestitake za rođenje bebaca _____________________________Lamija duša duše moje 21.08.2006
takoder pridruzujemo se cestitkama i sve najbolje sretnim roditeljima
Čestitke i sve najbolje"""!!!!!
mašala što nam djeca rane, neka neka da obraduju svoje najbliže dobrodošlica , roditeljima čestitam i da sve najljepše dočekaju od svog _____________________________strpljen - spasen
Iskrene cestitke i od mene!!!!! _____________________________Mamina zlata: Tea, 11.02.2005. Lana, 31.03.2008. Deni, 31.03.2008.
Cestitke roditeljima,a maloj bebici zelim sve najljepse u zivotu.I naravno mami brz oporavak.
Puno sreće u životu malenoj bebici i iskrene čestitke sretnim roditeljima !
CESTITKE NEGO STA!
Ova dilema se javlja svake godine pred Ramazan, kada mnoge majke žele da poste, ali se pitaju da ...
Trudnica
Pedijatar objašnjava zašto se čini da su slučajevi koinfekcija u porastu kod djece i šta roditelj...
Zdravlje i bezbjednost
Motorni razvoj djeteta od rođenja do odrasle dobi je uslovljen kako sazrijevanjem centralnog nerv...
Odgoj, razvoj i njega
Slomljen zub, pa čak i ako se radi o djeliću zuba, računa se kao rana na koži. Na zub se stavlja ...