Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
ja kupila malenoj skafander prosle godine, jednom ga obukla, nadam se da ce joj moci i ove godine Nece valjda biti i ovo bacanje para a gdje vi nosite skafandere? jel samo na planini? kad idete na grudvanje i sl?
Asja skafander nosi na planini, naravno. Kada izadjemo u mahalu (oko zgrade) da se igra u snijegu. Kada je vani bas hladno, i jos ako ima puno snijega ona je u skafanderu. Sto Hanady rece nekako samo tako sam sigurna da joj nije hladno. :) A nisam primjetila da joj smeta za igranje, ili da se otezano krece u njemu. Mada sto neko rece, nisu lose ni one kao skijaste tole sa tregerima i jaknica preko... Evo je u skafanderu nekada u martu ove godine, nije bilo puno snijega ali je bilo bas hladno. :) Ovdje je imala oko 20 mjeseci.
14.10.2010, 12:59
Nedi
1147
Prošle godine sam kupila hlače na tregere u Vrtuljku i predobre su
14.10.2010, 13:00
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: Adana
IZVORNA PORUKA: škorpija
ja sma odustala od skafandera, skontala sma da će mu ipak biti teško da se igra napolju u njemu. bolje su mi one hlače na tregere (naravno futrovane, materijal kao skafander) i obična jakna
Jeli neko vidio ove hlace, mislim da se kupe???
Na pijaci zatvorenoj u Merkuuru 25 KM ili čak i po 20 Km koštaju. ja sam starijoj kupila još predprošle godine tamnoplave boje ( 20 KM) i uz to jaknu u bagateli bijelu sa tmnoplavim cjetilića za 15 KM ...to joj je bila kombinacija oko kuće i kod nane skafander...a za šetnje i planiske izlete kupila sam u intersportu na sniženju za 60 KM. On joj je veliki bio poršle godine al zato je ove
sad ćemo smao uz ovaj donji dio na tregere promjeniti jaknu za okolokućnu varijantu...crvena beneton sa sniženja iz tuša u lukavici za punih 30 KM. al i to sam veće kupila da ne brinem iduće godine
14.10.2010, 13:01
Adana
2777
Sada mi nesto pade na pamet da mi je jaranica spominjala da je malenoj proslu zimu kupila te hlacice na otvorenoj pijaci na Otoci, ako se dobro sjecam...
Znam da sam skafandere vidjala na pijaci na Grbavici, u onom zahvorenom dijelu kao trznica. Bilo ih je i na pijaci na Ciglanama. A vjerujem i na drugim pijacama. Radnje sportske opreme bi ih trebale imati. Ako ko naleti na skafander ili tole neka javi.
14.10.2010, 13:03
Adana
2777
IZVORNA PORUKA: Nedi
Prošle godine sam kupila hlače na tregere u Vrtuljku i predobre su
Vrtuljak?! Poznato ali nemam pojma gdje se nalazi. :)
Hanady, hvala za info!
14.10.2010, 13:06
Hanady RR
18727
evo naše prve okolokućne kombinacije
vidi se da joj je te 1 zime povelika...ali nije joj smetalo u igri nimalo
14.10.2010, 13:11
hanabanana
4435
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
gdje ima kupiti skafander... a i te hlace su mi zanimljive jer imamo jaknicu
Kakav skafander želiš? Onaj za šminku, ili onaj za sjedenje u snjegu?! Ako je ovaj drugi, onda moraš ići u prodavnice sportske opreme i tražiti nepromočive koji su uvijek skuplji. Može se naći super jeftino u Intersportu, ali kada su sniženja, inače su oko stoje. I ja uvijek kupujem skafander iz dva dijela: hlaće sa tregerima + jakna. Cijena je ista, ali je puno lakše baratati sa ovim dvodijelnim, koliko god jednodijelni izgledali praktično.
14.10.2010, 13:12
Skvo RR
4542
I mi smo prosle godine uzeli malo veci
Uglavnom, ove godine samo malo popustimo tregere i sve 5.
14.10.2010, 13:17
Visnja RR
15102
IZVORNA PORUKA: hanabanana
gdje ima kupiti skafander... a i te hlace su mi zanimljive jer imamo jaknicu
Kakav skafander želiš? Onaj za šminku, ili onaj za sjedenje u snjegu?! Ako je ovaj drugi, onda moraš ići u prodavnice sportske opreme i tražiti nepromočive koji su uvijek skuplji. Može se naći super jeftino u Intersportu, ali kada su sniženja, inače su oko stoje. I ja uvijek kupujem skafander iz dva dijela: hlaće sa tregerima + jakna. Cijena je ista, ali je puno lakše baratati sa ovim dvodijelnim, koliko god jednodijelni izgledali praktično.
za okolo zgrade svaki dan imam tamnoplavi muski... al bih jedan sminkerski kad je bas hladnoa moramo se skockati ... u intersportu jos uvjek nema...stalno sam tamo... skvo sjecam se tog od prosle godine.. nama bio bas bas velik ... bas je dobar... a u pravu si to za hlace s tregerima... i to cu uzeti jer imamo par toplih jakni
14.10.2010, 13:18
Hanady RR
18727
Skvo i mi smo na sniženju tada u TL gledali al nebi broja za hanadi al našli joj ovaj
a za Farah imamo od Handi jednodjelni ovaj ( ovo je naravno Hanadi na slici farah ga još nije pronosla)
i ja za male pare namirih se za zimu
< Poruku je uredio Hanady RR -- 14.10.2010 13:19:45 >
14.10.2010, 13:18
Visnja RR
15102
skvo gdje si te rukavice kupila... trebaju mi nepromocive... juce sam kupila obicne ali mi trebaju i te za snijeg
14.10.2010, 13:22
Hanady RR
18727
skvo gdje si te rukavice kupila... trebaju mi nepromocive... juce sam kupila obicne ali mi trebaju i te za snijeg
ne kupuj imamo mi za vas...rozo-crne ne pormočive samo vam zaboravili donijeti
14.10.2010, 13:22
Skvo RR
4542
Ove smo izgubili... ..osim ako se ne ukazu...negdje...
A, kupila sam ih u FIS-u.
14.10.2010, 13:24
Hanady RR
18727
evo ih Asjine...tražite skafander uz njih
14.10.2010, 13:26
manuela RR
2377
Ovo je naš skafanderćić od prošle godne,a imamo sad vrlo sličan za ovu godinu
14.10.2010, 13:49
hanabanana
4435
Evo H. skafandera. Naslijedila ga S. H. sada kupujemo samo hlaće skijaške, jakne mijenja.
14.10.2010, 13:52
Visnja RR
15102
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
manuela takav imamo i mi... al je muski al sta fali..stavim joj rozu kapicu i sal hanabanana taj je predivan
14.10.2010, 13:57
Anoniman
Evo i našeg od prošle zime ali sad smo vejiki ...Ovaj sam kupila u Azelu za 20KM
14.10.2010, 13:58
Ilhana RR
6113
Jao izgleda samo ova moja nenosi skafander :/
Ja mojoj volim jaknice da mjenjam tako da ima termopantalone sa tregerima u teget plavom a jakne do sad sve joj isle uz njih =)
14.10.2010, 14:21
Blue rose RR
4361
U TL u Ferhadiji imaju prošlogodišnje modele skafandera, ali ne gledah cijenu, jer smo mi prošle godine uzeli MA kod njih skafander za 49 KM, i ove godine joj može.
14.10.2010, 14:36
manuela RR
2377
manuela takav imamo i mi... al je muski al sta fali..stavim joj rozu kapicu i sal hanabanana taj je predivan
Ma bitno je da je toplo
17.10.2010, 17:56
shejla
1136
ove rukavice imaju u JYSK-u (ili tako nekako ...ono kod Interexa i kod Wise) oko 7 KM, a imaju i one kapice sto se navuku na glavu, isto 7 KM...to je extra...Evo nase
17.10.2010, 20:11
juni
1102
Sejla, divna ti je djevojcica Mi smo kupili model od prosle godine na snizenju u Beba kids-u.
17.10.2010, 20:31
w.pooh
1021
Ovo je naš od prošle godine, ja mislim da bi nam i ove trebao moći Rukavice su iz Intersporta
17.10.2010, 21:14
Anoniman
Ja sam svom malenom vec proslog mjeseca kupila skafandercic za zimu svijetloplave boje u jednoj sportskoj radnji i jaknicu takodje bijelo plave boje u H&M sad za jesen...Moja drugarica mu je takodje kupila jaknicu , kapicu i rukavice u zelenim nijansama....Tako a sam mirna ove zime...