Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
I mene je najzad pogledao Bog dolazi mi covek, pun je kao brod Imam tremu, ne znam cime da ga castim ovu sansu ne smem, ne smem da propustim
Ref. Sta ce meni momak snagator meni treba neki lovator svaku zelju da mi ispunjava licni budzet da mi popunjava I svi kad me vide da mi zavide dusmani kad vide, da mi zavide
U minut do dvan'est otopi se led upala mi najzad sekira u med Puna mi je glava tipova sto guse umrece od muke zlobne sponzoruse
Ref.
Ljubomoran bice citav zenski rod dolazi mi covek, pun je kao brod zlobnici ce reci kako sa njom moze uspela je da mu udje ispod koze
12.06.2013, 22:58
salmy
5830
Uljez, uljez uljez mi se uvuk'o u cvece uljez, uljez lepo mu je da izadje nece
Nevolja, nevolja i maler me spopao, maler otkad mi, otkad mi on u kucu usao
Kleo mi se kleo, kleo ne pije, ne psuje lagao je samo da me poseduje
Ref. Uljez, uljez mi se uvuk'o u cvece lepo, lepo mu je da izadje nece uljez mojom dusom gospodari tera me da radim razne stvari
Prevare, prevare i lazi su rodjaci, rodjaci one su, one su sa njim kao blizanci, blizanci
Molio me da ga pustim postacemo bliski stvarno vise nije onaj covek isti
Ref.
Haljina, haljina moja s dva, tri razreza, razreza ne mogu, ne mogu ja bez ovog uljeza, uljeza
Kako danas, tako sutra laze kao juce opasan je kad se pod kozu podvuce
12.06.2013, 22:59
Brisani uporabnik
4077
[Sadržaj poruke je obrisan]
12.06.2013, 23:00
Amani12
1651
Neki dan sam se ismijala zezanciji u gymu i ovoj pjesmi. Cirkus.
Uzeo si sveticu da ti radja decicu, aha, aha skolovanu glavicu usrecio mamicu, aha, aha
Uzeo si zenicu da ti kuva supicu dok ti gledas tekmicu da ti pegla kragnicu
REF. Zasto onda svake noci mene cimas siso lazljiva nju za ruku vodas, a na mene se primas je li to nevera
Zasto svake noci mene cimas siso lazljiva kao paparaco moju guzu snimas gde ti je zenica
12.06.2013, 23:02
salmy
5830
Ja mislim da ni one ne znaju sta pjevaju... ona mi je najjaca
ja na dva,ja na dva
12.06.2013, 23:03
bebaa
-11235
joj oplakah....kako se samo sjetite teksta....
12.06.2013, 23:04
Amani12
1651
IZVORNA PORUKA: bebaa
joj oplakah....kako se samo sjetite teksta....
Cika google nam izbaci
12.06.2013, 23:08
salmy
5830
Ah, ah, uzdisem za tobom i planove da pravim Ah, ah, moram svoje srce na tvoje da stavim
Joj, to bi bila luda stvar joj, ti i ja smo strasan par hajde budi moj
Ref. 2x Hajde, hajde budi duh sto kraj mene spava a moja ce dusa tebe da spasava
Budi duh, budi duh...
Ah, ah, drhtim sta ce biti izmirujem strasti Ah, ah, mogu nekom drugom u zagrljaj pasti
Joj, to bi bila luda stvar joj, ti i ja smo strasan par hajde budi moj
Prosle noci kad je zurka prestala sa mog vrata ogrlica nestala skinuo mi momak koji diluje telefonom zove i ucenuje
Ref. 2x Ucena, to je atak na moj lik ucena, mnogo trazi taj bezobraznik platila bih ali nece biti gotovo trazice da spava sa mnom ponovo
Sta da radim da li da ga prijavim ili sa njim ovu igru nastavim od nas dvoje neko ce da izgubi sigurna sam on ce da se zaljubi
Ma cao zdravo kad me obuzme djavo ne da mi mira tebi tera me pravo bice nam ludilo jer mi smo ludilo uvek je ludilo kad radimo u klubu to
Ma cao zdravo kad me pogledas pravo u oci pravo, odmah pameti zdravo bice nam ludilo,jer mi smo ludilo uvek je ludilo kad radimo u klubu to
Bila bi steta, stvarno velika steta bila bi steta, stvarno velika steta da me ne ispratis do toaleta
Ref. Ovo je ludilo, ovo je ludilo ovo je ludilo, totalno ludilo ludilo ludila dok radimo u klubu to ovo je ludilo, totalno ludilo ludilo ludila dok radimo u klubu to
Nocas sam vrela, nocas topim se cela poljubila bih svaki deo tvog tela sad nam je ludilo, totalno ludilo ludilo ludila dok u klubu radimo to
Nocas sam vrela, nocas sam na izvoli nocas voli, voli dok ne zaboli sad nam je ludilo, totalno ludilo ludilo ludila dok radimo u klubu to
Ref.
Ti sada goris sva sve gori, goris ti, gorim ja ova luda igra stvarno ludilo je ludila k'o divlja macka ti sa tim ludilo noktima me grebes jer ti si ludilo pravo i ludilo se je***
12.06.2013, 23:18
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: Amani12
Neki dan sam se ismijala zezanciji u gymu i ovoj pjesmi. Cirkus.
Uzeo si sveticu da ti radja decicu, aha, aha skolovanu glavicu usrecio mamicu, aha, aha
Uzeo si zenicu da ti kuva supicu dok ti gledas tekmicu da ti pegla kragnicu
REF. Zasto onda svake noci mene cimas siso lazljiva nju za ruku vodas, a na mene se primas je li to nevera
Zasto svake noci mene cimas siso lazljiva kao paparaco moju guzu snimas gde ti je zenica
12.06.2013, 23:24
Nedi
1147
Umirem
12.06.2013, 23:26
Nedi
1147
Nemojte da džabe po slisalice ustajem dajte nesto dobro
mm je ne stik u autu snimio svom drugu za 1. maj
Ste se ne ubi ispod one kruske...
I tako vozim ja i usred balasevog d mola izleti kruska hebate kad udes ne napravi
12.06.2013, 23:32
salmy
5830
IZVORNA PORUKA: Nedi
Nemojte da džabe po slisalice ustajem dajte nesto dobro
mm je ne stik u autu snimio svom drugu za 1. maj
Ste se ne ubi ispod one kruske...
I tako vozim ja i usred balasevog d mola izleti kruska hebate kad udes ne napravi
"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"
11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot... 27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !
12.06.2013, 23:37
hatepsut
1241
Facebook Ovaj tekst je pregledan 330 puta
Internet caffe idem sad otvaram Facebook svaki dan slucajno tebe ugledam zbog tebe zastade mi dah
Ocara me pogled tvoj ulazis u zivot moj opija me tvoja ljepota budi moja do kraja zivota
Ref. Facebook, Facebook i nama se ljubav desi Facebook, Facebook a ustvari ko zna gdje si
Facebook, Facebook i nama se ljubav desi Facebook, Facebook na istoj smo mi adresi
Pristala si, sve ces da mi das ali kad me pravog upoznas rekao sam, ja zivim sam pokusacu srce da ti dam
Za kratko vrijeme ti si tu i sve je bilo k'o u snu od sudbine dobili smo dar i postali smo s interneta par
12.06.2013, 23:40
Hanady RR
18727
Mogla me kruska zivota kostat
joj kad se pojvail i mi na svadbi našega prijatelja...zakletoga neženje... naručimo krušku da mu otpjevaju na uvo ... jao kad je krenulo ''u lele što s ene ubih '' hahaha
Oko mojih kola radi majstor Djuro nisu htela poci pa je svu noc gur'o (2x)
Ref.
Najbolji je kazu neki majstor Cedo e, pa on je meni vec odavno treb'o (2x)
12.06.2013, 23:43
Nedi
1147
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
Mogla me kruska zivota kostat
joj kad se pojvail i mi na svadbi našega prijatelja...zakletoga neženje... naručimo krušku da mu otpjevaju na uvo ... jao kad je krenulo ''u lele što s ene ubih '' hahaha
Ja sam novi vozac s' malo radnog staza siroka mi kola a uska garaza (2x)
Ref. Sta ce meni kola i kuca sa spratom kad ja volim jednog sa debelim vratom pa ga cesto molim dok radi masazu uteraj mi, uteraj kola u garazu
Ref.
pa ga cesto molim dok radi masazu uteraj mi, uteraj kola u garaz
moram pitat mm znal ovu pjesmu, ako zna sumLJiv je , situVacija
Ref.
pa ga cesto molim dok radi masazu uteraj mi, uteraj kola u garaz
moram pitat mm znal ovu pjesmu, ako zna sumLJiv je , situVacija
Eve je setoVacija
12.06.2013, 23:59
Nedi
1147
Vidi Maketa sto je opasan
Hanady hajd da te ujutru razvedemo sad ne mogu vise gledat
13.06.2013, 00:15
Hanady RR
18727