Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.
Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Ima i ona njegova Moja Jasna Moja Jasna meni nikad nisi bila jasna
15.03.2013, 00:26
amra_sa
65
Ova me pravo "pogađa" , još kad kaže "Hoću malo i ja da budem normalannnnnnnnnnnnn"
http://www.youtube.com/watch?v=U079jYDzyU4 Evo i tekst ... Pomozi mi doktore kupicu ti stan Hocu malo i ja da budem normalan Izljeci me doktore od bolesti teske Kupicu ti mercedesa da neides pjeske Utjesi me doktore svaka ti se dala Necu vise ja da budem dezurna budala Reci mi da nije kasno da postoji nada Od bolesne moje glave izljeci me sada
REF Ej doktore doktore opravi me majstore Tuzan mi je svaki dan jer ja nisam normalan Ej doktore doktore dzaba meni pare sve Dzaba mecka dzaba stan kad ja nisam normalan
Izbavi me doktore pomozi mi brate Ako treba kupicu ti i jahtu na rate Sta cu kad me takvog napravio Babo Od malena ja i pamet slazemo se slabo Utjesi me doktore svaka ti se dala Necu vise ja da budem dezurna budala Reci mi da nije kasno da postoji nada Od bolesne moje glave izljeci me sada
REF Ej doktore doktore opravi me majstore Tuzan mi je svaki dan jer ja nisam normalan Ej doktore doktore dzaba meni pare sve Dzaba mecka dzaba stan kad ja nisam normalan
REF Ej doktore doktore opravi me majstore Tuzan mu je svaki dan jer on nije normalan Ej doktore doktore dzaba meni pare sve Dzaba mecka dzaba stan kad ja nisam normalan